Noooo...To jest naprawdę zajebisty nóż.
Standardowo: jaki nóż?
Napisano Ponad rok temu
Ciekawe czy cos nowego przygotuja w ofercie M21.Ja bym brał duży i bez ząbków (m21-04).
Staruszkom przydalby sie dluzszy fliper no i Auto LAWKS.
Napisano Ponad rok temu
A proszę Cię bardzoCiekawe czy cos nowego przygotuja w ofercie M21.Ja bym brał duży i bez ząbków (m21-04).
Staruszkom przydalby sie dluzszy fliper no i Auto LAWKS.
Coś takiego [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników].
Z tym, że ja osobiście wolałbym poczciwą M21 bez zmian w wyglądzie, tylko zrobioną w konfiguracji: rękojeść tytan, klinga ze stali np. S30V.
Choć muszę przyznać, że ten czarny sukinsyn też trochę mnie kusi. :wink:
Napisano Ponad rok temu
I tak sobie napisalem, ze to co w nim fajne moglo by trafic do bardziej cywilnych wersji.
No wlasnie, tytanowe M16tki byly/sa, zrobili rozne M16 pod "rozne profesje", a rodzina M21 jest troche w odstawce ostatnio, nawet nie figuruje pod "for those who serve" tylko w jakims "work sport and bierki przez telefon.." catalogue .
A apropos M21-14SF (celowo jedynke pogrubilem) - te ich specjalne noze zawsze musza byc z serrated edge ... co ogranicza praktycznosc.
Napisano Ponad rok temu
Gdyby un był plain, to już na niego kasę bym kombinował.te ich specjalne noze zawsze musza byc z serrated edge ... co ogranicza praktycznosc.
Co do M21, to faktycznie szkoda, że się ograniczają trochę.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
jak sama nazwa wskazuje (Special Forces ) nie jest nożem użytkowym, więc problemu nie ma. Ot takie rozszerzenie oferty o kolejny zgodny z zapotrzebowaniem Amerykanów bajer. Kolejny bedzie 21 tactical, bo Kuwejtu już nie ma dawno i Deserty wyszły z mody. A przydomki Iraq i podobne nawiązujące do obecnego konfliktu są niepoprawne politycznie.w SF zastanawia mnie ta górna garda, ciężko będzie chwycić nóż w uchwyt "użytkowy"
Napisano Ponad rok temu
Dlatego wolałbym, by wydano poczciwego M21 w wesji titanium. Wtedy tylko brak kasy mógłby mnie powstrzymać przed jego zakupem.Paweł - w SF zastanawia mnie ta górna garda, ciężko będzie chwycić nóż w uchwyt "użytkowy", z kciukiem na ostrzu.
Dodałbym jeszcze kłopoty z noszeniem w kieszeni czegoś z górną gardą i większym fliperem.
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
ś.p. Ka-bar - niech spoczywa w pokoju;-)
- Ponad rok temu
-
Różnice pomiędzy Buck Strider a normalnym Striderem
- Ponad rok temu
-
Włoskie noze sprężynowe ???
- Ponad rok temu
-
Olej do konserwacji toola.
- Ponad rok temu
-
Kershaw storm
- Ponad rok temu
-
Monochrome SB Black - coś z nim nie tak?
- Ponad rok temu
-
Luźna pochwa Becker Neckera
- Ponad rok temu
-
[']['][']
- Ponad rok temu
-
mutitoole - użyteczność i marka
- Ponad rok temu
-
Razorback