Nasz własny film propagandowy :D
Napisano Ponad rok temu
Jedna uwaga - dla mnie za dużo budowania klimatu za mało technik. To nie zarzut!
Napisano Ponad rok temu
Być może powstanie coś większego, profesjonalnego, ale nie chcę zapeszać. Zobaczymy jak się sytuacja rozwinie. Być może zrobimy jakiś króciutki instruktażowy o Zornhaw, czyli jednym z najważniejszych uderzeń, i jego podtechnikach. Pozdrawiam
Gwyn
Napisano Ponad rok temu
I rzeczywiście podstawowy minus - gdy już się rozsiadłem w fotelu - to się film skończył I w sumie trudno o jakieś konstruktywne wypowiedzi bo film trwa 1:40 z czego 3/4 to napisy
Ale...
Muzyka. Rzeczywiście dobra, pasująca klimatem, a co najważniejsze zmonotowana,zsynchronizowana z tym co się dzieje na ekranie poklon . Gdy sam zajmowałem się bawieniem w robienie filmików to był to dla mnie jeden z trudniejszych aspektów - czy w trakcie kręcenia już myśleć o konkretnym utworze i dopasowywać czas i ujęcia pod niego, czy już po zdjęciach szukać odpowiedniego kawałka - jak to było w waszym przypadku?
No i przy okazji, czy muzyka jest własnego autorstwa czy ... "skąś" ?
Zdjęcia. Niezłe Największe wrażenie zrobiło na mnie ujęcie z 0:44 Głębia ostrości, oczywiście myślę, że dużo daje też ta synchronizacja otwarcia oka z bębnem (tak przy okazji, jaką kamerą to było kręcone - zwyczajną amatorską czy może czymś nie dla laików ?)
A co do 'fabuły' to się nie wypowiem, gdyż na rycerzach i mieczach to się nie znam i nigdy się tym specjalnie nie interesowałem
Napisano Ponad rok temu
Your file has expired.
Unfortunately, your file has expired. A link is valid for 7 days or a limited number of downloads, whichever occurs first.
Once the link expires, the file is deleted and cannot be recovered
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Pozdrawiam i dziekuje
ps. Licze na większy odzew niż poprzednio ;P
Napisano Ponad rok temu
Użytkownicy przeglądający ten temat: 0
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Roger
- Ponad rok temu