powerdrol
Napisano Ponad rok temu
1.Powerdrol – GA – 1 kaps dziennie w dni treningowe bezposrednio po obiedzie w dni nietreningowe po sniadaniu
2.OLIMP MULTIPLE SPORT 60 – witaminy po jednej kapsulce z wit i jednej z minerałów – w dni T bezposrednio po obiedzie w dni NT po sniadaniu
3.SS PROFESSIONAL STRENGHT WHEY PROTEIN – bialko wg zalecanej porcji tj 27 gr odzywki 2 razy dziennie – pierwsza porcja rano naczczo druga przed snem – rozrabiane z woda
4.UNIVERSAL Uniliver; - aminokwasy po 2 kaps do kazdego posilku bezwzgledu na dni
5.MYOGENIX Glutamine; - 2 porcje po 5 gr – pierwsza rano naczczo druga bezposrednio po treningu
6.Cynk apteczny – 1 kaps tj 15 mg bezposrednio przed spaniem
7.Magnez – Mbe – jedna kap
8.Heparegen - „wątrobówka” 1 szt do kazdego posilku
9.TREC Nitro Bolon II – na dwa tyg przed zakonczeniem cyklu – wg wskazan producenta 20 gr przed treningiem tj 4 miarki i 10 tj 2 miarki po a w NT 10 gr przed pierwszym posilkiem i 10 gr 5 godzin pozniej
10.Do tego ok 2-3 litrow wody niegazowanej, i 2 szklanki soku z czarnej pozeczki bezposrednio po treningu
11.plus oczywiscie dieta z nastawieniem na bialko czyli piersi z kurczaka, poledwice z piersi, ryz, kasza, sery biale raczej poltluste i tunczyk...i warzywa itd.
Teraz o tym co będzie na „odbloku”
1
Arremadex XTR
2.OLIMP TRIBUSTERON 90;
3. Pewnie to samo bialko od SS co wyzej.
I co jeszcze......?! zastanawiam się nad wlaczeniem od razu jakiejs kreatyny ?!jakas pomoc przy ulożeniu cyklu na „odblok”
Trenuje ok 60 min – z podzialem na gore tzn. bezposrednio leca ramiona triceps barki klatka, grzbiet....posrednio nogi
dzien przerwy
Trening wzmacniajaco-spalajacy na brzuch uda posladki dol plecow – posrednio są zaangazowane barki i ramiona.....i tez ok 60 min
dzien przerwy i znow gora.......
tak to wyglada......jezeli ktos uwaza ze są bledy proszę o konstruktywna krytyke...a nie o pisanie ze nie mam pojecia
Napisano Ponad rok temu
Powiem szczerze....nigdzie nie moge znalesc info na temat tero REVENGE ;/....a co do drugiego postu.....jakas alternatywa dla PH i jak sadze sprawdzona..... - poki co mam jeszcze 4 tyg do nastepnego cyklu i licze ze temat bedzie sie rozwijal i DZIEKI WSZYSTKIM za odpowiedzi
Na Swoim przykladzie i kumpli stosujacych PH powiem że ze slabo blokujacych PH rewelacja okazal sie SUS500(polecam 2 opakowania na cykl) a z tych mocniejszych polecam TRENADROL.
Jesli chodzi o Jungle Warfare Extreme , Bad Ass Mass kompletnie nic mi nie daly, ale juz dawno suple przestaly na mnie dzialac.
Napisano Ponad rok temu
Kreatyna ma zadanie podtrzymac zbudowana mase na cyklu wiec jak jeszcze nic nie zbudowales to nie ma co podtrzymywac a pozatym masz nitrobolon a to tez kreatyna. Moze dawka PH jest za mala, jak dawka nie przynosi rezultatow to trzeba ja zwiekszyc.Zawsze musimy wsluchac sie w swoj organizm. No i zdecydowanie zwieksz kalorycznosc, tez tak mialem przy oxanavarze, nic mi nie dawal a jak zwiekszylem dawke i dzienne spozycie kalorii do max to wszysko mometalnie ruszylo. jeszcze jest taka opcja ze moze trafiles na wyjebke, jest to mozliwe jak towar kupywales z niepewnego zrodla np z allegro.Mój cykl wygladal nastepujaco :
1.Powerdrol – GA – 1 kaps dziennie w dni treningowe bezposrednio po obiedzie w dni nietreningowe po sniadaniu
2.OLIMP MULTIPLE SPORT 60 – witaminy po jednej kapsulce z wit i jednej z minerałów – w dni T bezposrednio po obiedzie w dni NT po sniadaniu
3.SS PROFESSIONAL STRENGHT WHEY PROTEIN – bialko wg zalecanej porcji tj 27 gr odzywki 2 razy dziennie – pierwsza porcja rano naczczo druga przed snem – rozrabiane z woda
4.UNIVERSAL Uniliver; - aminokwasy po 2 kaps do kazdego posilku bezwzgledu na dni
5.MYOGENIX Glutamine; - 2 porcje po 5 gr – pierwsza rano naczczo druga bezposrednio po treningu
6.Cynk apteczny – 1 kaps tj 15 mg bezposrednio przed spaniem
7.Magnez – Mbe – jedna kap
8.Heparegen - „wątrobówka” 1 szt do kazdego posilku
9.TREC Nitro Bolon II – na dwa tyg przed zakonczeniem cyklu – wg wskazan producenta 20 gr przed treningiem tj 4 miarki i 10 tj 2 miarki po a w NT 10 gr przed pierwszym posilkiem i 10 gr 5 godzin pozniej
10.Do tego ok 2-3 litrow wody niegazowanej, i 2 szklanki soku z czarnej pozeczki bezposrednio po treningu
11.plus oczywiscie dieta z nastawieniem na bialko czyli piersi z kurczaka, poledwice z piersi, ryz, kasza, sery biale raczej poltluste i tunczyk...i warzywa itd.
