Kontuzja
Rozpoczęty przez , Ponad rok temu
2 odpowiedzi w tym temacie
Napisano Ponad rok temu
Kontuzja
Mojego posta zamieszczam takze i tu bo może tu ktoś będzie pomocny. "Witam wszystkich i proszę o porade.Oczywiście zamierzam się zgłosić do lekarza,ale może to znana wam przypadłość więc najpierw piszę tu. Otóż podczas treningu bjj wychodząc z trójkąta znajomy trzymał nogami już tylko moją głowe i dość porządnie się wierzgał.Bałem się o kark i szyje więc przerwaliśmy walke,ale minął już tydzień a ja odczuwam charakterystyczne kucie w bicepsie podczas dotykania brodą klatki piersiowej (jak w czasie obrony przed gilotyną) . Nie wiem co to może być,może nerw?Czy spotkaliście się kiedyś z podobną sprawą,a jeśli tak czy jest szansa wyeliminowania skutków-bo te przeszkadzają bardzo podczas sparingów.Pozdrawiam i prosze o wstępne porady.
"
"
Napisano Ponad rok temu
Re: Kontuzja
Minął tydzień podczas którego cały czas chodziłeś na treningi, tak wynika z posta
Powinienen z urzędu powiedzieć że pomimo małych problemów to biegusiem do lekarza, ale powiem tak:
Przerwa od treningów i wysiłku fizycznego - tydzień, dwa powinno starczyć.
A wogóle dobrze zrobi Twojemu organizmowi.
Nie dasz temu odpocząć, do lekarza gwarant że trafisz ale przerwa będzie dużo większa.
Powinienen z urzędu powiedzieć że pomimo małych problemów to biegusiem do lekarza, ale powiem tak:
Przerwa od treningów i wysiłku fizycznego - tydzień, dwa powinno starczyć.
A wogóle dobrze zrobi Twojemu organizmowi.
Nie dasz temu odpocząć, do lekarza gwarant że trafisz ale przerwa będzie dużo większa.
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Wzmacnianie więzadeł, stawów.
- Ponad rok temu
-
Filmiki instruktarzowe uderzania w worek.
- Ponad rok temu
-
Czy wypchniecie ciężaru na "klatę" o masie własne
- Ponad rok temu
-
rozejście mięśni brzucha
- Ponad rok temu
-
Spis Deskarzy :D
- Ponad rok temu
-
Pękający worek