sport vs. używki !!
Napisano Ponad rok temu
Bo przecież chyba niema sensu trenować jak chce sie być prze dobry i palić szlugi, bo to wogle nieidzie w parze z sobą, mija sie z celem....
Albo sprawa piwa, bo każdy chyba z Budo lubi wypić sobie piwko, conie?? no ale to też ma wpływ na zdrowie, a jak wiadomo zdrowie musi być żelazne do SW !!
piszcie coś to podyskutujemy o tym... :twisted: :? :twisted:
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Nawet ci ostatni pewnie raz na jakis czas ida gdzies dac sobie upust tłumionej "naturze imprezowicza" (chyba ze takiej nie posiadaja to inna sprawa :wink: )
Ja przykladowo trenuje srednio 4-5 razy na tydzien i regolarnie co tydzien w piatek lub sobote wieczor(albo i to i to ), idziemy z wiarą na miasto poszalec. Mi to odpowiada, i nie czuje jakis drastycznych strat na kondycji i szybkosci albo cos w tym stylu.
To tez jest chyba sprawa psychiki, ile mozna stale napie***lac, powielając z tygodnia na tydzien schemat trening - dom - trening(mniej wiecej). Zawsze sie przyda takie urozmaicenie, jedni potrzebują tego rzadziej lub wogole, a inni czesciej.
Ja umiem pogodzic sport i imprezy, zdarzaja sie oczywiscie wyjatki ale to zupelnie sporadycznie kacyk meczy na pierwszym treningu. W koncu jestem jeszcze młody i trzeba szalec dopóki mam na to sile, jak na razie nie narzekam, a to co robia inni to tylko i wylacznie ich sprawa, jezeli nie dotyczy Ciebie to nie powinna Cie obchodzic.
pozdro
Napisano Ponad rok temu
Zaciagnął sie mocno cygarem...popatrzył na Vorrest'a, który przed chwilą wygłosił płomienną mowe (koleś ma zdolnosci krasomówcze), i powiedział:
" Skurwysynu, nie trenowałem do tej walki nawet 5 minut, pije, pale, pieprze sie do utraty przytomnosci, a i tak Cie zajebe "
(przepraszam za wulagryzmy...cytaty Ricardo)
Mayorga, zniszczył Forresta, tytatna ringu i pracy w trzeciej rundzie, po tym jak udajac małpe, dostał szału...Forrest miał wtedy rekord 35-0-0 i był naprawde w scisłej czołowce.
Taka historyjka...
Napisano Ponad rok temu
Zaciagnął sie mocno cygarem...popatrzył na Vorrest'a, który przed chwilą wygłosił płomienną mowe (koleś ma zdolnosci krasomówcze), i powiedział:
" Skurwysynu, nie trenowałem do tej walki nawet 5 minut, pije, pale, pieprze sie do utraty przytomnosci, a i tak Cie zajebe "
(przepraszam za wulagryzmy...cytaty Ricardo)
Mayorga, zniszczył Forresta, tytatna ringu i pracy w trzeciej rundzie, po tym jak udajac małpe, dostał szału...Forrest miał wtedy rekord 35-0-0 i był naprawde w scisłej czołowce.
Taka historyjka...
Napisano Ponad rok temu
Ale na takich jak on należy patrzyć mimo wszystko jak na wyjątki od reguły.
Ja osobiscie nie jestem zwolenniekiem chlania i mi to szkodzi:P
Napisano Ponad rok temu
P-14, spoko, spoko...ja już Cie zdemoralizuje :wink:Ja osobiscie nie jestem zwolenniekiem chlania i mi to szkodzi:P
A co takich "rozrywkowych" facetów, to oczywscie nigdy bym nie zapomniał o pogromcy m .in Salety i Lennox'a Lewis'a (celowo Lennox na drugim miejscu :wink: ) Oliver McCall'u, który przed ponad 5 lat swojej zawodowej kariery był uzależniony od crack'u(tj. kokainy) , a efekty kuracji widzielismy w walce rewanzowej z Lennox'em :? Zreszta Mike Tyson też lubiał sie zawsze zabawić...nawet jak się przeżucił na Islam
A co do Chaveza...miał juz konczyć kariere 7 lat temu, teraz na galach przed jego pojedynkami walczy jego syn-też zawowodwy bokser.
Napisano Ponad rok temu
P-14, spoko, spoko...ja już Cie zdemoralizuje :wink:Ja osobiscie nie jestem zwolenniekiem chlania i mi to szkodzi:P
Jak możesz mnie zdemoralizować, skoro jestem Twoim alter ego hehe
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Uwierz mi "crack" to kokainatak na marginesie to Duncan napisał "swojej zawodowej kariery był uzależniony od crack'u(tj. kokainy)"... crack to co innego niż kox... :twisted:
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
niezle historje z tymi piesciarzami, tiger tez lubi zaszalec od czsu do czasu, ale nie wiem czy crack jaral codziennie moze tylko od swieta hehe
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Boks w Szczecinie dla małolata :P
- Ponad rok temu
-
W USA dyskusja o zakazie uprawiania boksu zawodowo!
- Ponad rok temu
-
Hetman Białystok, treningi
- Ponad rok temu
-
worek treningowy
- Ponad rok temu
-
wyniki walk Polskiej Ligi Muay Thai
- Ponad rok temu
-
BOKS
- Ponad rok temu
-
Boks w Krakowie
- Ponad rok temu
-
Diablo Włodarczyk...(???)
- Ponad rok temu
-
Łukasz Jarosz mistrzem świata low-kick Agadir (Maroko)
- Ponad rok temu
-
Skierniewice
- Ponad rok temu