Teraz o tym co będzie na „odbloku”
1
Arremadex XTR
2.OLIMP TRIBUSTERON 90;
3. Pewnie to samo bialko od SS co wyzej.
I co jeszcze......?! zastanawiam się nad wlaczeniem od razu jakiejs kreatyny ?!jakas pomoc przy ulożeniu cyklu na „odblok”
Trenuje ok 60 min – z podzialem na gore tzn. bezposrednio leca ramiona triceps barki klatka, grzbiet....posrednio nogi
dzien przerwy
Trening wzmacniajaco-spalajacy na brzuch uda posladki dol plecow – posrednio są zaangazowane barki i ramiona.....i tez ok 60 min
dzien przerwy i znow gora.......
tak to wyglada......jezeli ktos uwaza ze są bledy proszę o konstruktywna krytyke...a nie o pisanie ze nie mam pojecia
Moze ten temacik rozwieje watpliwosci http://forum-kultury...y-masowe-po-ph/
Napisano Ponad rok temu
wlasnie tego sie boje ze trafilem jakis siht....a kupowalem na necie w centrumodzywek.....;/Kreatyna ma zadanie podtrzymac zbudowana mase na cyklu wiec jak jeszcze nic nie zbudowales to nie ma co podtrzymywac a pozatym masz nitrobolon a to tez kreatyna. Moze dawka PH jest za mala, jak dawka nie przynosi rezultatow to trzeba ja zwiekszyc.Zawsze musimy wsluchac sie w swoj organizm. No i zdecydowanie zwieksz kalorycznosc, tez tak mialem przy oxanavarze, nic mi nie dawal a jak zwiekszylem dawke i dzienne spozycie kalorii do max to wszysko mometalnie ruszylo. jeszcze jest taka opcja ze moze trafiles na wyjebke, jest to mozliwe jak towar kupywales z niepewnego zrodla np z allegro.
Moze ten temacik rozwieje watpliwosci http://forum-kultury...y-masowe-po-ph/
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Tak jak powiedzial janu z malo blokujacych sus500 (malo blokujacych). Porównaj sklad sus500 z REVENGE. Revenge to polaczenie 3 mega ph (sus500+S Drol+Phera Mass) Tu nie ma przebacz. Jezeli nic cie nie rusza to musi ruszyc. A z lightowych na pewno sus500 i oxa naprzyklad. Dobre efekty i nie ryja flaków. Na poczatek w sam raz. Oczywistym jest ze masa sama sie nie wezmie. Mi po cyklu na Revenge doszlo 12 kg ale cykl mialem porazajacy. DIETA i do tego 3 porcje bialka i 1 gainera dzinnie, nie wspominajac o standardzie. Dodam jeszcze ze rewelacyjnie buduje, Zadnego zbednego tluszczu, zadnega zalania, suchutkie dobrej jakosci miecho. Goraco polecam.
