Daisukey HL
Napisano Ponad rok temu
Czy ktos moze ma pojecie, jak to sciagnac na HDD ?
Napisano Ponad rok temu
pzdr
Napisano Ponad rok temu
Innym rozwiazaniem sa skrypty (nigdy nie uzywalem):
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
Trzeba go uzyc zanim video zacznie sie bufforowac.
Pozdrawiam MH
Napisano Ponad rok temu
jak sie konwertuje pliki?
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Co Ci nie dziala?tylk ozdaje sie ze juz nie dziala:(
U mnie smiga lux.
Klikasz w link, wybierasz free, czekasz iles tam sekund, pokazuje Ci sie obrazek z kodem, ktory musisz wpisac w pole obok, wtedy klikasz w przycisk i ciesyzsz sie szybkim transferem.
No chyba, ze cos sciagales z rapidshare wczesniej, bo musi byc przerwa miedzy jednym plikiem a drugim 80minut.
Napisano Ponad rok temu
IMPORTANT: Download-accelerators are only supported with a PREMIUM-Account!
Your IP-address :.................. is already downloading a file. You have to wait until it is finished.
Premium-accounts can download many files at the same time. Get your own PREMIUM-Account now. Instant access!
If you are not downloading anything, you are using a proxy-server or a shared IP-address. A Premium-Account solves this problem.
Napisano Ponad rok temu
I wszystko jasne. Mozesz sciagac tylko 1 plik na raz. Jak sciagasz cos to musisz poczekac az sie sciagnie jeden plik a potem dopiero 2.Your IP-address :.................. is already downloading a file. You have to wait until it is finished.
Jezeli nic nie sciagasz to widocznie uzywasz proxy albo udostepnionego IP.If you are not downloading anything, you are using a proxy-server or a shared IP-address. A Premium-Account solves this problem.
Wrzuce na yousendit w takim razie, skoro to nie smiga Tobie.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Oj tam, drobnostka...az nie wiem jak mam ci dziekowac w kazdym razie naprawde wielkie dzieki ...
Brac karatecka musi sobie jakos pomagac, nie? Skoro przyklad z gory nie plynie to niech robi to z dolu
Napisano Ponad rok temu
Brac karatecka musi sobie jakos pomagac, nie? Skoro przyklad z gory nie plynie to niech robi to z dolu
oj tak b owszyscy karatecy to jedna rodzina starszy czy mlodszy chlopak czy dziewcyzna...
jeszcze raz wielkie dzieki
Napisano Ponad rok temu
napisal wielki karatekaoj tak b owszyscy karatecy to jedna rodzina (...)
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Waleczna sobota.
- Ponad rok temu
-
Powrót do przeszłości
- Ponad rok temu
-
Encyklopedia oddziałów specjalnych
- Ponad rok temu
-
Kiedy transmisja ostatniego Pride'a i gdzie???
- Ponad rok temu
-
czy znacie jakieś pisma elektroniczne?
- Ponad rok temu
-
Zdjecia / tapety/ plakaty
- Ponad rok temu
-
jaki to film ?
- Ponad rok temu
-
Jarhead