Mama też sie troche upierała zebym nie trenował
  Mama też sie troche upierała zebym nie trenował  z powodu wieku co wy o tym sądzicie
   z powodu wieku co wy o tym sądzicie  

Napisano Ponad rok temu
 Mama też sie troche upierała zebym nie trenował
  Mama też sie troche upierała zebym nie trenował  z powodu wieku co wy o tym sądzicie
   z powodu wieku co wy o tym sądzicie  

Napisano Ponad rok temu

Napisano Ponad rok temu
 . paweł kb, Twoja mama tak mówi bo się o Ciebie troszczy i nie chce żebyś chodził z rozbitym nosem
  . paweł kb, Twoja mama tak mówi bo się o Ciebie troszczy i nie chce żebyś chodził z rozbitym nosem  . Wiek jest w sam raz.
  . Wiek jest w sam raz.

Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Jest to kwestia odpowiednie dobranych metod,form treningu w tym wieku itd. Kościec dziecka ze względu na znaczną ilość tkanki chrzęstnej jest miękki i plastyczny a okres 6-8 jest przełomowym w kształtowaniu prawidłowej sylwetki dzieci. Także Ty w wieku 14 lat będąc pod fachową opieka nie masz się czego obawiac.Dzieci w Tajlandji umierają w wieku 30 lat z powodu różnych powikłań związanych z kośćmi
Napisano Ponad rok temu
 . Mojej koleżanki ojciec jest trenerem KB i trenuje swojego synka (6l).( Wiem to odbiega trochu od tematu )  A pozatym są przecież grupy dziecięce od 8 - 12 lat ( przynajmiej tak to jest w moim "klubie" )
 . Mojej koleżanki ojciec jest trenerem KB i trenuje swojego synka (6l).( Wiem to odbiega trochu od tematu )  A pozatym są przecież grupy dziecięce od 8 - 12 lat ( przynajmiej tak to jest w moim "klubie" )

Napisano Ponad rok temu
nie cwicz po to zeby sie bronic na ulicy, tylko po to by byc dobrym sportowcem
Napisano Ponad rok temu

Napisano Ponad rok temu

Napisano Ponad rok temu
awygląda prawie jak CzerkawskiI do tego narwany do walki
 - spoko mój ma podobnie (ma 2,2 lata)
  - spoko mój ma podobnie (ma 2,2 lata)

Napisano Ponad rok temu
 Z  góry dzięki
   Z  góry dzięki

Napisano Ponad rok temu