link....jakis link błagam
Napisano Ponad rok temu
nie maja - przynajmniej na stronie internetowej ;/
Napisano Ponad rok temu
No akurat moge ci powiedziec ze revenge na ostani cykl tez zakupilem na allegro bo w sklepie w którym kiedys kupowalem juz nie ma tego ph i z tego co sie dowiadywalem nie bedzie (ciekawe dlaczego;/) Wszytko bylo ladnie zapakowane zaplabowane i zadnej wyjebki chyba nie ma bo dziala to sie czuje XD. Ale z tego co widze musiala wyjsc jakas nowa seria (troche inne opakowanie sklad/ u mnie jest 40/15/10 a w nowym 40/12/12 mowa o zawartosci w mg w kapsulce). Oczywiscie nie bede zachecal do kupowania z allegro ale tez nigdzie nie moglem znalezc tego ph.mam.....znalazlem ale tylko na allegro - chyba odpada bozas nie chce kupic "cukru pudru" za 200 zl - moze w PAFOSCANIE MAJA ?! zobacze - zreszta mam czas
nie maja - przynajmniej na stronie internetowej ;/
Napisano Ponad rok temu
No akurat moge ci powiedziec ze revenge na ostani cykl tez zakupilem na allegro bo w sklepie w którym kiedys kupowalem juz nie ma tego ph i z tego co sie dowiadywalem nie bedzie (ciekawe dlaczego;/) Wszytko bylo ladnie zapakowane zaplabowane i zadnej wyjebki chyba nie ma bo dziala to sie czuje XD. Ale z tego co widze musiala wyjsc jakas nowa seria (troche inne opakowanie sklad/ u mnie jest 40/15/10 a w nowym 40/12/12 mowa o zawartosci w mg w kapsulce). Oczywiscie nie bede zachecal do kupowania z allegro ale tez nigdzie nie moglem znalezc tego ph.
no ciezko bedzie z kupnem......a allegro....jak moglbys Xandar napisac u kogo kupiles
Napisano Ponad rok temu
Na allegro lukam co dzien na PH i patrze co tam nowego wiara sprzedaje (generalnie porównuje sklad chemiczny), a revenge ma tylko 1 koles w sumie juz od bardzo dawna i to chyba od niego kupilem, ale pamietaj nie namawiam, ze mi sie wyjebka nie trafila nie znaczy ze kazdemu. Ale ja w sumie zamówilem od razu 6 sztuk (zapas na 2 cykle), a koles wydawal sie rzetelny, zorientowany i nic nie wskazywalo na to ze chialby mnie wyruchac. Rób jak uważasz, polukaj dobrze jeszcze na necie i jak cos znajdziesz to daj mi znac XD bo zakupy na allegro to loteria.no ciezko bedzie z kupnem......a allegro....jak moglbys Xandar napisac u kogo kupiles
Napisano Ponad rok temu
Na allegro lukam co dzien na PH i patrze co tam nowego wiara sprzedaje (generalnie porównuje sklad chemiczny), a revenge ma tylko 1 koles w sumie juz od bardzo dawna i to chyba od niego kupilem, ale pamietaj nie namawiam, ze mi sie wyjebka nie trafila nie znaczy ze kazdemu. Ale ja w sumie zamówilem od razu 6 sztuk (zapas na 2 cykle), a koles wydawal sie rzetelny, zorientowany i nic nie wskazywalo na to ze chialby mnie wyruchac. Rób jak uważasz, polukaj dobrze jeszcze na necie i jak cos znajdziesz to daj mi znac XD bo zakupy na allegro to loteria.
Ogolnie PH zaczna znikac ze sklepow bo w stanach zrobil sie mlyn i zakazali prodókcji
Napisano Ponad rok temu
To trza zrzute zrobic i zamowic z tira trenadrolu na zapas XDOgolnie PH zaczna znikac ze sklepow bo w stanach zrobil sie mlyn i zakazali prodókcji
Napisano Ponad rok temu
poczynilem przygotowania do drugiego cyklu na PH - wybralem te dwa ze "stajni" DIABOLIC..... i mam prosbe zeby tym razem nic nie spartolic....ponizej napisze czym dysponuje nadminie iz waze ok 87-88 kg przy 186 cm
i prosilbym o jakies sensowne rozpisanie mi tego z sugestia....co do treningu nie wiem czy "orac" codziennie
a czy tak jak do tej pory czyli trening-wolne-trening-2 dni wolne-trening-wolne i czy i jak polączyc te 2 PH
1.REVENGE
2.METHYL MAG
3.OLIMP OMEGA 3
4.Ostrowia WPC 80 – 2 kg
5.UNIVERSAL Uniliver;
6.MYOGENIX Glutamine; -
7.Cynk apteczny –
8.Magnez – Mbe –
9.Heparegen -
10.X-pand
11. Czosnek forte
12.Daily Formula – Universal
13.Melatonina
14.Gainer MCT z olimpa
15. Tauryna z olimpa
15.Do tego ok 2-3 litrow wody niegazowanej, i 2 szklanki soku z czarnej pozeczki bezposrednio po treningu
16.plus oczywiscie dieta z nastawieniem na bialko czyli piersi z kurczaka, poledwice z piersi, ryz, kasza, sery biale raczej poltluste i tunczyk...i warzywa itd.
