Skocz do zawartości

Zdjęcie

używane judogi w warszawie

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
10 odpowiedzi w tym temacie

budo_jodan
  • Użytkownik
  • PipPipPipPip
  • 775 postów
0
Neutralna

Napisano Ponad rok temu

używane judogi w warszawie
ktoś się orientuje, gdzie można w wawie kupić z drugiej ręki judogę w dobrym stanie? jakies ciuchlandy gdzie mają to w ofercie itp. moje wdzianko solidnie się już zdarło, a na nówkę szkoda mi kasy.
  • 0

budo_tengu
  • Użytkownik
  • PipPipPipPip
  • 605 postów
0
Neutralna

Napisano Ponad rok temu

Re: używane judogi w warszawie
Pogadaj z ludzmi z klubow, bywa ze ktos tam ma jakies szmaty ktore dostal na campie albo zawodach i nie uzywa. Zapytaj trenerow, bo czesto trenujacy przynosza do nich gi do sprzedania. No i poszukaj na allegro i na tablicach ogloszen w klubach. Slszalem tez ze ludzie znajdowali super judogi w lumpeksach, ale to chyba kwestia farta :wink:

Nie wiem czy oplaca ci sie kupowac uzywana skoro masz tyle tanich i niezlych gi (np. serwach).

Pozdrawiam MH!
  • 0

budo_jodan
  • Użytkownik
  • PipPipPipPip
  • 775 postów
0
Neutralna

Napisano Ponad rok temu

cóz, koleś kupił na ciuchach piękne wdziano za 30 zł i od tej pory jakos mi się nie chce wydawać półtora bańki na nówkę
  • 0

budo_tengu
  • Użytkownik
  • PipPipPipPip
  • 605 postów
0
Neutralna

Napisano Ponad rok temu

Coz, mial szczescie :D czego zycze i tobie! Poprostu pomysl o gi jako o dlugofalowej inwestycji, juz raczej nie rosniesz w tym wieku (no chyba ze planujesz utyc :wink: ).

Pozdrawiam MH
  • 0

budo_jodan
  • Użytkownik
  • PipPipPipPip
  • 775 postów
0
Neutralna

Napisano Ponad rok temu

to az szczęścia trzeba na coś takiego? to chyba zmienia postac rzeczy. ale widzisz, ja jestem w pewnym sensie na rozdrożu: zupełnie nie wiem, czy za rok będe miał mozliwość ćwiczenia judo. a że mi się nie przelewa, szukam czegos tymczasowego. zresztą, stypendium przyjdzie, pomyslę o nówce. serwach, decathlon, jak myślisz, z tańszych co jeszcze?
  • 0

budo_tengu
  • Użytkownik
  • PipPipPipPip
  • 605 postów
0
Neutralna

Napisano Ponad rok temu

mysle ze te szmaty z lupexow to kwestia przypadku, chyba ze jest jakis w ktorym czesciej trafiaja sie dostawy uzywanych gi.

Z tanich to Serwach (niezly), Maturo (mam zle doswiadczenia) i Espanda (slyszalem raczej zle opinie). Napisz do Speedego62, on naprawde potrafi wyczarowac fajne gi za niewielkie pieniadze, moze tez pomoze ci w nabyciu czegos przejsciowego.

Przykro mi ale nie potrafie ci wiecej podpowiedziec, sam przyzwyczailem sie juz do 2 marek i caly czas je uzywam, a judo jest stalym elementem moje tygodniowego planu. Jedyne co moge zrobic to spytac znajomych czy nie maja czegos, bo zdarzaja sie niespodzianki, ale nic nie obiecuje.

Pozdrawiam MH
  • 0

budo_jodan
  • Użytkownik
  • PipPipPipPip
  • 775 postów
0
Neutralna

Napisano Ponad rok temu

napisałem i nic. juz zamówiłem w sport-shop.pl niebieską espadę, jest grubsza niz biała i koledzy z innego forum dośc dobrze się wypowiadali o tej firmie. w każdym razie, na rok starczy, a co dalej to się zobaczy.
  • 0

budo_speedy62
  • Użytkownik
  • PipPipPip
  • 460 postów
0
Neutralna

Napisano Ponad rok temu

..od razu odpisalem na twoje GG -minimum dwa razy -podajac od razu linka -na ciekaw Gi-z aukcji-takze prosze nie pisac ze nic (a na pryawatnego maile nie moge odpisac bo jestem zablokowany (nie wiem czemu ) -i jestes pierwsza osoba z ktora kontakt nie doszedl do skutku -pozdrawiam
  • 0

budo_speedy62
  • Użytkownik
  • PipPipPip
  • 460 postów
0
Neutralna

Napisano Ponad rok temu

witam -wlasnie wrocilem z polski- niebieskie Gi za 100 -ke nie tak prosto ale mozna probowac [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników] sciagnolem z archiwum pozdrawiam
  • 0

budo_jodan
  • Użytkownik
  • PipPipPipPip
  • 775 postów
0
Neutralna

Napisano Ponad rok temu

Die Seite kann nicht aufgerufen werden

no nic, cos się musiało pochrzanić na łączach. ale mimo wszystko dzięki za intencję.
  • 0

budo_jodan
  • Użytkownik
  • PipPipPipPip
  • 775 postów
0
Neutralna

Napisano Ponad rok temu

nie wiem czemu nie dostałem od ciebie info na gg. cóz, to się zdarza. nie mam absolutnie żadnych pretensji do ciebie. :wink: jeszcz eraz dzięki za chęć pomocy.
  • 0

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych

Ikona FaceBook

10 następnych tematów

Plany treningowe i dietetyczne

Forum: 2002 : 2003 : 2004 : 2005 : 2006 : 2007 : 2008 : 2009 : 2010 : 2011 : 2012 : 2013 : 2014 : 2015 : 2016 : 2017 : 2018 : 2019 : 2020 : 2021 : 2022 : 2023 : 2024