Coś na nadgarstek ... :/
Napisano Ponad rok temu
Chodzi o to że dawno temu miałem lewą łape nieźle złamana w nagarstku , te kilka lat nic mi nie było ale odkad pracuje fizycznie + paka + treningi niezle mnie napierd@!@ .
Czy zwykły bandaz uciskowy zalawi sprawe ? Podobno sa jakies fajne opaski na nadgarstek co by sie tak nie meczył czy cos takiego ... :? , znacie cos takiego ?
Taka mała sprawa a wkur!@# niezle ...
Napisano Ponad rok temu
Tak to wygląda.
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
Dodatkowo jeszcze maść i jest ok.
Napisano Ponad rok temu
Osobiscie macham hantelkami ale pracujac samym nadgarstkiem w gore i w dol. Zna ktos jeszcze jakies dobre sposoby na wzmocnienie nadgarstkow?
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Krecenie taka zabawka ostro daje po nadgarstkach a zabawa tez przednia
No i oczywiscie bardziej klasyczne metody, np: nawijanie linki z ciezarkiem na kij, chodzenie na rekach, pompki przy roznych ustawieniach rak, no i wyzej wymienione hantelki choc lepsza chyba by byla stanga ale to jeszcze zalezy kto jakie obciazenie potrzebuje.
Jest tez kulka michalczewskiego niby bardzo zachwalana i wogole ze nastepnego dnia malego nie mozna przytrzymac zeby odlac sie ale ja osobiscie nigdy nie poczulem zakwasow po niej. Owszem jest bardzo fajna na rozgrzewke i na ogol przed staniem na rekach ja stosuje ale jako sam trening wzmacniajacy to ja raczej nie polecam
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Dam smarujesz maścią pod neopren? Nie grzeje cię przy tym za bardzo?
Po urazie (po 2 dniach) smarowałem Voltarenem. Trochę ciepło było, ale efekty bardzo dobre. A tak na zwykłe usztywnienie to wystarczy sam neopren. Nie wiem jednak jak to się sprawdza przy kontuzjach przewlekłych.
Tak sobie teraz myśle, że w przypadku Batmana to jednak może nie poskutkować. Może lekarz coś poradzi? No i mały freestyle z nunchaku rzeczywiście nie zaszkodzi
Napisano Ponad rok temu
Jak już poprubujesz różne rzeczy i nie pomoże to skocz do jakiejś większej apteki albo sklepu ze sprzętem do rehabilitacji.
Pojawiły się ostatnio w Polsce ściągacze magnetyczne na różne częsći ciała, nie pamietam nazwy firmy w kazdym razie w 2 apteko-marketach to widziałem.
Powinno ulżyć.
Napisano Ponad rok temu
Rozpisalem sie wiec do rzeczy, po okolo pol roku bez cwiczen lapa chyba sie wygoila, cwicze teraz na maxa i jest wszystko wporzadku. Wiec jezeli bedzie cie nadal bolalo to trzeba niestety zrobic przerwe.
Napisano Ponad rok temu
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
ODCISKI
:-( - Ponad rok temu
-
szyja
- Ponad rok temu
-
kontuzja