10zl
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
kasy. Brdzmi to troche malo wiarygodnie :E
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Z 'nozem' sie nie walczy od noza sie spierdala.
...szybciutko do domu, do kompa, poczytac podobne topiki ktore juz byly nie raz na forum
Napisano Ponad rok temu
nigdy nie wiadaomo co takim idiotom do glowy sie wbije.
Teleskop? :twisted:
A poważnie - w nogi ile sił albo w ostateczności oddać. Nie ma co ryzykować życia.
Napisano Ponad rok temu
Gdzie na bok? Jak wzięli? Zaciągnęli? Czy poprosili "na bok"?
Napisano Ponad rok temu
teleskop :twisted: o ile pottrafisz się nim posługiwac
nie atakowali tylko próbowali zastraszyc
jeśli masz pewnośc że tego z nożem wyłaczysz pierwszym strzałem - nie widzę przeszkód
(jak powiedział slepy koń przed wielką pardubicką)
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
"...Wzieli nas na bok..."
Też tego nie rozumiem :? :? Nie wyobrażam sobie za bardzo sytuacji że jakieś menele proszą mnie na bok w nocy a ja z nimi idę 8O
Jak byliście przy sklepie to wystarczyło do niego wejść(raczej by za wami nie poszli), a tam spokojnie zadzwonić na 112 (powiedzieć miłej pani ze bije kogoś 3 gości pod sklepem albo coś w tym guście... wtedy będą szybciej;) ) i czekać na rozwój wydarzeń oglądając sobie "towary" na półkach. Rozwiązanie proste i skuteczne, zwłaszcza, jeżeli wiesz ze ktoś z nich siedział (zobaczy patrol to spierdoli i to szybko).
pozdrawiam
mlodyraduh
Napisano Ponad rok temu
Sadze ze do napisania tego tematu sklonil Cie nieogarnięty ból z powodu straty całomiesiecznego kieszonkowego, postanowiles zainwestowac w potrzebne materialy dydaktyczne do gimnazjum, w koncu na plastyce pani kazala kupic plasteline... takie tematy byly "na topie" kilkadziesiat takich tematow temu.
Każda taka sytuacja jest w praktyce różna od innych tak samo jak niema dwóch identycznych dresiaży . Nie naśmiewajcie się z chłopaka, bo coś co dla was może nie być problemem dla innych jest. Czyż nie po to jest te forum aby DYSKUTOWAĆ o takich sprawach, a nie tylko czytać stare posty
Co do sytuacji... popełniliście wiele błędów ale pierwszym i najważniejszym było że wogule się zatrzymaliście. Nie znam dokładnie sytuacji a już tym bardziej topografii miejsca w którym menele próbowały was zagadać, ale trza było się starać ich ominąć i co najważniejsze nie zatrzymywać się. Opowiedzieć szybki i pewnie podczas ruchu "sory ale nie mam" i cokolwiek by nie mówili iść dalej Tak przynajmniej radził Combat na swojej stronie, sprawdziłem i metoda jest skuteczna. Można zapobiedz wiele problemom
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
zwietrza ze masz ,to jak siebedziesz opieral choc odrobine to cie sttrzeli,wiec strzelaj pierwwszy. :roll:
Taaa...
Najlepiej tego z kosą.
Nie zgodzę się z Tobą.
Trzeba spierdalać od noża.
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Wzrost agresji
- Ponad rok temu
-
znieczulica