Gliwice spotkanie.
Napisano Ponad rok temu
Stricte nożowe. Więc proszę o pozostawienie wątku tutaj.
Niestety mogę tylko we wtorkowe popołudnia. Więc proponuję wtorek 20 grudnia.
Miasto znam tylko w okolicach Wydziału Architektury PŚl. więc ktoś z gliwiczan niech zaproponuje miejsce.
Bedą chętni? Wezmę wszystko, co bedę miał.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Kraków regularnie imprezuje, jeno nie ogłaszamy tego we wszystkich parafiach - może na jutro coś się nawet wykombinuje - reszta na priva...
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Niech temat wskoczy na gore... Adiblue, KKamil... panowie, co z Wami ? Nie badzmy gorsi od Kraka Wawy i Lodzi
KKamil raczej będzie. Już z nim gadałem.
Pozostaje ustalenie miejsca, ale na to mamy jeszcze z półtora tygodnia.
Ja Gliwic za dobrze nie znam więc czekam na sugestie.
Napisano Ponad rok temu
Jest tych knajpek sporo w okolicy miasteczka akademickiego.Ja sie stawie napewno.A gdzie jest El Primo?Jeszcze paru chlopakow sie znajdzie.
A lokal....moze "U sąsiada"?Zresztą wtorek to taki dzień w którym nie bedzie problemow z miejscami i lokal mozna wybrac przypadkowo juz po zbiorce.Raczje ustalmy gdzie sie zbieramy.Moze jakis punkt szerzej znany jak np Plac Krakowski?Niedaleko do miasteczka i knajpek w kolo duzo.
Pozdrawiam
adiblue
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Zbiórka na placy krakowskim, ale równie dobrze może być od razu "U sąsiada".
Czasu jeszcze jest trochę więc czekamy na inne propozycje.
Ech nie moge się doczekać, bo szykuje się mocna ekipa.
Napisano Ponad rok temu
No chyba ze ktos ma jakis pomysl gdzie isc, to moglibysmy sie spotkac od razu tam o okreslonej porze...
Co do godziny, odpowiada mi kazda po 16
Co do lokalu, jak wyzej
Napisano Ponad rok temu
Co powiecie na 18.00 w miejscu które zaproponował Vince??
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Uprzedzajac pytania nie mam pomyslu na lokal... moze Mleczarnia ? Choc tam jest troche ciemno, jak macie zamiar robic fotki, to bedzie ciezko... tak czy owak mamy jeszcze pare dni na ugadanie
Napisano Ponad rok temu
Tylko napisz gdzie to jest :wink: nazwa nic mi nie mowi ale jak dasz namiary to znajde.Przyjemnie tez jest w krolewskiej.
Napisano Ponad rok temu
Co do Krolewskiego, jesli masz na mysli ta knajpe ok 50m od Computimu to jestem za, Adi jak potrafisz dokladnie objasnic reszcie jak tam trafic, moze byc
Napisano Ponad rok temu
Jesli ktos jest z poza miasta to podaje punkty odniesienia-ul Łużycka.Na tej ulicy mamy tez biutomarket(rog Luzyckiej i Wroclawskiej)oraz pizzerie Capri.No i jest tez plac krakowski
Lokal jest po tej samej stronie co pizzeria i biuromarket.Idac od placu krakowskiego w strone miasteczka akademickiego jakies 50metrow
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Ostrzałka na szybko :)
- Ponad rok temu
-
Green beret 7" vs 5.5"
- Ponad rok temu
-
Nie z tej bajki - part 2
- Ponad rok temu