Krakowski Klub Master ktos chodzi tam
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Widzę,że masz poważny problem najlepiej sprawdzić to osobiście jak pójdziesz z karategą i będziesz uczestniczył w treningu. Przecież to nie boli ,a zawsze będziesz bogatszy o doświadcznie niż czatowac na plotki .interesuje Mnie poziom wyszkolenia, ilosc brazowych pasow, celem porownania z grupa shihana
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
Napisano Ponad rok temu
Karateka 1 - ma racje !!!
Napisano Ponad rok temu
No bo po co sobie komplikowac życieWidzisz jakie to proste .
Karateka 1 - ma racje !!!
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
a wiecie moze gdzie sie odbywaja treningi?dzieki.
jak juz sie tam wybierzesz to napisz jakie wrazenia robia te 12-latki z brazowymi paskami
Napisano Ponad rok temu
a wiecie moze gdzie sie odbywaja treningi?dzieki.
jak juz sie tam wybierzesz to napisz jakie wrazenia robia te 12-latki z brazowymi paskami
No popatrz jakie te dzieci sa teraz zdolne
Napisano Ponad rok temu
czytam i nie wierze czyżby choroby daltonistyczne były zarażliwe w Krakowie :wink:a wiecie moze gdzie sie odbywaja treningi?dzieki.
No popatrz jakie te dzieci sa teraz zdolne
Szkoda ,że taki sary gośc i boi się tych 12 latków.
Napisano Ponad rok temu
czyżby choroby daltonistyczne były zarażliwe w Krakowie Wink
Karateka => dlatoniści nie rozróżniają czerwonego i zielonego...
Napisano Ponad rok temu
przejęzyczyć się nie można ale co inteligętny wie co i jak ,a jak ktoś nie rozgarnięty to ma teścik na inteligęcjeczyżby choroby daltonistyczne były zarażliwe w Krakowie Wink
Napisano Ponad rok temu
...
swego czasu zachodziłam do Krakowskiego Klubu Master (mam jeszcze takową naszywkę) i był to klub Oyama
a po treningu wracało się na kolanach i w najbliższym sklepie kupowało się po 2l napoju i wypijało sie na miejscu w jakieś 15 min
co do wyszkolenia: wzmożony wysiłek na treningach gwarantował szybkie postępy, nastawienie instruktora: ćwiczyć i wygrywać
Napisano Ponad rok temu
Nie tylko. Także różnych odcieni seledynowych i purpurowych. Oraz odcieni szarości. I kilku tam jeszcze. Oczywiście nie naraz ;] Albo czerwony - zielony, albo szare ;] W ogole to troche skomplikowane jest...
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
...
swego czasu zachodziłam do Krakowskiego Klubu Master (mam jeszcze takową naszywkę) i był to klub Oyama
a po treningu wracało się na kolanach i w najbliższym sklepie kupowało się po 2l napoju i wypijało sie na miejscu w jakieś 15 min
co do wyszkolenia: wzmożony wysiłek na treningach gwarantował szybkie postępy, nastawienie instruktora: ćwiczyć i wygrywać
??????? 8O
co wygrywac ? na fujarce, bo przeciez w zadnych zawodach typu miedzynarodowe mistrzostwa polski to nie startuja
Napisano Ponad rok temu
a gdzie sensej Bierowiec prowadzi treningi??
Napisano Ponad rok temu
Zółć Ci pęka ,że w tym klubie dobrze się układa, z tego co można wyczytać w sieci to KKM ma duże osiągnięcia sportowe.
Napisano Ponad rok temu
Chyba nie chcesz licytowac osiagniec Krakowskiego Klubu Kyokushin
A co sie dobrze uklada ? Chyba klucz w zamku w drzwiach
Napisano Ponad rok temu
No cóż widzę,że z braku argumentów również i kolega daje się ponieść plotką,a jeszcze nie tak dawno zachęcał do udania się właśnie tam na ten trening i weryfikacji osobiście ich karate.Karateka 1 - nie przesadzaj 8O
Chyba nie chcesz licytowac osiagniec Krakowskiego Klubu Kyokushin
A co sie dobrze uklada ? Chyba klucz w zamku w drzwiach
PS. Nic zamierzam nikogo licytować ale bez przesady wejdz tam na kumite i opowiedz jak było ? posmiejemy się razem 8)
Dla mnie wszystko w tym temacie pozdrawiam KKM i nie dowiarków oraz plociuchy
Napisano Ponad rok temu
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Shorin RYU - ktos wie wiecej
- Ponad rok temu
-
Osiedle Przyjaźń - Jelonki
- Ponad rok temu
-
Shotokan-Ryu-Kase-Ha
- Ponad rok temu
-
karate to nie van damm!
- Ponad rok temu
-
Gdzie trenować Oyama Karate we Wrocławiu?
- Ponad rok temu
-
15-16.10.2005 Wrocław seminarium z trenerami kadry hiszpanii
- Ponad rok temu
-
NWKA? A co to?
- Ponad rok temu
-
PYTANIE DO PAŃ- jaki ochraniacz piersi polecacie
- Ponad rok temu
-
Co Karatecy potrafią najlepiej?