Taktyczne ;) jedzenie
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Zupki chińskie można wpierniczać na zimno jak chrupki.
Nie każdą zupkę można pociskać na suchara Tylko te na których, jest rysunek jedzącego makaron ludka... innych zupek nie polecam, zatkanie tyłka murowane... nikt przecież nie je zwykłego makaronu na sucho...
Napisano Ponad rok temu
Ech ta moda, odbiera zdrowy rozsądek...
Napisano Ponad rok temu
natomiast nie można powiedzieć, że ratuje życie
jesli można niewielkim kosztem nosić/wozic małe co nieco czy trochę wody to wg mnie warto
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Jak jeden dzień nie będziesz jadło to też się nic nie stanie. Wodę tylko woź ze sobą. Poza tym jak już gdzieś jedziesz, to mijasz sklepy. A całą taktyczność jedzenia może sobie w ... majtki włożyć.
Ech ta moda, odbiera zdrowy rozsądek...
jasne, jak dwa dni nie bede jadl to tez przezyje tylko czy o to chodzi?
poza tym wez pracuj/mysl na glodnego.
i nie mowi mi, ze wszedzie sa sklepy i wszedzie moge zarelko kupic.
bo ostatnio siedzialem w takim miejscu, gdznie nic nie bylo, ruszyc sie stamtad nie moglem i tak od 7 rano do 1:30 w nocy, a nie mialem wczesniej pojecia ile tam bede siedziec i nie moglem zrobic zapasow. gdyby nie tabliczka czekolady w samochodzie to bym se reke z glodu odgryzl. a takie sytuacje zdarzaja mi sie ostatnio niestety czesto wiec szukam czegos awaryjnego.
Napisano Ponad rok temu
Zupki chińskie można wpierniczać na zimno jak chrupki.
Nie każdą zupkę można pociskać na suchara Tylko te na których, jest rysunek jedzącego makaron ludka... innych zupek nie polecam, zatkanie tyłka murowane... nikt przecież nie je zwykłego makaronu na sucho...
o dzieki - o zupkach slyszalem ale nie wiedzialem, ze na ludka trzeba uwazac. bym sie zalatwil niezle;)
w ogole wszystkim dziekuje za wypowiedzi. w weekend pojde na zakupy, zrobie sobie pare 'porcji' z Waszych rad i przetestuje co ile warte;)
Napisano Ponad rok temu
wode mam zawsze w samochodzie i to pare butelek - kilka razy mi to niezle pomoglo.jesli można niewielkim kosztem nosić/wozic małe co nieco czy trochę wody to wg mnie warto
zazwyczaj cos do zarcia rowniez ale zwykle to byly slodycze - czekolada, batoniki itp.
zaspokajaly niezle glod ale minusem jest niestety ich wplyw na zdrowie - jak sie zywi czyms takim przez pare dni to i zeby i zoladek dobrze sie nie czuja.
dlatego wlasnie szukam czegos nowego.
Napisano Ponad rok temu
suszone owoce - namieszaj sobie różne gatunki [czasami niestety jest to kosztowne]
jeśli Ci to smakuje to jakieś sucharki typu wasa
jeśli to możliwe to możesz wozić do tego jakaś konserwę
Napisano Ponad rok temu
suszone owoce - namieszaj sobie różne gatunki [czasami niestety jest to kosztowne]
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
może coś takiego [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników] tylko trzeba samemu przygotować :-)
Napisano Ponad rok temu
>>> ever
może coś takiego [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników] tylko trzeba samemu przygotować :-)
oooo... dzieki:) wyglada niezle.
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Latarki na pradnice
- Ponad rok temu
-
Osłona na zegarek
- Ponad rok temu
-
Nowe taktyczne dziecko Surefire L6 Porcupine
- Ponad rok temu
-
Słuchawki Bluetooth.
- Ponad rok temu
-
Rekawice skorzane SWAT
- Ponad rok temu
-
UWAGA NA BATERIE CR123 PENTAGON LIGHT!!!
- Ponad rok temu
-
Sztyft przeciw pęcherzom COMPEED
- Ponad rok temu
-
HDS System - EDC Basic 42
- Ponad rok temu
-
Sklepy w Warszawie ?
- Ponad rok temu
-
"advanced" survival