Gaz obronny-mity a rzeczywistość (opracowania, filmy)
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Czy możesz wrzucić na forum fotki tych Hi-Maxów?
Interesują mnie etykiety i dysze.
Będę wdzięczny
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Pozdrawiam
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Zresztą lepiej żeby Puissance zakupili niż nato CS. Zresztą kto to mówi... Sam miałeś podobne oferty .
Pozdrawiam
CS jest skutecznym gazem (jak wynika z opisów). To, że konkretny egzemplarz pojemnika zawiódł - nie decyduje o skuteczności tego gazu. Chyba, że ktoś kompetentny powie, że CS to gaz do dupy. Wiele osób nie chce CS-a, bo można nim zrobić krzywdę - więc jak to jest?
Napisano Ponad rok temu
Z Cizzi tak samo robicie kogos kto zarabia na na tym temacie.....Cizzia jest tak jak i ja i inni kolekcjonerem, hobbista i wiem,ze nie wciska ludziom pierdol.....nikomu przeciez nie kazal kupowac HI POWEROW itd. mial w cenach takich jakich mial i juz.... :? ja osobiscie nie mowie,ze mam jakis zajebisty arsenal...bo nie mam bo mnie narazie za bardzo na to nie stac...nie mialem nawet w rekah ani razu HI POWERA ale staram sie radzic wiarygodnych ludzi na tym forum......nie chce Cie obrazac ale troszke szacunku dla niektorych..... Pozdro Cizza
Forum czytaja ludzie w różnym wieku i wykształceniu. Cizza pisał jakby większość była małolatami sprawnymi inaczej. To, że ktoś ie zna się na gazach i pyta albo dyskutuje - nie ozncza, że można mieć go w dupie, tym bardziej jak gołym okiem było widać w jakim kierunku jego wypowiedzi zawsze zmierzały. I dlatego został skrytykowany (co wyjdzie mu na dobre).
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Do Cizzi nic nie mówiłem, miał swój styl wypowiedzi...
Pozdrawiam
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Leszczarstwo, co tak skacze na cizzie - jeszcze sie z nim kiedyś przeprosicie, jak naprawdę będziecie potrzebować i będzie was stać na rzeczy, które on załatwia.
Kolego, do kogo konkretnie adresujesz tą aluzję? Biedaków z nas robisz?
Napisano Ponad rok temu
Pozdrawiam Gazomaniaków!
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
To już nie chodzi o to czy nas stać na produkty Cizzi czy też nie, tylko o to że mało kto lubi płacić podwójną cenę - przynajmniej ja nie lubię...
Zgadzam się z Tobą w 100%. Trzeba być super naiwnym żeby kupić coś z 200% przebiciem.Tym którzy kupili HP po 150 czy więcej zł proponuję postawić je "za szkłem" i się po prostu do nich modlić... Jaki naiwniak przyzna się ze dał się "wykręcić"? ŻADEN!!!
Napisano Ponad rok temu
Wracając do gazów Smith&Wesson oraz UZI czym one różnią się od siebie oprócz ceny wg. mnie niczym się - jakie jest wasze zdanie?
Użytkownicy przeglądający ten temat: 3
0 użytkowników, 3 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
barszcz sosnkowskiego, barszcz mantegazziego
- Ponad rok temu
-
Kompaktowy gaz obronny
- Ponad rok temu
-
Więzień bije strażnika w ... więzieniu (stójka, gleba, gaz)
- Ponad rok temu
-
Co sadzicie o gazie ...
- Ponad rok temu
-
Gaz do samoobrony
- Ponad rok temu
-
pistolet gazowy
- Ponad rok temu
-
Gaz pieprzowy/paralizujacy dla dziewczyny..
- Ponad rok temu
-
Pytanie od Nowego :) - Hartowniczy Piecyk Gazowy
- Ponad rok temu
-
Pozwolenie na broń gazową
- Ponad rok temu
-
mini test gazu
- Ponad rok temu