Pompki...pomocy.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
"ociążają kręgosłup"- poweim to tak robie pompki dłurzszy czas i nigdy nie czułem żeby mi obciązały kręgosłup :? ale jeżeli czujesz że coś cie w pecach boli itp.to idź do lekarza sportowego po porade :wink:
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
- ktos na forum radzil gosciowi ze na najlepszym sposobem na zwiekszenie wlasnej szybkosci ( walka ) bedzie obciazenie sobie rak nog jedno kilogramowymi obciaznikami i kopanie z tymi że w powietrze. (1kg smierc stawom)
- na innym forum pewien informatyk strzelil mi odpowiedzi jakoby technicznie nie bylo mozliwe zrobienie pewnej rzeczy z modemem dsl , do dyskusji dolaczyl sie kolejny znawca sieci ktory stal murem za pierwszym - po czym na innym forum dowiedzialem sie ze jest to jak najbardziej wykonalne. (bzdura tego sie nie da zrobic - a jednak sie da)
- Czy pompki nie obciążają kręgoslupa ?
- Robione prawidłowo technicznie nie obciązają kręgosłupa.
- Pompki ZAWSZE obciążają kręgosłup
8)
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
nie wypowiadam sie bo , sie nie znam. Dziwia mnie tylko skrajne odpowiedzi .....
- Robione prawidłowo technicznie nie obciązają kręgosłupa.
- Pompki ZAWSZE obciążają kręgosłup
to albo tak albo nie
jezeli gosc sie pyta "Czy pompki nie obciążają kręgoslupa" jednoczesnie TAk i NIE
tym samym nie twierdze ze Ty (Arnold) nie masz racji.
Napisano Ponad rok temu
smuci fakt iz na forum (w ronych dzialach i nie tylko na tym forum )wypowiadaja sie , doradzaja , wydaja opinie osoby ktore malo lub nic nie wiedza na dany temat.
8)
Mi tu chodzi o tą część wypowiedzi, a nie o reszte,bo z tym sie zgodze.
Przykro mi bardzo, ale moje zdanie jest udowodnione na własnej skórze.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Pompki ZAWSZE obciążają kręgosłup. Wynika to z prawa ciążenia, jeżeli podpierasz ciało na stopach i dłoniach, to jak myślicie, gdzie jest środek ciężkości?? Nie jest to obciążenia na tyle poważne, aby coś uszkodzić, czy też spowolnić wzrost ale jest. Na przykład osoby z uszkodzeniami krzyżowej części kręgosłupa wogóle nie mogą rozbić pompek, pozostaje ławeczka i sztanga lub hantle, expandery itd.
Można zawsze śladami Chucka Norrisa zamiast unosić sie na rękach po prostu odpychć od siebie Ziemię. Wtedy problem z kręgosłupem zniknie
Napisano Ponad rok temu
Dokładnie. Chuck Norris nie ma problemów, to problemy mają Chucka Norrisa.Wtedy problem z kręgosłupem zniknie
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Chyba mi to nie zaszkodziło bo dziś mam słuszny wzrost 183 cm oraz sportową sylwetkę i jak idę plażą to wszystkie niewiasty podążają za mną wzrokiem. Znowuż, nie żebym się chwalił :twisted:
Reasumując, możesz robić pompki.
Napisano Ponad rok temu
No oczywiście jak zaczniesz robić po 1000 - 2000 pompek na serie to moim zdaniem wtedy dopiero zaczną się problemy z kręgosłupem i stawami
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Cytaty
- Ponad rok temu
-
Co dalej z turniejami?
- Ponad rok temu
-
ktos ma te rekawice do mma ?
- Ponad rok temu