Skocz do zawartości

Zdjęcie

Polacy na Jungle Fight V

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
153 odpowiedzi w tym temacie

budo_wielki
  • Użytkownik
  • Pip
  • 21 postów
0
Neutralna

Napisano Ponad rok temu

Re: Polacy na Jungle Fight V
Śmieszą mnie wypowiedzi typu,że michał nic nie pokazał czy wy nie dostrzegacie tego,że walczył na tyle sił ile bozia dała,że mimo ciosów cyborga wstawał i chciał nadal walczyć,że atakował nie czekał na momnent żeby odklepać,a wypowiedź cyborga po walce,który mówił ,że była to dobra i cięzka walka,że michał mocno bije i że sam ma złamaną rękę i jest zmęczony przecież by tak nie mówił gdyby zawalczył z kelenerem lub jakimś leszczem.
Wiem,że michał przyzwyczxaił wszystkich do wygranych ale weźcie poprawkę na to,że on ma dopiero 21 lat a z roku na rok ciągle robi postępy,że przetarł szlak polskiego mma do zawodów na światowym poziomie.I jeszczo jedno to jest nasz mistrz czy to się komuś podoba czy nie jest najlepszy w polsce ale jednocześnie jest też człowiekiem,który ma prawo do porażki.Chciałbym zobaczyć miny tych którzy teraz krytykuja cipka za rok może trochę później jak będzie nie do zatrzymania czy wtedy tak też będą cwaniakować.
  • 0

budo_marcos
  • Użytkownik
  • PipPipPip
  • 217 postów
0
Neutralna

Napisano Ponad rok temu

słuszna racja, sory ryota :oops:
  • 0

budo_sztanga
  • Użytkownik
  • PipPip
  • 51 postów
0
Neutralna

Napisano Ponad rok temu

DOBRZE POWIEDZIANE WIELKI......i jeszcze jedno niech ktorys z tych "wiedzacych najlepiej" stanie na RINGU na przeciwko CYBORGA ALBO CIPKA i powalczy 5 min.....ciekawe jak by wtedy spiewali.....OVER
  • 0

budo_michał
  • Użytkownik
  • Pip
  • 10 postów
0
Neutralna

Napisano Ponad rok temu

i jeszcze jedno niech ktorys z tych "wiedzacych najlepiej" stanie na RINGU na przeciwko CYBORGA ALBO CIPKA i powalczy 5 min.....ciekawe jak by wtedy spiewali.....OVER

Ja mysle, ze nawet nie musieliby walczyc. Nogi same by sie rozjechały...
Ale jak ktoś nie wie kto to jest Jakubek, a chce komentować walki na wysokim, światowym poziomie, to potem wychodzą takie niewydarzone refleksje.

W każdym razie, ogromny szacunek i uznanie dla Cipka!
  • 0

budo_thor_n
  • Użytkownik
  • PipPipPip
  • 129 postów
0
Neutralna

Napisano Ponad rok temu

Szacunek i PODZIEKOWANIA za walke i emocje naleza sie MICHALOWI ogromne ! ! !
A kto twierdzi inaczej i krytykuje poprostu jest jakims ignorantem , cfaniakiem klepiacym tylko w klawiature lub glupcem.
  • 0

budo_beember
  • Użytkownik
  • Pip
  • 25 postów
0
Neutralna

Napisano Ponad rok temu

DOBRZE POWIEDZIANE WIELKI......i jeszcze jedno niech ktorys z tych "wiedzacych najlepiej" stanie na RINGU na przeciwko CYBORGA ALBO CIPKA i powalczy 5 min.....ciekawe jak by wtedy spiewali.....OVER

