Polacy na Jungle Fight V
Napisano Ponad rok temu
zdecydowanie, gdyby wszystko zaczelo sie tak jak w drugiej rundzie wynik moglby byc inny.
jak dla mnie to wygladalo to podobnie jak u nastuli troche. bardzo szybko zmeczenie - zapewne zwiazane z emocjami (tak sobie gdybam), a potem juz bylo ciezko odrobic.
jak to sie mowi pierwsze sliwki-robaczywki, teraz juz zadne cyborgi nie beda straszne :wink:
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Po pierwszych wymianach ciosu miachalowi zabraklo juz sil O patrerze nawet nie mowic ciosy Cyborga z ogromna sila docieraly do glowy,o tych kolanach nie wspominam uderzajacych jak mlot.
Po prostu zabraklo kondycji
Ale nie łam sie Michał wszyscy jestesmy z toba :-)
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
sprry ale nie wiem jaka ty walke ogladales. jesli chodzi o stujke a szczegulnie technike, balans i naturalnosc, Cyborg byl duzo lepszy. Materla rzuca na sile i niepewnie. pownikien darzyc do klinczu w stojce i urzyc przewage sily/masy.
<
zgadzam sie. pod wplywem adrenaliny spalil energie na samym poczatku.
<
fighterzy czesto uszkadzaja rece podczas walki i walcza dalej. w czasie walki latwiej ignorowac bol. NP Forrect Griffin zlamal reke podczas walki na Jungle Fight po czym znokautowal przeciwnika (nie ta reka ale mniejsza o to)
nie ma co zmyslac ze cyborg sie naszprycowal i dla tego wygral. wygral bo byl leprzy. jak mkimura powiedzial, jakby materla podjal inna taktyke, wyszedl by duzo lepiej.
Napisano Ponad rok temu
Jakbym takie pierdoły wygadywał, tobym się jednak wstydził.Cyborg poprostu zjadł Michała i nie bojmy sie tego powiedziec bo tu sie nie ma co wstydzic
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Najwyraźniej podczas walki doszło do pęknięcia kości, to się zdarza, ból jest wtedy do zniesienia a może wręcz byc niezauważony, nie demonizujcie tego aż tak bardzo.
Napisano Ponad rok temu
cyborg miał złamaną ręke Shocked jestem w szoku jak to prawda... Co by sie działo jak by była Laughing cała... Może nie doczytałem Rolling Eyes wyjaśni mi ktoś to Question
cyborg to maszyna wiec zlamana reka nie robi. nawet bez reki by walczyl. jesli nie doczytales to doczytaj i wtedy zadawaj madre pytania :wink:
Napisano Ponad rok temu
stojka michala bardzo "spontaniczna", ale skuteczna. czemu kondycyjnie siadl? nerwy go zjadly? mozliwe, a ze sie kazdego wlasna miarka ocenia, to wiem, ze rzygalbym jak kot majac lat 21 i wskakujac na taki ring. blad ktorego mozna bylo uniknac to wciagniecie cyborga w garde z klinczu. Michal liczyl ze sobie odpocznie z takim zawodnikiem na wierzchu? wyraznie widac, ze sie przeliczyl. poczatek drugiej rundy wyglada nawet lepiej niz pierwszej, ale sil nie starcza. ktos juz wyzej napisal ze w innym klimacie moglby byc inny wynik - tez tak mysle. czekam na nastepne walki Materli. kumpel ktoremu pokazalem walke skomentowal ze gosc wyglada jak "Polish Ricardo Aarona" - oby mial racje :wink:
pozdro
Użytkownicy przeglądający ten temat: 0
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Krótki film z 15 gali MMA w Warszawie.
- Ponad rok temu
-
Nastula vs Werdum na NYE??
- Ponad rok temu
-
MMA Wrocław