W poszukiwaniu krawedzi - Strasbourg...
Napisano Ponad rok temu
relacja z pola bitwy wkrótce....
Napisano Ponad rok temu
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
3 Polaków, Izraelita, Greczynka i chrapiący francuz - poeta nie mogli iść spać. Rozchodzi się o to ze 2 w nocy była a Mooney Shihan sie uparł ze każden jeden zaśpiewa. Nacisk był potężny to i ze łzami w oczętach greczynka wyjeczała ludową pieśń pasterską o owcach i ogólnie wspaniałej kulturze antycznych graków. Izraelita nie oparł się i głosem drżącym zaśpiewał Dahaim dahaim... padło na nas - ja sie obroniłem mówiąc, że nawet Chiba Sensei przez pół roku nie zmusił mnie do śpiewania a bólu sie nie boję... uparł się Shihan i musieli my obudzić jednego z naszych co się w hiphopie specjalizuje... już nadzieja była, że wyda z siebie dzwięk i wszyscy pójdą spać, kiedy sensei zaintonował pieśń irlandzką niestety. pieśń szła tajk , że pierwszy wers sie był kończył zaśpiewem: ohoho. a mój uczen hiphopowy mimo wielokrotnych prób kończył każden raz Ohooo!!! szlak nas trafił i nadzieje na sen kiedyśmy doznali olśnienia.
Stanął mnie przed oczami kolega Muha , któren od 10 lat w obozie mrówkowym z resztą gdańszczan do białego rana w każden wieczór drze za przeproszeniem "ryja" dzwięki gitara wydając.
i co? Kolega Muha zaczął w żywe oczy moje błękitne kłamac ze on to wogóle nie śpiewa!!
A co moje noce nieprzespane w namiotach ??? ilem to razy chciał cie udusić za to wasze Zuziza!!!!!
relacje napisze jak ochłonem
Napisano Ponad rok temu
w galerii zdjęcia ze stażu...
Napisano Ponad rok temu
Majka wypatrzyla jakas czarna "niewidzialna reka to TY! " na scianie Oraz fruwajacego uke jak samolot LOT-u z rozlozonymi jak skrzydla rekami Dziwni ci aikidocy, co oni wyprawiaja :roll:http://www.aikido-strasbourg.com/
w galerii zdjęcia ze stażu...
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Troszkę nie w temacie, ale muszę zaprotestować!!!... któren od 10 lat w obozie mrówkowym z resztą gdańszczan do białego rana w każden wieczór drze za przeproszeniem "ryja" dzwięki gitara wydając. ..
Ja tam tylko latarenką przyświecałe najwyżej, coby nutki widać było
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
A kto napisal ze gramy??Naprawde z nutow gracie przy ognisku???? 8O 8O 8O Co za hanba :? :twisted: :twisted:
Po calym dniu treningow mozna tylko ... drzec ryja bo palce bola.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Ale na szczescie obie towarzyszace nam polskie sztuki byly bezpieczne
To są jakieś polskie sztuki walki?
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
O sensei
- Ponad rok temu
-
W jaki sposób reklmujecie swoje kluby???
- Ponad rok temu
-
Fotorelacja ze stażu z G.Savegnago w Katowicach
- Ponad rok temu
-
Aikidockie gadulstwo
- Ponad rok temu
-
Niech nam sie Jeze mocno rozmnazaja!!!
- Ponad rok temu
-
Kluby Aikido w okolicy Poznania