Pękający worek
Napisano Ponad rok temu
Proszę o poważną odpowiedz
pozdro
Napisano Ponad rok temu
Witam wszystkich. Mam pytanie, czym okleja-owija się worki ktore zaczynają pękac, chodzi mi o pękającą pierwszą powłoke worka. Słyszałem z różnych źródeł ze są jakies specjalne taśmy do oklejania.
pozdro
Cześć.
Zwykłą izolacyjną...najlepiej czerwoną, to niby pobudza agresje... :wink:
Napisano Ponad rok temu
Witam wszystkich. Mam pytanie, czym okleja-owija się worki ktore zaczynają pękac, chodzi mi o pękającą pierwszą powłoke worka. Słyszałem z różnych źródeł ze są jakies specjalne taśmy do oklejania.
pozdro
jak przeczytałem tytuł to oplułem monitor
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Mam własnie problem z workiem treningowym. Kupiłem sobie worek, [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników], wykonany z tworzywa PU, więc żadna rewelacja.
Problem jest taki że źle go zamocowałem, hak się urwał, worek spadł mi na komputer, rozpieprzył pół biurka i wogole narobił dymu. Ale najgorsze jest to, że pękł.
Zrobiła się w nim szrama [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
Myslicie ze taśma wystarczy ? Moze lepsza będzie jakaś łata ? A moze szycie ? Napiszcie czy łataliście kiedyś worek i co polecacie.
Jesli tak jak wyżej napisano tasme, to gdzie moge taką kupić ?
pozdrawiam, Dzik
Napisano Ponad rok temu
Mnie kiedyś pies pogryzł worek. Dałem do szycia, zapłaciłem tam jakieś grosze i jest OK. Największy problem to miałem przy wypróżnianiu go i napełnianiu potem z powrotem.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Myślałem zeby przylepić dookoła worka skórzaną łate od wewnątrz i na zewnątrz. Ale patent z taśmą tez jest oka. Tylko to musiałby być jakis naprawde konkretny, mocny kawał taśmy.
Kane pisał coś o "duck tapie", ktoś coś wie na ten temat ?
pozdrawiam, Dzik
Napisano Ponad rok temu
Zasuwaj stary do lekarza. To brzmi naprawdę poważnie.Witam wszystkich. Mam pytanie, czym okleja-owija się worki ktore zaczynają pękac, chodzi mi o pękającą pierwszą powłoke worka. (...)
A na przyszłość używaj suspensorium. No i daruj sobie lepiej treningi krav maga.
Napisano Ponad rok temu
Worek działa. :wink:
Napisano Ponad rok temu
Stary worek szyłem dratwą i kleiłem różnymi taśmami. Pękały taśmy w miejscu rozdarcia, pękał worek w innych miejscach. :?
Przygotuj się na kupno nowego worka.
Pozdrawiam
Napisano Ponad rok temu
Właściwie, to jej się nie da nawet rozerwać, choćby nie wiem co.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Im mocniej i dokładniej jest wypchany, a co za tym idzie im twardszy, tym większa szansa, że taśma nie popęka.
Są też różne taśmy... Na tej mojej można się nawet huśtać.
Napisano Ponad rok temu
Kluczowe może być tu to, na ile worek jest mocno wypchany.
Im mocniej i dokładniej jest wypchany, a co za tym idzie im twardszy, tym większa szansa, że taśma nie popęka.
Są też różne taśmy... Na tej mojej można się nawet huśtać.
To prawda. Na swojej się nie huśtałem, cała poszła na worek.
Kluczowy jest również materiał z którego wykonano worek jego wiek, czas treningu i siła ciosu. 8)
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
SKURCZE
- Ponad rok temu
-
Akupunktura - kłuć gdzie popadnie
- Ponad rok temu
-
Kreatyna jeszcze raz.
- Ponad rok temu