Butki polskie a jak zagraniczne :)
Napisano Ponad rok temu
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
ale widzę że jest tez kolejna kopia jungli (w-001 i literki)
i to nawet w kilku wersjach kolorystycznych
jak wychodzą cenowo ?
wiadomo coś o tym jak się sprawują ?
Napisano Ponad rok temu
The Ultimate Tactical Combat Boot!!
:twisted:
:wink:
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Możliwe, ale się nie wybieram, tymczasem. :wink:na poligonie zimowym to bys szybko plul na te wszystkie wynalazki hamerykanskie i szybko bys je oddal za taka pare gumofilcow.
Napisano Ponad rok temu
Proponuję zerknać na stronę firmy "DEMAR" w kategorii obuwie wojskowe na butki "GROM" [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
Witam
Odkopuję temat, bo z racji odpadającej podeszwy moich obecnych szukam zamienników. Mejlowałem z nowotarskim przedstawicielem Demaru i poinformował mnie on, że butki jak ze strony (czarne, skóra licowa) są tylko dla wojska i nie można ich kupić noramlnie. Dostepne sa tylko Gromy z oliwkowego nubuku w dodatku tylko ten wyższy model za 270zyla. Nie ma pełnej rozmiarówki. Chuj nie dystrybutor
Saszka, pytanko, skąd masz swoje wiadomości o tych butkach? Mnie producent nie raczyl odpisac na mejla Może byś jeszcze zaciągnął języka, z racji pracy powinno ci być łatwiej.
Dzięki z południa
Napisano Ponad rok temu
tylko gdzie to obejrzec, nie majac tego wczesniej na nodze strach zamawiac
rowniez czekam z utesknieniem na dalsze informacje
pozdrowka
qkiel
Napisano Ponad rok temu
Ewentualnie matternhorny albo bates tylko z USA ciagnac trzeba. Cena od 100$ w gore.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
osobiście miałem okazję testowac te spod 76, które w porównaniu z "tradycyjnymi" Protektorami wypadają bardzo korzystnie. Nie wiem jak z trwałością, ale są całkiem wygodne. Pomimo tego że to buty robocze (cokolwiek to znaczy) według mnie można by było w nich spokojnie chodzić na codzień.
pozdrawiam
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Nie wiem jak z trwałością, ale są całkiem wygodne. Pomimo tego że to buty robocze (cokolwiek to znaczy) według mnie można by było w nich spokojnie chodzić na codzień.
hehe zgadza sie, generalnie gromy z lublina w sklepie mundurowym stoja w cenie ok 200 pln z tego co widzialem jakis juz czas temu, tymczasem w sklepie bhp 110 ja ujezdzam ten model juz ktorys rok z kolei, troche sie sypia ale swoje przeszly i gdyby nie troche kondonowaty wyglad bylyby naprawde klasa. inetnsywnie eksploatowane w warunkach polowych pewnie szybciej by sie posypaly, ale do policyjnej roboty zajebiste (cytujac opinie funkcjonariuszy).
pozdro
Napisano Ponad rok temu
jak szukacie dobrych butow polecam Kupczaki Combat 2 pod Hala Targowa w Krakowie. cena okolo 300-350zl. Tylko czasem problemy z rozmiarowkami sa.
A kto sprzedaje te Kupczaki? Byłem w Niedzielę (kutfa, ale zimno było ) i towarzystwo z dużego stoiska z wojskowymi wdziankami nie miało czegoś takiego. Mgliście się tłumaczyli, że mają jakieś problemy z obrotem polskimi ciuchami. Policja/skarbówka czy coś. Może sprzedają tylko zaufanym
A może w tygodniu jest jakieś stoisko zaopatrzone w Kupczaki?
Kiedy i u kogo widziałeś te buty?
Dzięki
Napisano Ponad rok temu
Więcej wieści jutro. Jeśli tylko firma w której pracuję będzie mogła zdobyć wersję ze skóry licowej dam o tym znać.
Napisano Ponad rok temu
musze powiedzieć że na modze leżą naprawdę rewelacyjnie.
No nareście
A co z membraną? Jest taka jak na stronie pisza czy inna/zadna?
I zapodaj koniecznie reszte informacji.
A na mejla to mógłbyś się pochwalić w jakiej firmie pracujesz, bo jak na razie sama firma demar jak i jej przedstawiciele olewają klienta po całości. Jeden tylko odpisał, że skórzane modele gromów produkowane są tylko dla wojska.
Napisano Ponad rok temu
Użytkownicy przeglądający ten temat: 2
0 użytkowników, 2 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Potrzebna parka (ale nie zimowa)
- Ponad rok temu
-
Monadnock
- Ponad rok temu
-
Prosba o rade...
- Ponad rok temu
-
takie cus victorinox
- Ponad rok temu
-
surviwal w tajdze - maj 2006.
- Ponad rok temu
-
latarka za 50 pln
- Ponad rok temu
-
Spiwor
- Ponad rok temu
-
Maxpedition Multi Purpose Bag - ktoś zna?
- Ponad rok temu
-
Patrzę... przecieram oczy i... nie wierzę...
- Ponad rok temu
-
Taktyczny ;) telefon
- Ponad rok temu