Z gory serdeczne dzieki za pomoc
Napisano Ponad rok temu
uff widze ze cykl bedzie konkret bedziesz napewno zadowolony tylko bez sensu kupiles tego methyl maga. Przeciez masz to w Revenge i to jeszzce w revenge ,masz 15 mg tego a w methylu jest tylko 10 mg. jak juz masz to bierz to razem z revenge ale na twoim miejscu dokupilbym jeszcze 1 paka revenge a tego methyl maga zostawil. trzeba bylo zapytac mogles sobie dokupic np. h drol. Ale spoko t tak jakbys triche pochodnej s drolu mial wiecej, napewno nie zaszkodzi XD. Co do trningu w moim przypadku cwiczylem e2d tylko ze kazda partia miesni oddzielnie i mega intensywny trening ze sie skasztanic casami chcialem.ja robie tak pon-klata, sr- bic tric przedramie, pt-plecy nogi, n-barki acha i po kazdym trningu 3 cwiczenia po 4 serie na brzuch.Witam,
poczynilem przygotowania do drugiego cyklu na PH - wybralem te dwa ze "stajni" DIABOLIC..... i mam prosbe zeby tym razem nic nie spartolic....ponizej napisze czym dysponuje nadminie iz waze ok 87-88 kg przy 186 cm
i prosilbym o jakies sensowne rozpisanie mi tego z sugestia....co do treningu nie wiem czy "orac" codziennie
a czy tak jak do tej pory czyli trening-wolne-trening-2 dni wolne-trening-wolne i czy i jak polączyc te 2 PH
1.REVENGE
2.METHYL MAG
3.OLIMP OMEGA 3
4.Ostrowia WPC 80 – 2 kg
5.UNIVERSAL Uniliver;
6.MYOGENIX Glutamine; -
7.Cynk apteczny –
8.Magnez – Mbe –
9.Heparegen -
10.X-pand
11. Czosnek forte
12.Daily Formula – Universal
13.Melatonina
14.Gainer MCT z olimpa
15. Tauryna z olimpa
15.Do tego ok 2-3 litrow wody niegazowanej, i 2 szklanki soku z czarnej pozeczki bezposrednio po treningu
16.plus oczywiscie dieta z nastawieniem na bialko czyli piersi z kurczaka, poledwice z piersi, ryz, kasza, sery biale raczej poltluste i tunczyk...i warzywa itd.
Z gory serdeczne dzieki za pomoc
Napisano Ponad rok temu
uff widze ze cykl bedzie konkret bedziesz napewno zadowolony tylko bez sensu kupiles tego methyl maga. Przeciez masz to w Revenge i to jeszzce w revenge ,masz 15 mg tego a w methylu jest tylko 10 mg. jak juz masz to bierz to razem z revenge ale na twoim miejscu dokupilbym jeszcze 1 paka revenge a tego methyl maga zostawil. trzeba bylo zapytac mogles sobie dokupic np. h drol. Ale spoko t tak jakbys triche pochodnej s drolu mial wiecej, napewno nie zaszkodzi XD. Co do trningu w moim przypadku cwiczylem e2d tylko ze kazda partia miesni oddzielnie i mega intensywny trening ze sie skasztanic casami chcialem.ja robie tak pon-klata, sr- bic tric przedramie, pt-plecy nogi, n-barki acha i po kazdym trningu 3 cwiczenia po 4 serie na brzuch.
spoko spoko toz....pytam a z 2 paczkami nie chcialem szalec bo sam pisalez ze to kozak i ze silny
a reszta moze byc ?
jak brac te dwa PH - razem? czy najpierw 4 tyg revenge....a 2 methyl....?
Napisano Ponad rok temu
reszta nawet bardzo ok ja bym razem bralspoko spoko toz....pytam a z 2 paczkami nie chcialem szalec bo sam pisalez ze to kozak i ze silny
a reszta moze byc ?
jak brac te dwa PH - razem? czy najpierw 4 tyg revenge....a 2 methyl....?
Napisano Ponad rok temu
reszta nawet bardzo ok ja bym razem bral
to sie ciesze....tyko naPISZ mi jeszcze kiedy brac i ile ok?!
Napisano Ponad rok temu
razem bierz 2x dziennie po 1 tabsie. Piersza zaraz po sniadaniu druga nie wczescniej niz 8 godzin po pierwszej.to sie ciesze....tyko naPISZ mi jeszcze kiedy brac i ile ok?!
Zycze duzych przyrostów
Napisano Ponad rok temu
PCT??razem bierz 2x dziennie po 1 tabsie. Piersza zaraz po sniadaniu druga nie wczescniej niz 8 godzin po pierwszej.
Zycze duzych przyrostów
Napisano Ponad rok temu
no bez clomidu sie tym razem nie obejdzie - ale o tym bedzie pozniejPCT??