Gaz obronny-mity a rzeczywistość (opracowania, filmy)
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
a co do tych porad to moze ktos przetlumaczy???chyba ze tam tylko jest napisane o zaskoczeniu itd itp
Napisano Ponad rok temu
To potrzyj sobie wewnętrzną stronę przedramienia gazem TW500 a OC-17 to poczujesz i to zajebistą różnicę.Gratuluje inteligencji...przedramie napewno jest bardzo wrazliwe na gaz gwarantuje :roll:
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
np gaz OC-17 nie miesza sie z powietrzem przy psikaniu i śmiało go tak można testować - na palcach powstaje ciecz, ktora szybko wyparowywuje (znacznie szybciej niż czysta woda), ale po wyparowaniu na palcach mamy jeszcze pewna ilość substancji czynnej i trza umyć łapy dokładnie i przeczekać jakiś czas...
bo jeśli sie ktoś pojdzie odlać to lepiej żeby się nie dotknął tam gdzie nie trzeba paluchami bo będzie szczypać :twisted: jak zrobiłem ten błąd i mnie zeszczypało niepotrzebnie
to tak dla kogoś kto nie testował...
jakby ktoś przetestował różne gazy na języku to niech da znać, który bardzej szczypie, bo parametry parametrami, to co pisze producent to jest to co pisze producent, ale praktyka to praktyka... tylko lepiej się nie zajadać gazem i mazać mało na język a ślinę wypluwać po "teście" bo może on ma wyciąg z papryk, chile i pieprzów ale to nie znaczy, że jest bezpieczny do jedzenia :twisted:
Napisano Ponad rok temu
TO JA PROPONUJĘ TAKI TEST Z HI POWER ...
osobiście miałem watpliwa przyjemność zetknąć sie z takim doświadczeniem jak Hi Power w okolicach ust ...
OC - 17 można wytrzymać ale HI POWER chmmmm - zreszta sami spróbujcie POLECAM
Cizzia
Napisano Ponad rok temu
jak testowac gaz to jedynie na twarzy w koncu takie ma przznaczenie
I wszystko jasne.Moze ja niedlugo napisze ze jakis gaz jest zly(chociaz TW kiepski ponoc i tak) a bede go wcieral w lokiec i bede mial pretensje ze mnie nie powalil
Napisano Ponad rok temu
tak wogole robia mieszanki ? bo to by bylo chyba dobre wyjscie co??
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
mysle, zeby zakupic jesczze sobie pro secur w stozku (czerwony), wporzadku jest?
w drodze jest jesczze oc 17
Za rada Cizzi jednak chce dokupic cos w stozku bo jade do Wroclawia na impreze masowa, a wiadomo jak bywa
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
z reszta jakie klopoty skoro to legalne jest, nie zamkna mnie to raz, a dwa nie uzyje napewno jesli nie bede zmuszony bo bardzo spokojny ze mnie czlowiek o ile mnie ktos nie zaczepia, z reszta biore go z mysla o powrocie z imprezy bo wiadomo jak sie wysypie iles tysiecy ludzi z hali pod wplywem roznych rzeczy moze byc tez roznie i o jezdzie pociagiem-perony itd, niech lepiej martwia sie tymi ktorzy dragi beda wnosic
co badz czekam dalej na odpowiedzi
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
w klubach tam gdzie mieszkam od ochrony mozna dostac jedynie wpierdol, ja mam poprostu tyle szczescia, ze w wiekszosci bramek znam albo znam kogos pracujacego w danym lokalu
znasz jakas odpowiedz na moje pytania wyzej czy nie? ;P
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Po kształcie dyszy z duży prawdopodobieństwem można wnioskować, że chmura.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Użytkownicy przeglądający ten temat: 21
0 użytkowników, 21 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
barszcz sosnkowskiego, barszcz mantegazziego
- Ponad rok temu
-
Kompaktowy gaz obronny
- Ponad rok temu
-
Więzień bije strażnika w ... więzieniu (stójka, gleba, gaz)
- Ponad rok temu
-
Co sadzicie o gazie ...
- Ponad rok temu
-
Gaz do samoobrony
- Ponad rok temu
-
pistolet gazowy
- Ponad rok temu
-
Gaz pieprzowy/paralizujacy dla dziewczyny..
- Ponad rok temu
-
Pytanie od Nowego :) - Hartowniczy Piecyk Gazowy
- Ponad rok temu
-
Pozwolenie na broń gazową
- Ponad rok temu
-
mini test gazu
- Ponad rok temu