Camelbak - seria militery
Napisano Ponad rok temu
Pod koniec stycznia lub na początku lutego wprowadzamy do sprzedaży w [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników] plecaki tej marki.
Oferta Camelbaka licząc modele i warianty kolorystyczne jest bądź co bądź szeoka, więc na poczatek chcemy ją trochę zawężyć.
Tak jak Wasze sugestie okazały się przydatne do dopracowania naszego plecaka Arizzon Wolverine, tak teraz liczę na Wasze opinie i wskazówki:
- które z produktów ( modeli ) plecaków militarnych z Camelbaka pasują wam najbardziej.
Dodam , że samych pojemników na napoje raczej nie planujemy sprowadzać, chyba że ten sondaż, przyniesie jakies zaskakujace wynniki.
Z góry dziękuje !
Napisano Ponad rok temu
Same pojemniki na wode tez sa pzrydatne, ludzie to kupuja.
Napisano Ponad rok temu
Kamuflaż woodlan już dużo lepiej.
Tylko, że o ile kamuflaż w lesie pomaga, to w mieście się człowiek w nim wyróżnia. I z tego powodu ostatnio przestałem kupować rzeczy w kamuflażu.
Czarny się za bardzo grzeje, szczególnie w lecie. A picie nosimy głównie w lecie. Więc kolorek jakoś się gryzie z piciem (szczególnie chłodnym).
Oliwka chyba jest najbardziej sensowna. Pasuje do ciuchów w kamuflazu i innych. Do tego ładnie się wtapia w otoczenie.
Ja jednak wybrałem khaki. Argumentacja podobna jak przy oliwce, a na polską jesień jak znalazł, no i grzeje się jeszcze mniej niż woda w oliwce.
Napisano Ponad rok temu
Po drugie, nie ma takiego koloru jak khaki w Camelbak'ach wojskowych, jest li tylko Coyote Brown.
Lista dostepnych kolorow "militanych" przedstawia sie nast.
- Foliage Green
- Coyote Brown
- Woodland Camo
- Desert Camo
- Army Universal Camo
- Black
- Navy Blue
Napisano Ponad rok temu
a khaki, czy coyote brown czy desert tan... wszyscy wiedza o co chodzi.
nie tzreba elaboratu rozpisywac;) to dla ludzi a nie dla kwatermistrzow kupujacych rzeczy na jednostke
Napisano Ponad rok temu
pozdr
makato
Napisano Ponad rok temu
Ale jesli chodzi o camelbaki tej drugiej kategorii proponowaalbym
BFM
Motherlode
(z tych duzych)
MULE
HAWG
(nieco mniejsze)
Ambush
thermobak
(male)
Napisano Ponad rok temu
Dzieki Kapral!ja bym polecal tez sprowadzenie kilku spotowych. Wszakze nie wszyscy beda chetni do kupienia typowo wojskowych. Wydaje mi sie, ze rynek sportowy jest nieco wiekszy od militarystycznego;)
Ale jesli chodzi o camelbaki tej drugiej kategorii proponowaalbym
BFM
Motherlode
(z tych duzych)
MULE
HAWG
(nieco mniejsze)
Ambush
thermobak
(male)
A co sadzisz o transformerze?
sportowe tez bedą ale nie bedę mial wpływu na wybór modeli od dostawcy. Bedzie to co bedzie u niego.
Napisano Ponad rok temu
chcesz miec maly plecaczek- prosze bardzo. chcesz tylko camela- tez nie ma problemu :-)
a wszystkie produkty camelbaka sa bardzo dobej jakosci. Ja tylko zasugerowalem swoje typy, ktorych sam moglbym uzywac:)
Napisano Ponad rok temu
jak wlasciwie, do ciezkiej artylerii wyglada khaki ?
do tej pory bylem pewien, ze to synonim olive, cos takiego jak m65, ale ze w ankiecie sa umieszczone oddzielnie wpisalem slowo w google i wyskoczyly mi 2 zupelnie rozne:
i
Napisano Ponad rok temu
A lista Kaprala jest ok, sam chcę kupić Mulle lub Thermobag (oliwka lub khaki właśnie).
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Tak jak wilkacy określił: kolor khaki to taki piaskowy- ( kartonowy), a oliwka to oliv green włąśnie jak zielone M65.Khaki to kolor piaskowy (ciemniejszy). Na stronie Maxpedition masz fotki szpeju w kolorze khaki.
A lista Kaprala jest ok, sam chcę kupić Mulle lub Thermobag (oliwka lub khaki właśnie).
pozdr
Napisano Ponad rok temu
Tak więc Camelbak już jest dostepny na [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników] .
Napisano Ponad rok temu
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
mactronic latarka 3 kupa ?
- Ponad rok temu
-
Szyję nadupnik - potrzebna
- Ponad rok temu
-
Pierwsze wrażenia Traser H3