filmiki treningu mojego
Napisano Ponad rok temu
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
a jason thacker tez jest owiele gorszy doemnnie.
Napisano Ponad rok temu
trenowałeś coś? Najlepsze były kolanka chwytając worek na wysokości bioder Smile i kopiąc mniej więcej w jadra
wiesz ze kopnience w jaja jest bardzo efektywne co nie?
Napisano Ponad rok temu
Oglądałem tylko 3 filmik. To sam zobacz swoje kopy i zobacz co się z Tobą zaraz po nich dzieje - tracisz równowagę i odwracasz się. Pozatym tak naprawdę siłę mają niewielką - nawet jakby miały to błąd, że w powietrze kopiesz. Nimi to na ulicy stawiam, że więcej krzywdy byś sobie zrobił niż przeciętnemu napastnikowi.ZObacz jak kopy robie
tracilem wurnowage w paru znich ale nie wszystkich. i to poniewaz ja nie kopalem z calej sily ale zeby trafic na srodek i noge w powietszu tszymalem.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
nie ze jestem zawodowy. W tych filmach to ja nie trenowalem pszez pare miesiency i wogle sparingu nie mialem pszez wiecej i pierwszy dzien czy mzoe peirwszy tydzien jak w domu zaczolem trenowac odnowa. I ja nie sadze ze ktos z troche bjj mnie pokona po pierwsze bo ja trwnuje danzan ryu jiu jitsu teraz (japonski styl jj) i robimy czasami sparring zapasowy z podobnymi hwytami.
Napisano Ponad rok temu
nie wierzę, ze to dzieje się naprawdę...
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Nie jest ważne to jak Ty postrzegasz sam siebie, tylko jak postrzegają Ciebie inni. Jeżeli wszyscy twierdzą, że jesteś kiepski - najprawdopodobniej jesteś kiepski.
To co prezentujesz nie jest może i tragedią, ale poezją wysokich lotów bym tego nie nazwał - ot przeciętna przeciętność nowicjusza. najgorzej Ci wychodzą ciosy łokciem i kopniecie (chyba) boczne - zero siły. W ogóle Twoje ciosy są jakieś cieniutkie - może dlatego, że bałeś się mocniej walnąć abu kulka gdzieś ze sznurkiem nie poleciała.
Spróbuj pokazać to samo na worku z pełną siłą - może zmienimy zdanie. Na razie dst-.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
jak ja trenowalem z ludzmi to bylem dobry kiedys, raz zrobilem sie tkaiz e jak sparowalem z goscem nowym to czulem sie jak w matrixie.
ha ha ha ha
stary to Ty nie wiesz że Matrix jest już passe??
Napisano Ponad rok temu
jak ja trenowalem z ludzmi to bylem dobry kiedys, raz zrobilem sie tkaiz e jak sparowalem z goscem nowym to czulem sie jak w matrixie.
ha ha ha ha
stary to Ty nie wiesz że Matrix jest już passe??
Napisano Ponad rok temu
P.S. Napisz gdzie trenujesz i z kim. naprawde dziwne ze trener pozwala ci sparowac
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Może wy kozaczki pokarzecie swoje wyczyny.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
ej, dosyć tego
Może wy kozaczki pokarzecie swoje wyczyny.
nie jestem w stanie wymyślić jak pokazać balachę na cytrynie, a nic innego nie umiem
Napisano Ponad rok temu
8O
:?
:-)
hmmmm ja nie rozumiem jednej rzeczy jak ktos moze byc takim masochista i zamieszczac tego typu filmy...tego ie moge zrozumiec...od razu przypomnial mi sie jeden z odcinkow idola...i jeden egzemplarz wlasnie owego masochisty nie wiem czy wszyscy kojarza ale nazywaja go "CHOMIK"...to wbrew pozorom ma sporo wspolnego...nie wiem czy ludziom brak czasem samokrytyki...czy brak u nich pokory...a moze sa niewidomi? nie wiem...
no chyba ze mama widziala i powiedziala "pieknie synku bravo bravo" a dziecko uwierzylo...
a co dokladnie do filmow jak przedmowcy kieska rownowaga, fronty zupelnie bezsilne(tak jak i ja po obejrzeniu filmikow) low jden znalazlem a w zasadzie nie wiem moze to tylko bylo do zatrzymania worka, kolana od dolu to nie wiem czy by do krocza doszly wogole...hmmmm i zastanawia mnie co to bylo to szare? cytryna? naprawde? 8O
ale nie mozna powiedziec zbiles ta cytryne na "kwasne jablko"
ale cwicz tylko blagam pod okiem jakiegos trenera...a filmy z Van Dalem wyrzuc ewntualnie oddaj koledze...co by nie kusily...
pozdrawiam
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
CZY TY WOGOLE CZYTASZ CO LUDZIE PISZA W TWOIM TEMACIE???
nie skacz bo Ci to nie wychodzi...kop z biodra...powiedz mi uraczysz nas kiedys skonczonym kopnieciem czemu ty nie prostujesz nogi? moz eten worek jest dla Ciebie poprostu za ciezki i tyle :? jak chcesz nas terroryzowac swoimi filmami to moze jakas kombinacja lewy prosty prawy prosty i high kick?
nie wiem czy sie cieszyc czy plakac...boje sie ogladac nadciagajaca produkcje
Napisano Ponad rok temu
ale moze zaczniesz kopac w ten worek a nie odbijac sie od niego? :?
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Brusa Lee treningowy film
- Ponad rok temu
-
UFC na X-box'a???
- Ponad rok temu
-
"I am the only gay in the village"
- Ponad rok temu