Chętni na walkę kijem, wawa
Napisano Ponad rok temu
Chciałbym postukać się z kimś na kije Very Happy od 110 cm do 2 m. Tak naprawdę to złożyć jakiś prosty koncept. Ale nie oglądając obrazków w starych książkach, tylko w praktyce. Proste pomysły i sprawdzamy w semi sparingu czy działa. (nie chce mi się ćwiczyć wiele lat i uczyć często niepotrzebnych sztywnych reguł albo historycznych ciekawostek)
Mam spore doświadczenie w nożu i pałce, no niby się nie przyda w walce dłuższą bronia (ale kto wie?)
Jeśli taka grupa jest w Wawie to z chęcią się przyłączę
Szukam chętnych osób do treningu i podpowiedzi dotyczących ochraniaczy.(Te do kendo trochę drogie Laughing )
Czy znacie różnice pomięczy men, maską szermierczą i amez? Inaczej może ktoś próbował tych (i innych) i ma juz wyrobione zdanie
Smile
ps. w tej treści posty zamieściłem też na "walce nożem i bronią i walce mieczem (to drugie chyba nie w nalepszym miejscu :?
Napisano Ponad rok temu
ps. w tej treści posty zamieściłem też na "walce nożem i bronią i walce mieczem (to drugie chyba nie w nalepszym miejscu :?
To tak jakby trochę sprzecznie z regulaminem. "Walka nożem, broń" to najwłaściwsze miejsce. Odpowiedzi proponuję zamieszczać w tamtym dziale.
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
baji
- Ponad rok temu
-
hunggar - kwok suet
- Ponad rok temu
-
Pytanko
- Ponad rok temu
-
(Clipy) WingTsun: SNT, bramki, worek
- Ponad rok temu
-
Co YMMA ma wspólnego ze stlek Yang może ktoś wie ?
- Ponad rok temu
-
krakow szuszkiewicz?
- Ponad rok temu
-
Nowa szkola w Warszawie
- Ponad rok temu
-
Styl modliszki
- Ponad rok temu
-
Styl Yang a T. Nowakowski?