Zapisać się?
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Cukruja Ci,bo o Twoja kaske sie rzochodzi :wink:a wiec chodze juz 3ci tydzien i jak narazie jest bardzo dobrze ponoć jestem zdolny i jak na początek bardzo dobrze mi idzie
nie tam,to byl Joke taki,co by IRA znow nie napisal "ale jakbys tego jokea nie napisal w inecie,to by go nie bylo? :wink: " :wink: (ale tych winkow sie namnozylo...)
IRA- powiedzmy,ze widze bardziej skuteczne sposoby nauki walki wrecz,niz TKD ale kto wie,moze i my sie kiedys przy Tymbarku spotkamy,to obgadamy sdprawe fizycznie, bo wirtualnie to tak,jaky jej nie bylo :wink: (cholerne winki!)
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
@szymon247
Jak tam kolejne treningi?
Napisano Ponad rok temu
Są wyższe motywacje i priorytety niż walka z uliczną ciemnotą.
jakie?
po ja się cały czas zastanawiam po co mi to
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Pozdro i Polish TKD RULES!!
Napisano Ponad rok temu
Nie chce Cie zmartwic stary, ale jestes na najlepszej drodze do uzaleznienia od narkotyku zwanego TKD. Gratuluje!! Co do form, to ja nie jestem ich wielkim zwolennikiem, jeszcze do niedawna uznawalem je za calkowicie nieprzydatne i nuuuuudne Teraz... hmm nie powiem ze wole je od sparingow, ale da sie cos w tym odnalezc... Mysle ze praktykujac uklady jak najbardziej starasz sie zdazac ku doskonalosci, i jest to dla mnie jedna z doktrym wszystkich Sztuk Walki... Sorki za moje wynuzenia pseudo filozoficzne, ale chce uchodzic na VB za "madrego" i musze mowic duzo rzeczy ktorych nikt nie rozumie Ehh ten glupawkowy nastroj
Pozdro i Polish TKD RULES!!
tez tak sądze dzieki
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Polecam filmy o Hapkido...
- Ponad rok temu
-
:)
- Ponad rok temu
-
jaki uniform
- Ponad rok temu
-
Zabawne wpadki
- Ponad rok temu
-
Ciekawostka
- Ponad rok temu
-
śMIERC W ŁODZI - DANOWSKI TO SZUMOWINA
- Ponad rok temu
-
ŚMIERC W łODZI - TO NIE BYŁ KICKBOXING
- Ponad rok temu
-
Śmierć na zawodach...
- Ponad rok temu
-
Egzaminy
- Ponad rok temu
-
cO TRZEBA ZROBIĆ żEBY ZDAĆ NA ZÓŁTY PAS ??
- Ponad rok temu