Zmiany ITF?
Napisano Ponad rok temu
Mam nadzieje ze nie wyglupilem sie z ta informacja, bo zmiany wydaja sie dosc znaczace i wiele zmieniaja w taktyce i przebiegu walk. Przyznam ze nie sprawdzalem tego na stronach ITF-ow. Mozliwe ze dotyczy to tylko kanadyjskiego. News raczej pewny bo podany przez naszego glownego sabooma, a on z TKD raczej jaj nie robi.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
A BTW - identyczny system punktacji od lat stosowany jest w zawodach Taekwondo International i TAGB.
Gizmo
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
A BTW - identyczny system punktacji od lat stosowany jest w zawodach Taekwondo International i TAGB.
No i jak to sie sprawdza? Walka rzeczywiscie przypomina bardziej WTF? Ja mysle ze rece beda dalej bardzo wazne, zarowno przy zdobywaniu punktow jak i przygotowaniu akcji noga. Wiecie o co chodzi, ja np. bez kombinacji prostych ktore rozbijaja garde zadko z dollyacza atakuje. Z drogiej strony mysle za walki zyskaja na atrakcyjnosci i bedzie mniej akcji typu "czolg 1001 jirugi".
Napisano Ponad rok temu
Gizmo
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
mam gdzieś na mailu info z pztkd, jak są chętni to dajcie maila na priv - prześlęSorx. A jest może jakiś zbiorczy artykuł czy coś gdzie mozna znaleźć wszyskie zmiany czy nie bardzo?
Napisano Ponad rok temu
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
patrz -> komunikaty związkowe
Użytkownicy przeglądający ten temat: 0
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
AKADEMICKIE MISTRZOSTWA POLSKI
- Ponad rok temu
-
ciekawe tematy
- Ponad rok temu
-
Zawody, a waga
- Ponad rok temu
-
Encyklopedia TaeKwon-Do
- Ponad rok temu
-
Otwarte Mistrzostwa Holandii Tang Soo Do
- Ponad rok temu
-
Zawody
- Ponad rok temu
-
Podział w PUT...
- Ponad rok temu
-
Wasze ulubione kopnięcie i układ formalny :)
- Ponad rok temu
-
Wybory w Polskiej Unii Taekwondo
- Ponad rok temu
-
Medale Polaków na ME WTF
- Ponad rok temu