Liga BJJ VII
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Bo tem uśmieszek na końcu Twojego posta to...heheh
Napisano Ponad rok temu
W przychodni sportowej wyrob sobie ksiazeczke zdrowia sportowca. Jak masz ponizej 21 lat to wez skierowanie od ogolnego do lekarza sportowego i wszystko bedzie za darmo. Ja niestety musialem za wszystkie badania placic prywatnieNie, ale serio...starczy zgoda zwykłego lekarza rodzinnego???
Bo tem uśmieszek na końcu Twojego posta to...heheh
Dzieki ksiazeczce nie bedziesz musial przed kazdymi zawodami robic kompletu badan, jednak chyba co pol roku trzeba czesc badan powtarzac zeby dostac nowy wpis do ksiazeczki.
Napisano Ponad rok temu
a niemoże to być zwykła zgoda lekarza rodzinnego ?? tylko musi byc u sportowego ??
wystarczy
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Jeśli mniej niż 21 lat to jest za friko - to prawda.
Pytanie do Dudu: czy możesz określić w przybliżeniu ramy czasowe zawodów? To ważne z punktu widzenia logistyki...Dojazd do Lublina jest niezbyt dobry, kursy stosunkowo rzadkie. Wiem, że trudno określać koniec zawodów, ale choćby duże przybliżenie może ułatwić kwestię ustaleń z przewoźnikiem.
Napisano Ponad rok temu
No chyba ze ktos ma znajomego lekarza ktory zaryzykuje :wink:
Napisano Ponad rok temu
Tak sekcje uznaja takie badania do uprawiania rekreacyjnego, przy zawodach juz obowiazuja inne przepisy.Stetoskop, ciśnienie, 10 przysiadów, ciśnienie, portfel lżejszy o 30 zł. To wszystko u lekarza rodzinnego. Na wyjściu mamy zaświadczenie. To wystarczy - na takie badania kierują także niektóre sekcje, by dopuścić do codziennych zajęć (nie tylko zawodów).
Jeśli mniej niż 21 lat to jest za friko - to prawda.
Przed zawodami w sportach typu bjj, judo, zapasy wymagane sa jeszcze badania EEG, EKG (wysilkowe), przeswietlenie kregow szyjnych i cala seria innych badan...
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Pytanie do Dudu: czy możesz określić w przybliżeniu ramy czasowe zawodów? To ważne z punktu widzenia logistyki...Dojazd do Lublina jest niezbyt dobry, kursy stosunkowo rzadkie. Wiem, że trudno określać koniec zawodów, ale choćby duże przybliżenie może ułatwić kwestię ustaleń z przewoźnikiem.
8:00 do 9:00 ważenie
9:00 do 10:30 losowanie
10:30 start kategorii juniorów, kobiet i mężczyzn początkujących
14:00 start mężczyzn zaawansowanych
Jezeli chodzi o zakonczenie to myślę ze ok 19
Napisano Ponad rok temu
A dotyczylo to zawodow, czy treningow? A jezeli zawodow to czy tez zawodow judo, zapasow, ju jitsu? Jezeli tak to czy mozesz przyblizyc zrodlo?Charly: widziałem regulację prawną wraz z cennikiem na okoliczność wydania tzw. zaświadczenia sportowego. Full legal.
Bo w takim razie nie wiem po co sie wszyscy mecza z tymi wszystkimi badaniami u lekarzy sportowych i specjalistow (a czesto i placa, mnie zestaw badan kosztowal ponad 200 zl) jak wystarczy pojsc do swojego rodzinnego lekarza? :roll:
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
na Lidze bedzie mozna nabyc ubrania MANTO
oczywiscie w promocyjnych cenach?
Napisano Ponad rok temu
Jak dojechać samochodem na zawody
Jadąc Autostradą A4
- po przejechaniu bramek na autostradzie kierujemy się do centrum.
Po ok 6 km dojeżdżamy do dużego ronda "Ofiar Katynia" przez które,
przejeżdżamy prosto.
Jadąc przez Olkusz
- jedziemy cały czas prosto i dojeżdżamy do dużego ronda "Ofiar
Katynia" na którym skręcamy w lewo.
natym rondzie bedzie jakis drogowskaz zgodnie z ktorym trzeba jechac?
Napisano Ponad rok temu
Użytkownicy przeglądający ten temat: 0
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Zawody w BJJ i Submission Wrestling w Karlsruhe 21.01.2006
- Ponad rok temu
-
Czy BJJ - czyste "chwyciarstwo", czy też są w nim
- Ponad rok temu
-
Liga 6 - relacja