użyj czasami worda do pisania postów :roll:ten autorytet to byl miszcz tego stylu, slawny w thailandi. oni uzywali ruzne metody jak niemieli workuw treningowych zwyklych. I ja sto razy ma lepsza forme niz kazdy nowy czy akzde co nie trenowal co najmniej, i jak masz taka wielka gebe to pokaz twoje.
filmiki treningu mojego
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Moja śp. babka by powiedziała
Ach Ci ludzie to dzisiaj wstydu nie mają
Napisano Ponad rok temu
Odrazu poprawil mi sie humor, dawno sie tak nie usmialem
Strangler jestes miszczem poklon
Napisano Ponad rok temu
Pokory człowieku POKORY ci brakuje !!!
Oto co musisz zrobić :
- zostawic amerykańskie książki !!
- przestać walić cytryne w ciemnej szopie
- ZAPISZ SIE NA BOGA DO JAKIEJS SEKCJI !!!!!!
- nie wklejaj już żadnych filmów
- w przerwach między treningiem ===> słownik ortograficzny
i wtedy bedą z ciebie ludzie :-) .
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
ten autorytet to byl miszcz tego stylu, slawny w thailandi. oni uzywali ruzne metody jak niemieli workuw treningowych zwyklych. I ja sto razy ma lepsza forme niz kazdy nowy czy akzde co nie trenowal co najmniej, i jak masz taka wielka gebe to pokaz twoje.
Ło kurwa, stary - mam w domu stertę płyt ze szkoleniówkami Basa Ruttena, Graciech a nawet mam "Wejście smoka" przestraszony . Czy to czyni ze mnie wielkiego wojownika?
Jeżeli zakładasz topic z prośbą o ocenę i oceny są kiepskie to czemu się obrażasz jak stara panna na wydaniu? Jeżeli na treningu mój trener powie mi , że coś źle robię to nie wdaję się z nim w dyskusję tylko staram dostosować do wskazówek.
W tej dyskusji nie chodzi o to czy autor Twojego podręcznika ma 137 dan, tylko czy to co prezentujesz ma ręce i nogi.
"Masz sto razy lepszą formę..." to mnie akurat nie dziwi, po to się trenuje
A filmików ze sobą nie mam zamiaru umieszczać bo:
a) nie jestem próżnym, zakompleksonym, żądnym poklasku samochwałą-beztalenciem
j.w.
c) j.w.
d) mój poziom techniczny w tym co trenuję jest zbyt niski by było sie czym chwalić
pzdr
Napisano Ponad rok temu
" w tajskim boks to sie krok do tyłu daje jak sie kop robi "
Stary znajdź sobie inne hobby na przykład zbieranie znaczków albo motyli....
I na boga wszechmogącego przestań wrzucać te filmy !!
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Ludzie Cie tak zjebali a ty dalej swoje!
Nie masz honoru? Nie błaźnij się już!
Napisano Ponad rok temu
Juz widze AdamaD - "ban za głupote i zagrażanie zdrowiu innych(tymi filmikami) "Ja bym mu dał bana, ot tak dla spokojności...
Tylko to nie ten czas i nie to miejsce
Napisano Ponad rok temu
Ale teksty w tym filmiku dobre
Napisano Ponad rok temu
Kurwa mac - dosyć tego! Ja bym Cie Strangler jednym low-kickiem zgasił, ajestem grapplerem! weź idź poćwicz, a potem dawaj filmiki!
Żałosne
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Kazde odwrocenie sie po tym "kopnieciu" plecami do przeciwnika to zgon dla Ciebie. No comments
Napisano Ponad rok temu
mozliwe ze tez ybm dostal KO po tym jak byc zobaczyl jak to niby ta rownowage utrzymujesz...jak walczysz bez gardy...
czlowieku co Ty chcesz pokazac kopiac w powietrze? i do tego skaczac jak gumis na jednej nodze?
mam koleznake ktora cwiczy gimnastyke ona tez potrafi zrobic wymach czy to do przodu czy w bok szybciej i z lepsza rownowaga niz Ty...
do czego zmierzam:
TY KOPIAC W POWIETRZE MOZESZ I POKAZYWAC CO CHCESZ...ALE DO JASNEJ CHOLERY CO TO ZA KOPNIECIA JAK KOPIAC TO SAMO W WOREK ODRZUCA CIE DO NIEGO ODBIJASZ SIE JAK PING-PONG...ZERO GARDY LAPY LATAJA NA LEWO I PRAWO ZERO KOMBINACJI CHOCBY NAJPROSTSZYCH...KOPIAC W WOREK IE PRSTUJESZ NOGI A TO ZNACZY ZE ALBO ON WAZY Z TONE I JEST ZA CIEZKI ALBO ZE NIE POTRAFISZ TRZYMAC "R O W N O W A G I " BO CIE PRZECHYLA I NIE KONCZYSZ KOPNIECIA....
dotarlo do Ciebie co napisalem czy mam Ci to w obrazkach wytlumaczyc?
Użytkownicy przeglądający ten temat: 0
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Brusa Lee treningowy film
- Ponad rok temu
-
UFC na X-box'a???
- Ponad rok temu
-
"I am the only gay in the village"
- Ponad rok temu