PRZETRAG NA INSTRUKTORA
Napisano Ponad rok temu
I nie pyskuj do kogoś kogo nawet nie znasz synku.
Masz coś do powiedzenia to zapraszam do Stalowowolskiego Klubu Kyokushin "Bushido". Zobaczymy czy umiesz tylko gadać
Napisano Ponad rok temu
Masz coś do powiedzenia to zapraszam do Stalowowolskiego Klubu Kyokushin "Bushido". Zobaczymy czy umiesz tylko gadać
nędzna podróbka nieodżałowanego Boruty
Napisano Ponad rok temu
I nie obrażaj mnie skoro nie dałem Ci powodu ok?
Napisano Ponad rok temu
zapraszam na staz combat - szczegóły na mojej stronie i tam ewentualnie
pozdrawiam
Napisano Ponad rok temu
widzę że ty za to musisz byc nieźle wyposażony przez nature
pytanie tylko czy ta wielkość nie utrudnia ci treningów bo wiesz Andy ciężko jest trenować jak ma sie trzy nogawki w spodniach zamiast dwóch
ale spoko sądzać po twej gadce zansz zapewne zaawansowane techniki kopniec trzema nogami - prawdziwy mistrz z ciebie [/quote]
Napisano Ponad rok temu
Dar 75 akurat się nie wzorowałem na Borucie.
I nie obrażaj mnie skoro nie dałem Ci powodu ok?
prawdziwa cnota krytyk sie nie boi
drobna uwaga, nie zapraszaj tak na dyskusje pięściarskie, bo upodabniasz sie do Boruty
Napisano Ponad rok temu
Bluzga anonimowo na wszystkich. Zapewnę się dowartościowuje w ten sposób
Napisano Ponad rok temu
może zacznij uprawiać coś bardziej subtelnego i bliskiego twojej wrażliwej duszy
np zapisz sie do chóru chłopięcego np do Poznańskich Słowików - tam takich jak ty to lubią
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
chyba powienien byc osobny dzial gdzie mogliby sie wyzywac ludzie sfrustrowani rozlamami w srodowisku KM i zyciowo tym przejeci.
pozdro
Napisano Ponad rok temu
Kazdy ma prawo do swojego zdania ale nie w chamskiej formie.
ZAPRASZAM NA STAŻ COMBAT ( SZCZEGÓŁY NA STRONIE ) I WTEDY DOSTARCZYMY REKAWICE, KASKI, KIJE - ZAMKNIEMY SALĘ NA PÓŁ GODZINY.
PÓŹNIEJ WYNIESIEMY ZWŁOKI. UPRZEDZAM TYLKO, ŻE Z SALI NIE MA UCIECZKI BO SA KRATY W OKNACH.
a tak poważnie - nikt nie ma monopolu na to ze jego kierunej, federacja jest the best. Kazdy tez ma prawo do popełniania błedów. Jezeli uwazacie że X robi "kaszane" to po prostu nie ćwiczcie u niego. Mozna tez na forum ( a nawet trzeba ) zgłosić fakt jezeli ktoś ośmiesza nasze środowisko, uprzedzić innych o takim zjawisku ale wszystko w odpowiedniej formie !
LICZAC NA ZROZUMIENIE - WASZ MOD.
Napisano Ponad rok temu
Panowie jeszcze raz ale już ostatni raz proszę o merytoryczną dyskusję bo wykasuje posty.
szkoda tylko ze metoda na merytoryczna dyskusje jest ostatnio coraz czesciej ignorowanie chamskich prowokacji wcheszwiedzacych, swiezo zarejestrowanych cwaniaczkow ktorzy tak naprawde gowno wiedza i nie przyjma zaproszenia do rzeczowego wyjasnienia sprawy na macie* tylko dalej beda bezkarnie obrazac innych, a nie reakcja moderatora na takie praktyki. ale nie moja rola to osadzac.
pozdro
*patrz wyzej by andy kk
Napisano Ponad rok temu
ale nie moja rola to osadzac
więc nie zabieraj głosu w temacie o którym nie masz zielonego pojęcia
Napisano Ponad rok temu
więc nie zabieraj głosu w temacie o którym nie masz zielonego pojęcia
metoda na merytoryczna dyskusje jest ostatnio coraz czesciej ignorowanie chamskich prowokacji wcheszwiedzacych, swiezo zarejestrowanych cwaniaczkow ktorzy tak naprawde gowno wiedza i nie przyjma zaproszenia do rzeczowego wyjasnienia sprawy na macie
pozdro
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
diriz prawdziwy profesjonalista z ciebie potrafisz nawet zacytować sam siebie
alez dziekuje za tak wysoka ocene mojej skromnej osoby poklon
mi nie wydaje sie abym nim byl, no alez coz, polechtalo to moja proznosc, szczegolnie jesli wyszlo spod klawiatury takiego zawodowca i znawcy tematu jak karl.
no wlasnie, a propos, chetnie przekonalbym sie empirycznie czy nim jestes na jakims malym sparringu, jesli chcesz moge porozmawiac z twoimi rodzicami zeby wypuscili cie z domu po 19.
no ale nie draznijmy juz pana ryszarda.
pozdro
Napisano Ponad rok temu
A wiesz ty chociaż, cieniasie netowy, jakie umiejętności trzeba mieć na stopień G5 i ile lat trenować KM, żeby go uzyskać?
znam insrtuktora co trenuje 7 lat, ma stopień G5, jest Militarnym Instruktorem KM.
Napisano Ponad rok temu
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Jak oszczędzić 600plnów i zdobyć P1 ;-)
- Ponad rok temu
-
Filmiki
- Ponad rok temu
-
ŚLĄSKIE CENTRUM KRAV MAGA ZAPRASZA NA WSPÓLNE TRENINGI
- Ponad rok temu
-
Fotografie z treningów systemu MCMAP- US Marines...
- Ponad rok temu
-
selous scout gdzie mozna się czegoś dowiedzieć?
- Ponad rok temu
-
ZBAWIENY WPŁYW KRYTYKI NA OJCA DYREKTORA
- Ponad rok temu
-
Krav Maga w Toruniu
- Ponad rok temu
-
pytanie do prowadzacych treningi
- Ponad rok temu
-
Rozpoczecie treningow KM w trakcie kursu?
- Ponad rok temu
-
Rozpoczecie treningow KM w trakcie kursu?
- Ponad rok temu