Dobrze wiesz, a jak nie to zaraz się dowiesz, że takie argumenty to żadne argumenty. To znaczy, że nie można krytykowac i mieć swojego zdania, bo jest się słabszym w jakiejś dziedzinie? To znaczy nikt w Polsce nie może złego zdania powiedzieć o kimkolwiek z Pride/UFC bo oni są silniejsi i lepiej się biją? Stary, zastanów się. Ja np. uważam, że Tito Ortiz jest mega frajerem i tępakiem nie szanującym przeciwników, ludzie wypowiadają się też o "wyczynach" Baroniego-i co? NI wolno, bo w ringu są lepsi?
Ja też uważam, że Michał się nie popisał. Praktycznie nic nie pokazał jeśli chodzi o technikę i nie zagroził Cyborgowi, zobaczyliśmy, jak dużo dzieli nasze MMA od światowych średniaków (Cyborg nie jest mega kozakiem z pierwszej ligi).
  • 0

budo_popo
  • Użytkownik
  • PipPipPipPip
  • 1035 postów
0
Neutralna
  • Zainteresowania:Iaido

Napisano Ponad rok temu

Tak mocna krytyka moze wynika z tego, ze przed walka wszyscy byli zbyt optymistycznie nastawieni, wrecz zakladali, ze Cyborg polegnie.
Inaczej bylo z Nastula i Mino i inne byly komentarze po walce.
  • 0

budo_wielki
  • Użytkownik
  • Pip
  • 21 postów
0
Neutralna

Napisano Ponad rok temu

TO wskażcie drugiego takiego chłopaka,który w wieku 21 lat umie tak wiele.....
I po ciężkiej kontuzji nogi dostał propozycje walki z cyborgiem.
Najleszpe jest to,że niektórzy mówią,że nic nie pokazał to znaczy co,że cyborg kłamał mówiąc po walce,że była ciężka i że polak mocno bije...
Jak michał wygrywał było ok każdy był zachcwycony ale jak przegrał z mega dobrym zawodnikiem to już jest słaby i najlepiej zmieszać go z błotem,ciekawie ilu w polsce chłopaków zawalczyło by lepiej myślę że tylko jakubek by mogł zaistnieć ale on jest dużo starszy i doświadzczony od cipao.
  • 0

budo_szczena
  • Użytkownik
  • PipPipPipPip
  • 1203 postów
0
Neutralna
  • Zainteresowania:Boks

Napisano Ponad rok temu

za sam fakt ze doszedl tak daleko wielkie uznanie dla Materli! ma dopiero 21 lat a osiągnął wiele jak mało kto, zobaczycie co bedzie gdy dobije do 26-27 lat.
  • 0

budo_jakub
  • Użytkownik
  • PipPipPipPip
  • 2280 postów
0
Neutralna

Napisano Ponad rok temu

gdzie ktos miesza cipao z blotem ? 8O
  • 0

budo_tarciu
  • Użytkownik
  • PipPipPipPip
  • 968 postów
0
Neutralna

Napisano Ponad rok temu

Sory za wyciąganie tematu ale trochę mnie nie było a mam pytanie do tych, którzy dobrze znają Cipao:

Czy on zawsze ma taką "dziką" stójkę (szczególnie to przewracanie się po własnych ciosach w pierwszej rundzie było... dziwne)?
Czy też normalnie boksuje dużo bardziej technicznie, a po prostu w tej walce za bardzo się podpalił?
  • 0

budo_saku
  • Użytkownik
  • PipPipPipPip
  • 5219 postów
0
Neutralna

Napisano Ponad rok temu

Czołem Tarciu. Kope lat
  • 0

budo_mkimura
  • Użytkownik
  • PipPipPipPip
  • 3116 postów
0
Neutralna
  • Zainteresowania:BJJ/MMA

Napisano Ponad rok temu

Normalnie boksuje dużo lepiej.
  • 0

budo_kociao
  • Użytkownik
  • Pip
  • 17 postów
0
Neutralna

Napisano Ponad rok temu

juz mnie szlak trafia...nie moge tego znalesc a linki ktore sa podane sa albo wygasle albo nie dzialaja...
  • 0

Użytkownicy przeglądający ten temat: 3

0 użytkowników, 3 gości, 0 anonimowych

Ikona FaceBook

10 następnych tematów

Plany treningowe i dietetyczne

Forum: 2002 : 2003 : 2004 : 2005 : 2006 : 2007 : 2008 : 2009 : 2010 : 2011 : 2012 : 2013 : 2014 : 2015 : 2016 : 2017 : 2018 : 2019 : 2020 : 2021 : 2022 : 2023 : 2024