Gaz obronny-mity a rzeczywistość (opracowania, filmy)
Napisano Ponad rok temu
ale formuła/stężenie powinno byc takie same.
kwestia czy jest dopisek RED na opakowaniu czy nie.
bo to "RED" u Sabre oznacza stężenie.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników] sory za 2 posty
Napisano Ponad rok temu
konkret tylko to manekin plastik ja jak sypalem kolesiowi pianka to odrazu wsikla w buzke ale pianka ok;)
Pięściarz a powiedz mi jak z czasem reakcji po użyciu pianki? Zasięg trochę mniejszy ale za to moim zdaniem mniejsza podatność na wiaterek od streama. Pianka fajnie leci, moja tak z 2.5 metra to ochlapała spory obszar trochę inaczej niż na tym filmiku od sabre.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
O pojemnikach ćwiczebnych wiem. Ale moim zdaniem to co innego...Da sie taki dostac....to nic innego jak ten z Twojego filmiku...tak tak ten niebieski/crossfirre...bo Sabre w tym filmiku taki własnie miało na mysli...a biały pojemnik i ta subsatancja to nic innego jak pojemnik cwiczebny z neutralnym plynem do szkolen itd...
stream
gel
Wyraźnie widać, że stream się rozszerza a gel jest typowo punktowy.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
A różnica w zasięgu podawana przez producenta? Jakby nie patrzył to 2-3metry różnicy. I moim zdaniem różne warunki nie mają na to takiego wpływu, samo nawet zaznaczenie nazwy stream i gel mówi samo za siebie.tłumaczyłbym uzyciem w róznych warunkach...pierwszy film na dworze, drugi w pomieszczeniu
Napisano Ponad rok temu
hmmm...przypomniał mi się taki wątek, musiałbyś poszukać na forum albo ktoś w temacie by przypomniał....otóż ktoś kiedyś testował Hi-maxa.
Jego strumień był taki ala pianka jakby gęstszy...dobrze jakby się wypowiedział ktos kto testował.
Odnośnie Twoich testów - sprawdzałeś moc tych gazów w sensie dotykania do skóry (warg, wewnętrznej strony przedramienia) albo wchodziłeś w chmurkę?
Napisano Ponad rok temu
Sprawdzałem organoleptycznie pianke nakładając na język i powiem Ci, że paliła ostro jak RSG, bez wody katorga. Wiem jedno jakbym dostał sabre w twarz to KO na miejscu...@PumaPK
hmmm...przypomniał mi się taki wątek, musiałbyś poszukać na forum albo ktoś w temacie by przypomniał....otóż ktoś kiedyś testował Hi-maxa.
Jego strumień był taki ala pianka jakby gęstszy...dobrze jakby się wypowiedział ktos kto testował.
Odnośnie Twoich testów - sprawdzałeś moc tych gazów w sensie dotykania do skóry (warg, wewnętrznej strony przedramienia) albo wchodziłeś w chmurkę?
Testowałem na sobie jeszcze puissance ale tylko lekko w chmurke wszedłem, dusiło i ksztusiło mocno. Mogę słynne RMG sprawdzić akurat wypiłem dwa piwa xd
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
przyznać się bez bicia, który to Łukasz?
Napisano Ponad rok temu
http://budo.net.pl/p...wprofile&u=3965http://www.wykop.pl/link/668413/abc-gazow-pieprzowych/
przyznać się bez bicia, który to Łukasz?
Użytkownicy przeglądający ten temat: 17
0 użytkowników, 17 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
barszcz sosnkowskiego, barszcz mantegazziego
- Ponad rok temu
-
Kompaktowy gaz obronny
- Ponad rok temu
-
Więzień bije strażnika w ... więzieniu (stójka, gleba, gaz)
- Ponad rok temu
-
Co sadzicie o gazie ...
- Ponad rok temu
-
Gaz do samoobrony
- Ponad rok temu
-
pistolet gazowy
- Ponad rok temu
-
Gaz pieprzowy/paralizujacy dla dziewczyny..
- Ponad rok temu
-
Pytanie od Nowego :) - Hartowniczy Piecyk Gazowy
- Ponad rok temu
-
Pozwolenie na broń gazową
- Ponad rok temu
-
mini test gazu
- Ponad rok temu