kolejne "CUDO"
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
można sobie pier$%$#% znaczek ulubionej firmy z przodu, z tyłu albo na czubku głowy [zapewne można go wtedy obejrzeć przez satelitę szpiegowskiego]
Napisano Ponad rok temu
poklon Staaary!!! Wtedy dopiero można zostać prawdziwym kozakiemmoże jeszcze to : [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
można sobie pier$%$#% znaczek ulubionej firmy z przodu, z tyłu albo na czubku głowy [zapewne można go wtedy obejrzeć przez satelitę szpiegowskiego]
Bond, Stirlitz i Mata Hari kucają poklon
A ten mały śmietnik z zapałkami do mnie osobiście nie przemawia, chociaż jestem zdeklarowanym gadżeciażem.
Napisano Ponad rok temu
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
:roll:
Napisano Ponad rok temu
swoją drogą, nie ma to jak taktyczna żyletka z s30v lol
Napisano Ponad rok temu
może jeszcze to : [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
gkozi, co jak co, ale czapeczka jest spoko.
a na tych tasmach velcro logo firmy wcale sie nie przyczepia, tlko flage, tasme ir, stopien, grupe krwi czy napis medic albo eod. co kto woli.
multicam jest spoko
Napisano Ponad rok temu
Kapsuła to syf, bo w mieście się kompas nie przyda, zippo działa lepiej niż najbardziej nawet taktyczne zapałki, a nic innego nie potrzebuję. No, może jeszcze latarę
No dobra.. jeszcze sobie chce tool'a kpić
Te maluchne skalpele to fajny gadżecik do powieszenia przy kluczach, ale żebym dał dwie stówy, to musiałyby robić laskę... :roll:
i to lepiej niż wiekszość kobiet, które znam
Bo po co nosić takie małe gówno, skoro i tak zawse mamy przy sobie conajmniej jeden nóż, o znacznie większych możliwościach?
a czapka? gdyby była boonie hat'em, to by była spoko, ja niestety w bejzbolówce wyglądam jak ja w belzbolówce...
Napisano Ponad rok temu
to nawet nie ma wartości użytkowej.
np. taki kompas... kurwa, kompas o średnicy 2cm 8O
cóż, moda i lans nie ogranicza się tylko do torebek i samochodów...
To markieting po prostu, a niektórzy lecą na gadżeciarstwo
Posiadam taki kompas (2cm) i jest to jedna z przydatniejszych rzeczy jakie posiadam. Gdy wysiadam np z metra czy po dlugiej (i kretej) podrozy autobusem w nieznanym mi do konca miejscu wystarczy spojrzec by juz wiedziec w ktorym kierunku isc (znaczy zakladajac ze wiemy gdzie isc ;P)
Nie sa to kompasy do szczegolowej nawigacji z mapa, ale awaryjne.
Wlasnie takie kompasy wpinali sobie podczas 2 wojny swiatowej piloci w kurtki, ba, byly opowiesci ze niektorzy z nich przed wyjatkowo niebezpieczna akcja je polykali zeby w razie pojmania mieli pozniej narzedzie do ucieczki.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
A ten to Nato Survival Compass z bardzo dluga historia
Ale cena 30USD/20 funtow skutecznie odstrasza.
Jak ktos jest zainteresowany kupnem to jeszcze Tru Nord robi podobne
A jak ktos lubi troche rustykalny sprzet to:
Marble Arms
Użytkownicy przeglądający ten temat: 0
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
mactronic LED603
- Ponad rok temu
-
Czapka na zimę.
- Ponad rok temu
-
Jestem Krzesimieszkiem ?
- Ponad rok temu
-
moja kurtka..
- Ponad rok temu
-
nieśmiertelniki, brygada pancerna (prośba o krótki wykład )
- Ponad rok temu
-
Ciepła kurtka
- Ponad rok temu
-
gdzie kupić linkę na pętlę noża?
- Ponad rok temu
-
Zegarki Casio serii PRG - pytanie do właścicieli.
- Ponad rok temu
-
LM SUPER TOOL V Swiss Tool
- Ponad rok temu
-
Victorinox SwissTool Spirit Plus
- Ponad rok temu