)!No rzucał gość energia niezwykle sprawnie(taka kule robił-jak ktos"Dragon Ball"oglądał to wie o co chodzi-kamehane jak się patrzy 8)  )!Ludzie kładli sie jak zabaweczki!Potem pokazali jeszcze paru fakirów, co to też Chi znaja-hehe!Wkoncu poproszono 2 naukowców(jacys włoscy sceptycy)żeby to zbadali.No wiec 1 poprosił żeby go znokautować-za pomocą Chi naturalnie  8O  ) No to"miszczu"zaczął machać łapami, przywoływac moc itd.Porobił tak minute i stwierdził ze na nim sie nie da
  )!No rzucał gość energia niezwykle sprawnie(taka kule robił-jak ktos"Dragon Ball"oglądał to wie o co chodzi-kamehane jak się patrzy 8)  )!Ludzie kładli sie jak zabaweczki!Potem pokazali jeszcze paru fakirów, co to też Chi znaja-hehe!Wkoncu poproszono 2 naukowców(jacys włoscy sceptycy)żeby to zbadali.No wiec 1 poprosił żeby go znokautować-za pomocą Chi naturalnie  8O  ) No to"miszczu"zaczął machać łapami, przywoływac moc itd.Porobił tak minute i stwierdził ze na nim sie nie da  Zapytany dlaczego, odpowiedział-tu cytat"energie Chi można zablokować przez(uwaga, uwaga
  Zapytany dlaczego, odpowiedział-tu cytat"energie Chi można zablokować przez(uwaga, uwaga  )odpowiednie ustawienie języka, albo ruszanie palcami u stup" 8O   8O   8O  No szok!I pomyslec jak łatwo można ludziom wode z mózgu zrobić!!!Jeszcze bym 50zł wygrał bo starszy mnie chciał przekonac że go znokautuje(tego naukowca)ale założyć sie nie chciał
  )odpowiednie ustawienie języka, albo ruszanie palcami u stup" 8O   8O   8O  No szok!I pomyslec jak łatwo można ludziom wode z mózgu zrobić!!!Jeszcze bym 50zł wygrał bo starszy mnie chciał przekonac że go znokautuje(tego naukowca)ale założyć sie nie chciał  Musiałem to napisac, inaczej bym nie zasnął
  Musiałem to napisac, inaczej bym nie zasnął  Czekam na takiego"miszcza"w polsce-chętnie z nim posparuje
  Czekam na takiego"miszcza"w polsce-chętnie z nim posparuje  

. Tak samo nie którzy są święcie przekonani, że można złapać zębami pocisk wystrzelony z pistoletu  8O
. Tak samo nie którzy są święcie przekonani, że można złapać zębami pocisk wystrzelony z pistoletu  8O

FaceBook
 FaceBook