Finały K-1 19 listopada
Napisano Ponad rok temu
Gala za niecałe dwa tygodnie
Napisano Ponad rok temu
Powinien bo zeszlorocznym przewale z walka z Musashim, jestem calym sercem za nim.
Napisano Ponad rok temu
Nortje byl mu pomocny w sparringach.
Trzymam kciuki
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
To będzie chyba drugi Fedor, tyle że w K-1 ...
Napisano Ponad rok temu
Karajew, to ten ?
............ TAK, to ten z lewej, zdemolowany jeszcze przez Sefo.
Jednak Sefo pozostaną niebawem już tylko fotki. Karajew ma dopiero 22 lata - rocznik 83. Daj chłopakowi szansę.
Za 2-3 lata zacznie dominować. Postawię na to każde pieniądze.
PS. A Sefo to jeszcze ile lat będzie "niespełnionym" faworytem, przegrywającym z Musashim
???
Napisano Ponad rok temu
PS. A Sefo to jeszcze ile lat będzie "niespełnionym" faworytem, przegrywającym z Musashim
???
Nalezaloby napisac: ...niespelnionym... "przegrywajacym" z Musashim...
Napisano Ponad rok temu
Ray ma 34 lata i to jedna z ostatnich już jego szans. Ma jednak trochę pecha bo Le Banner wrócił do formy, a na dodatek (Sefo) w półfinale być może spotka się z Bonjaskim.
Życzę mu jak najlepiej, bo chciałbym obejrzeć finał Le Banner - Sefo, zamiast tej ćfiary Musashiego
Napisano Ponad rok temu
....... zgoda, w 2004 roku oszukali Sefo w walce z Musashim, ale w 2003 Musashi poprostu mu wpieprzył i tyle. Wiem wiem - napiszesz że wtedy był bez formy. No ale Sefo co roku ma jakiś problem ze sobą. Jak nie urok to sraczka....
Ray ma 34 lata i to jedna z ostatnich już jego szans. Ma jednak trochę pecha bo Le Banner wrócił do formy, a na dodatek (Sefo) w półfinale być może spotka się z Bonjaskim.
Życzę mu jak najlepiej, bo chciałbym obejrzeć finał Le Banner - Sefo, zamiast tej ćfiary Musashiego
On byl wtedy chory, sam mowi o tej walce tak:
"W roku 2003 natomiast wycofałem się z powodu grypy. Jednak na prośbę K1 zjawiłem się na ringu. Wiedziałem, że Musashi i tak mnie nie zrani więc wziąłem udział w walce. Zrobiłem to dla fanów i dla K1. Jak każdy, i ja miewam problemy".
Napisano Ponad rok temu
On byl wtedy chory
........... no właśnie o tym mówię
W 2004 roku go oszukali, w 2003 roku był chory, w 2002 roku - w półfinale znokautował go Ernesto Hoost w pierwszej rundzie, w 2001 roku wogóle się nie zakwalifikował do finałów, w 2000 roku też dostał wpieprz od Hoosta - bo "coś tam mu się działo" i tak co roku.
A co mu się stanie w 2005 ??? Tego jeszcze nie wiem, ale okaże się za 10 dni
Oczywiście ponieważ tak bardzo go lubicie - życzę mu żeby wygrał Bo mi to w sumie wszystko jedno, byle walki były ciekawe i bez przekrętów.
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Klub Pana Rysia
- Ponad rok temu
-
kilka niezlych fotkow
- Ponad rok temu
-
Shidokan - Paweł Drozdziewski
- Ponad rok temu