Polacy na Jungle Fight V
Napisano Ponad rok temu
Wiem,że michał przyzwyczxaił wszystkich do wygranych ale weźcie poprawkę na to,że on ma dopiero 21 lat a z roku na rok ciągle robi postępy,że przetarł szlak polskiego mma do zawodów na światowym poziomie.I jeszczo jedno to jest nasz mistrz czy to się komuś podoba czy nie jest najlepszy w polsce ale jednocześnie jest też człowiekiem,który ma prawo do porażki.Chciałbym zobaczyć miny tych którzy teraz krytykuja cipka za rok może trochę później jak będzie nie do zatrzymania czy wtedy tak też będą cwaniakować.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Ja mysle, ze nawet nie musieliby walczyc. Nogi same by sie rozjechały...i jeszcze jedno niech ktorys z tych "wiedzacych najlepiej" stanie na RINGU na przeciwko CYBORGA ALBO CIPKA i powalczy 5 min.....ciekawe jak by wtedy spiewali.....OVER
Ale jak ktoś nie wie kto to jest Jakubek, a chce komentować walki na wysokim, światowym poziomie, to potem wychodzą takie niewydarzone refleksje.
W każdym razie, ogromny szacunek i uznanie dla Cipka!
Napisano Ponad rok temu
A kto twierdzi inaczej i krytykuje poprostu jest jakims ignorantem , cfaniakiem klepiacym tylko w klawiature lub glupcem.
Napisano Ponad rok temu
DOBRZE POWIEDZIANE WIELKI......i jeszcze jedno niech ktorys z tych "wiedzacych najlepiej" stanie na RINGU na przeciwko CYBORGA ALBO CIPKA i powalczy 5 min.....ciekawe jak by wtedy spiewali.....OVER
Dobrze wiesz, a jak nie to zaraz się dowiesz, że takie argumenty to żadne argumenty. To znaczy, że nie można krytykowac i mieć swojego zdania, bo jest się słabszym w jakiejś dziedzinie? To znaczy nikt w Polsce nie może złego zdania powiedzieć o kimkolwiek z Pride/UFC bo oni są silniejsi i lepiej się biją? Stary, zastanów się. Ja np. uważam, że Tito Ortiz jest mega frajerem i tępakiem nie szanującym przeciwników, ludzie wypowiadają się też o "wyczynach" Baroniego-i co? NI wolno, bo w ringu są lepsi?
Ja też uważam, że Michał się nie popisał. Praktycznie nic nie pokazał jeśli chodzi o technikę i nie zagroził Cyborgowi, zobaczyliśmy, jak dużo dzieli nasze MMA od światowych średniaków (Cyborg nie jest mega kozakiem z pierwszej ligi).
Napisano Ponad rok temu
Inaczej bylo z Nastula i Mino i inne byly komentarze po walce.
Napisano Ponad rok temu
I po ciężkiej kontuzji nogi dostał propozycje walki z cyborgiem.
Najleszpe jest to,że niektórzy mówią,że nic nie pokazał to znaczy co,że cyborg kłamał mówiąc po walce,że była ciężka i że polak mocno bije...
Jak michał wygrywał było ok każdy był zachcwycony ale jak przegrał z mega dobrym zawodnikiem to już jest słaby i najlepiej zmieszać go z błotem,ciekawie ilu w polsce chłopaków zawalczyło by lepiej myślę że tylko jakubek by mogł zaistnieć ale on jest dużo starszy i doświadzczony od cipao.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Czy on zawsze ma taką "dziką" stójkę (szczególnie to przewracanie się po własnych ciosach w pierwszej rundzie było... dziwne)?
Czy też normalnie boksuje dużo bardziej technicznie, a po prostu w tej walce za bardzo się podpalił?
Napisano Ponad rok temu
Użytkownicy przeglądający ten temat: 3
0 użytkowników, 3 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Krótki film z 15 gali MMA w Warszawie.
- Ponad rok temu
-
Nastula vs Werdum na NYE??
- Ponad rok temu
-
MMA Wrocław