'wypchany' brzuch
Napisano Ponad rok temu
Po zaprzestaniu treningow pedzilem zywot troche mniej sportowy wiecie winko, piwko a brzuszek rosnie
problem w tym wlasnie ze mam duzy brzuch aczkolwiek nie sklada sie on z tkanki tluszczowej to znaczy jest taka srednia warstwa tluszczyku pod skora i pod tym miesnie.
bardzo dobrze zachowane, twarde i silne, tkanki tluszczowej nie jest duzo, ciagle widac poszczegolne miesnie (nie tak jak przedetm ale tez cos
wydaje mi sie wlasnie ze cos jest pod miesniami co ogolnie wypycha caly brzuch do przodu. na 100% nie chodzi o sadelko bo porownalem swoj brzuch z brzuchem kolegi 'tłuscioszka asportowego' i wogule jego 'wielkosc' polega na czym innym.
ktos ma pomysl co to jest i jak z tym sobie poradzic ?
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
tluszcz wokol organow wewnetrznych (mniejsze prawdopodobienstwo)
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
jak najbardziej.tluszcz wokol organow wewnetrznych
Wewnątrz jamy brzusznej jest, mogący przybrać spore rozmiary, magazyn tłuszczu- sieć.
Napisano Ponad rok temu
prawdopodobnie jesteś w ciąży, a pierwszy facet, który urodzi dziecko podobno zgarnie sporo hajsu.
A na poważnie: żołądka prawdopodobnie nie masz rozepchanego (podejrzewam, że trenując miałeś wiekszy apetyt i pochłaniałeś na raz wieksze porcje), jęśli masz gazy to zaobserwowałbyś wzmożone ich ulatnianie przodem lub tyłem najprawdopodobniejszy jest tłuszcz wokółorganowy.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
(domyslam sie, ze aby zaradzic gazom nic, oprócz zmniejszenia ilosci ww w diecie zrobic sie nie da?)
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
i pisalem ze to cos jest pod miesniami. zaje**nie ostrego treningu pomoze czy mam isc z tym do lekarza ?
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
p.S : jakby ktos chcial to moze zapodac mi jakis program w warunkach domowych
^^ to nie jest prosb/request ;> sam se znalezc moge/wymyslic :twisted: , ale jakby ktos mial na podoredziu
Napisano Ponad rok temu
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
ABS II:
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
Pozdrawiam.
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
problem z szyją
- Ponad rok temu
-