Bolo i jego drugie życie...
Napisano Ponad rok temu
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników] < źródło :>
Aproposssss Raduś nic nam nie wspominałeś jaki z Ciebie gangsta !
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
ok a z bjj ma to wspolnego, ze prokurator podda go przez duszenie?
Podobno... ile w tym prawdy to czas pokaże, natomiast walka zapowiada się bardzo ciekawie.
Napisano Ponad rok temu
Wypisz wymaluj nasz Radzio..... Kto by pomyślał...38-letni starszy aspirant, zwany przez kolegów "Gruby Bolo"
Napisano Ponad rok temu
takze tutaj widze w twoim postepowaniu tzw podwojna moralnosc, jak dla mnie powinienes byc wykluczony ze srodowiska bjj, ale nie ja o tym decyduje, niestety...
Napisano Ponad rok temu
Już dawno mnie wykluczyli za kontakty z bandziorami ze Szczecina, a w szczególności z niejakim Renzo Fly, zwanym niekiedy Supafly.kimura nie udawaj swietego, jak dla mnie powinienes byc wykluczony ze srodowiska bjj, ale nie ja o tym decyduje, niestety...
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Dla Zygmunta R., ps. Bolo vel Raźniaczek, zadania zlecone ma wykonywać Janusz G., ps. Graf. Współpracuje z innym weteranem, dawnym wspólnikiem szczecińskiego Oczki, znanym pod pseudonimem Balbin. Ich ulubionym miejscem spotkań jest pewna siłownia na warszawskiej Saskiej Kępie. Podjeżdżają tam luksusowymi wozami, ubrani jak z żurnala – to świadczy, że wciąż powodzi im się wyjątkowo dobrze. Robią bowiem wielkie interesy. [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
Bolo vel Raźniaczek.
No i dawny wspólnik szczecińskiego Oczki, pod pseudonimem Balbin...
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
No i dawny wspólnik szczecińskiego Oczki, pod pseudonimem Balbin...
same kapusty - i oczko kapusta i balbin kapusta
tyle że oczko kiwa a balbin udaje cięzko chorego.. 8)
Napisano Ponad rok temu
czuję się oszukany
kolejny autorytet w błocie... :? to już drugi po tym jak dowiedziałem się, że Kimura suplementuje się tylko ruskimi pierogami i maślanką :roll:
Napisano Ponad rok temu
Wiedziałem, że prędzej czy później i ja tu wyląduje.... Łysy, chcesz w beret? :wink:kolejny autorytet w błocie... :? to już drugi po tym jak dowiedziałem się, że Kimura suplementuje się tylko ruskimi pierogami i maślanką :roll:
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
jesli chodzi o bola, to powinno chyba byc nie zapomne.nie ma zaparć a o sraczce nie wspomnę
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Gi hokkaido
- Ponad rok temu
-
Szukam sali z matami warszawa
- Ponad rok temu
-
co z biletami na ME do portugali
- Ponad rok temu