polskie kimona
Napisano Ponad rok temu
jesli przegapiłem taki temat naprowadxcie mnie prosze bez zbednych opierdek
dzienks
Napisano Ponad rok temu
Dzieki !!!
Napisano Ponad rok temu
jeśli chodzi o maturo - prosze bardzo, jest troche na ALLEGRO
Napisano Ponad rok temu
serwach na allegro
poza tym nowe maturo możesz kupić w budo sport, kontakt masz na [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
Napisano Ponad rok temu
Chyba troche treningów wytrzyma te kimono :wink:
Napisano Ponad rok temu
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
brak jednak zdjęć a szkoda
Napisano Ponad rok temu
Nie chciałem zakładac nowego tematu, więc zapytam tutaj (od razu zaznaczę, że używałem funkcji 'szukaj' )
Zamierzam kupić kimono do treningów (w miare tanie, ale żeby się nie rozpadło po pierwszym), ale nie wiem jak przekłada się gramatura na wytrzymałość. Chciałem kupić green hilla (450gr/m2), ale zauważyłem, ze inne 'niedrogie' kimona często mają większą gramaturę... czy tutaj mogę zastosować zasadę "im więcej, tym lepiej"?
No i drugie pytanie - mam 183 cm wzrostu, waze cos kolo 85 kg. Z jednej strony slysze, ze lepiej kupic kimono na 190cm, bo skurczy sie po praniu, a z drugiej, ze lepiej kupic na 180, bo "im wieksze kimono, tym wiecej szkody mozna Ci nim zrobic"... kogo posluchac ?
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
No i drugie pytanie - mam 183 cm wzrostu, waze cos kolo 85 kg. Z jednej strony slysze, ze lepiej kupic kimono na 190cm, bo skurczy sie po praniu, a z drugiej, ze lepiej kupic na 180, bo "im wieksze kimono, tym wiecej szkody mozna Ci nim zrobic"... kogo posluchac ?
Nie jestem znawcą, ale ja bym kupil na 1,80. Za duża bluza to udręka, czowiek się w nią zaplątuję, zsuwa się na gowę i ogólnie jest niewygodnie. Wydaje mi się, że kupowanie za dużego kimona "bo się skurczy w praniu" to bląd bo one nie kurczą się aż tyle i potem czlowiek ma za duże. No chyba, że masz krwawe treningi i zamierzasz je permanentnie gotować.
Pozdrawiam.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Kolana a bjj
- Ponad rok temu
-
koszulki do grappling'u na sprzedaż
- Ponad rok temu
-
Polska Liga Bjj 6 - ogólnopolskie zawody bjj
- Ponad rok temu
-
Jak to jest z pasami??
- Ponad rok temu
-
czy jest jakas szkola bjj w sosnowcu? (lub okolicach)
- Ponad rok temu
-
I Otwarte Mistrzostwa Irlandii w BJJ
- Ponad rok temu
-
Brązowi w LL Radek i Seba
- Ponad rok temu
-
T-shirts
- Ponad rok temu
-
sambo-Judo