Kontuzja
		 Rozpoczęty przez , Ponad rok temu

2 odpowiedzi w tym temacie

Napisano Ponad rok temu
Kontuzja

Mojego posta zamieszczam takze i tu bo może tu ktoś będzie pomocny. "Witam wszystkich i proszę o porade.Oczywiście zamierzam się zgłosić do lekarza,ale może to znana wam przypadłość więc najpierw piszę tu. Otóż podczas treningu bjj wychodząc z trójkąta znajomy trzymał nogami już tylko moją głowe i dość porządnie się wierzgał.Bałem się o kark i szyje więc przerwaliśmy walke,ale minął już tydzień a ja odczuwam charakterystyczne kucie w bicepsie podczas dotykania brodą klatki piersiowej (jak w czasie obrony przed gilotyną) . Nie wiem co to może być,może nerw?Czy spotkaliście się kiedyś z podobną sprawą,a jeśli tak czy jest szansa wyeliminowania skutków-bo te przeszkadzają bardzo podczas sparingów.Pozdrawiam i prosze o wstępne porady. 
"

"
Napisano Ponad rok temu
Re: Kontuzja

Minął tydzień podczas którego cały czas chodziłeś na treningi, tak wynika z posta  

Powinienen z urzędu powiedzieć że pomimo małych problemów to biegusiem do lekarza, ale powiem tak:
Przerwa od treningów i wysiłku fizycznego - tydzień, dwa powinno starczyć.
A wogóle dobrze zrobi Twojemu organizmowi.
Nie dasz temu odpocząć, do lekarza gwarant że trafisz ale przerwa będzie dużo większa.

Powinienen z urzędu powiedzieć że pomimo małych problemów to biegusiem do lekarza, ale powiem tak:
Przerwa od treningów i wysiłku fizycznego - tydzień, dwa powinno starczyć.
A wogóle dobrze zrobi Twojemu organizmowi.
Nie dasz temu odpocząć, do lekarza gwarant że trafisz ale przerwa będzie dużo większa.
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
 FaceBook
 FaceBook
	10 następnych tematów
- 
			 Wzmacnianie więzadeł, stawów. Wzmacnianie więzadeł, stawów.- Ponad rok temu 
- 
			 Filmiki instruktarzowe uderzania w worek. Filmiki instruktarzowe uderzania w worek.- Ponad rok temu 
- 
			 Czy wypchniecie ciężaru na "klatę" o masie własne Czy wypchniecie ciężaru na "klatę" o masie własne- Ponad rok temu 
- 
			 rozejście mięśni brzucha rozejście mięśni brzucha- Ponad rok temu 
- 
			 Spis Deskarzy :D Spis Deskarzy :D- Ponad rok temu 
- 
			 Pękający worek Pękający worek- Ponad rok temu 
- 
			 SKURCZE SKURCZE- Ponad rok temu 
- 
			 Akupunktura - kłuć gdzie popadnie Akupunktura - kłuć gdzie popadnie- Ponad rok temu 
- 
			 Kreatyna jeszcze raz. Kreatyna jeszcze raz.- Ponad rok temu 
- 
			 problem problem- Ponad rok temu