Jerzy Miłkowski
Napisano Ponad rok temu
Moze mi ktoś przedstawic blizej sylwetke Jerzego Milkowskiego, autora ksiazek " sztuki i sporty walki dalekiego wschodu" oraz "aikido - sztuka walki dla dzentelmenów"? Slyszalem ze byl instruktorem karate i lekarzem ale nic mi wiecej o nim nie wiadomo a w necie jak na razie nic nie znalazłem choc bede jeszcze szukał
Napisano Ponad rok temu
 Doskonały asystent, którego wspominają całe pokolenia. Najczęściej wspominana postać, bardzo wyjątkowy człowiek. Świetne poczucie humoru w połączeniu z charakterystyczną wadą wymowy. Mój ulubieniec. W walce go nie widziałem, ale mogą sobie wyobrazić
   Doskonały asystent, którego wspominają całe pokolenia. Najczęściej wspominana postać, bardzo wyjątkowy człowiek. Świetne poczucie humoru w połączeniu z charakterystyczną wadą wymowy. Mój ulubieniec. W walce go nie widziałem, ale mogą sobie wyobrazić  Potężna konstrukcja i siła spokoju.
   Potężna konstrukcja i siła spokoju. Panie Jezy, slachetny naucycielu - wielki respekt na zawse!
Napisano Ponad rok temu
z bardzo dobrym rozdziałem pt. " Psychologiczny aspekt samoobrony"..
książkę po prostu warto mieć.. nie tylko dla karateki..
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
 też zaczynałam od Tych ksiązek i słynnych zaszycików Dr K.K
   też zaczynałam od Tych ksiązek i słynnych zaszycików Dr K.K  dzisiaj MA wygląda troszkę inaczej ale podstawy i teoria są super
   dzisiaj MA wygląda troszkę inaczej ale podstawy i teoria są super

Napisano Ponad rok temu
Mam. I to z dedykacja na 3cie urodzinyJerzy Miłkowski napisał fenomenalną książkę " Karate"..

Dobrze napisana ksiazka, wylaczajac drobne bledy.
Napisano Ponad rok temu
Jerzy Miłkowski napisał fenomenalną książkę " Karate"..
z bardzo dobrym rozdziałem pt. " Psychologiczny aspekt samoobrony"..
książkę po prostu warto mieć.. nie tylko dla karateki..
Dwa miesiące temu na allegro kupiłem ją za 8 zl plus przesyłka. Egzemplarz, który miałem wcześniej został wypożyczony koledze pod koniec lat 80-tych i już do mnie nie wrócił. Bardzo fajna książka. Być może najlepsza polska książka o Karate.
Pozdrawiam
Piotrek
Napisano Ponad rok temu

p.s: to był tak Dawno a ja byłem piękny i młody !!!!!!!
Duzy Szacunek dla tego Człowieka poklon poklon poklon poklon poklon poklon

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
 FaceBook
 FaceBook
	10 następnych tematów
- 
			 Jest na to jakaś rada ?? Jest na to jakaś rada ??- Ponad rok temu 
- 
			 worek treningowy jak powiesic ??? worek treningowy jak powiesic ???- Ponad rok temu 
- 
			 ... sekty/wsch_szt_walki ... sekty/wsch_szt_walki- Ponad rok temu 
- 
			 Trenowanie kilku sztuk/sportów walki, a zmęczenie. Trenowanie kilku sztuk/sportów walki, a zmęczenie.- Ponad rok temu 
- 
			 Szkolenia z innych styli Szkolenia z innych styli- Ponad rok temu 
- 
			 Jujitsu + ????? Jujitsu + ?????- Ponad rok temu 
- 
			 Opłaty za treningi Opłaty za treningi- Ponad rok temu 
- 
			 Co dla małolata ? Co dla małolata ?- Ponad rok temu 
- 
			 Festiwal Sztuk Walk Festiwal Sztuk Walk- Ponad rok temu 
- 
			 Mu w zen Mu w zen- Ponad rok temu