W poszukiwaniu krawedzi - Strasbourg...
Napisano Ponad rok temu
relacja z pola bitwy wkrótce....
Napisano Ponad rok temu

[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu

Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu

Napisano Ponad rok temu
3 Polaków, Izraelita, Greczynka i chrapiący francuz - poeta nie mogli iść spać. Rozchodzi się o to ze 2 w nocy była a Mooney Shihan sie uparł ze każden jeden zaśpiewa. Nacisk był potężny to i ze łzami w oczętach greczynka wyjeczała ludową pieśń pasterską o owcach i ogólnie wspaniałej kulturze antycznych graków. Izraelita nie oparł się i głosem drżącym zaśpiewał Dahaim dahaim... padło na nas - ja sie obroniłem mówiąc, że nawet Chiba Sensei przez pół roku nie zmusił mnie do śpiewania a bólu sie nie boję... uparł się Shihan i musieli my obudzić jednego z naszych co się w hiphopie specjalizuje... już nadzieja była, że wyda z siebie dzwięk i wszyscy pójdą spać, kiedy sensei zaintonował pieśń irlandzką niestety. pieśń szła tajk , że pierwszy wers sie był kończył zaśpiewem: ohoho. a mój uczen hiphopowy mimo wielokrotnych prób kończył każden raz Ohooo!!! szlak nas trafił i nadzieje na sen kiedyśmy doznali olśnienia.
Stanął mnie przed oczami kolega Muha , któren od 10 lat w obozie mrówkowym z resztą gdańszczan do białego rana w każden wieczór drze za przeproszeniem "ryja" dzwięki gitara wydając.
i co? Kolega Muha zaczął w żywe oczy moje błękitne kłamac ze on to wogóle nie śpiewa!!
A co moje noce nieprzespane w namiotach ??? ilem to razy chciał cie udusić za to wasze Zuziza!!!!!
relacje napisze jak ochłonem
Napisano Ponad rok temu
w galerii zdjęcia ze stażu...
Napisano Ponad rok temu
budo_pmasz napisał
Majka wypatrzyla jakas czarna "niewidzialna reka to TY! " na scianiehttp://www.aikido-strasbourg.com/
w galerii zdjęcia ze stażu...

Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
budo_pmasz napisał
Troszkę nie w temacie, ale muszę zaprotestować!!!... któren od 10 lat w obozie mrówkowym z resztą gdańszczan do białego rana w każden wieczór drze za przeproszeniem "ryja" dzwięki gitara wydając. ..
Ja tam tylko latarenką przyświecałe najwyżej, coby nutki widać było

Napisano Ponad rok temu

Napisano Ponad rok temu
budo_Szczepan napisał
A kto napisal ze gramy??Naprawde z nutow gracie przy ognisku???? 8O 8O 8O Co za hanba
:? :twisted: :twisted:
Po calym dniu treningow mozna tylko ... drzec ryja bo palce bola.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu

Napisano Ponad rok temu
budo_muha napisał
Ale na szczescie obie towarzyszace nam polskie sztuki byly bezpieczne
To są jakieś polskie sztuki walki?

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
FaceBook
10 następnych tematów
-
O sensei
- Ponad rok temu
-
W jaki sposób reklmujecie swoje kluby???
- Ponad rok temu
-
Fotorelacja ze stażu z G.Savegnago w Katowicach
- Ponad rok temu
-
Aikidockie gadulstwo
- Ponad rok temu
-
Niech nam sie Jeze mocno rozmnazaja!!!
- Ponad rok temu
-
Kluby Aikido w okolicy Poznania