Gala MMA Sport Colosseum 15 - 15.10.2005
Napisano Ponad rok temu
Ja sam zorganizowałem 5 imprez, współpracowałem przy kolejnych 3. Mirek zorganizował 6. Wspólnie robimy 15 galę MMA. Myślę, że to jest najlepsza rekomendacja.
Napisano Ponad rok temu
może to być całkiem ciekawa walka MT vs TKD
.......... walka raczej byłaby bardzo jednostronna. Szanuję Jurkowskiego za efektowne akcje w mma, tyle że na mistrza Polski w Muay Thai byłoby to zdecydowanie za mało. To co wystarcza na chwytaczy z bardzo kiepską "stójką", w walce K-1 z mocnym rywalem nie ma szans powodzenia. Te ładne dla oka obrotówki raczej nie zrobiłyby żadnego wrażenia na Wlazło, który walczy bardzo twardo i jest chyba dużo mocniejszy fizycznie.
Duża przewaga Wlazło to też kolana. W sumie szkoda że walki nie będzie bo to rozwiałoby wszystkie wątpliwości. Ale "kalafior" to wbrew pozorom kontuzja przykra i dokuczliwa. Napewno przeszkadzałaby w walce K-1. Jeden cios o okolice ucha i znowu wszystko "rośnie".
No ale co się odwlecze ..... napewno chłopaki będą mieli jeszcze szansę się spotkać nie raz. Pozdro
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
szkodaZrezygnowano z turnieju w formule k-1 max.
Czy skład turnieju wygląda następująco?
Jacek Buczko
Mamed Khalidov
Łukasz Chlewicki
Sebastian Olchawa
Sergej Razvadovskij
Danielius Razmus
Lungrik Bohumil
Blazek Lukas
Superfight:
Krzysztof Kułak vs Radosław Bury
Czy będą jeszcze jakieś walki lub inne dodatkowe atrakcje?
Napisano Ponad rok temu
Przypominam, że obowiązują zasady PRIDE, czego jeszcze w Polsce nie było.
Turniej K-1 nie odbędzie się z powodu epidemii kontuzji. Uznaliśmy, ze łatanie dziur obniży poziom, więc zorganizujemy go kiedy indziej. Tak więc 10 walk, i mocna międzynarodowa obsada.
Napisano Ponad rok temu
Czyli Buczer nie wystąpi. Szkoda(ale jak to się mówi - szkoda to jak krowa do studni nasra. zdrowie ważniejsze)Jacka Buczko zastąpi Jędrzej Staniszkis z Warszawy.
Podobno było. Na ostatnie gali GliwicachPrzypominam, że obowiązują zasady PRIDE, czego jeszcze w Polsce nie było.
Napisano Ponad rok temu
Ale już po zakończeniu, podczas walki tłum vs kasjer. :wink:Podobno było. Na ostatniej gali Gliwicach
Napisano Ponad rok temu
Wtedy to już było - no rules :wink:Ale już po zakończeniu, podczas walki tłum vs kasjer. :wink:
Napisano Ponad rok temu
No holds barred.Wtedy to już było - no rules :wink:
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Kolejna walka:
Igor Kołacin vs Paweł Witek
Paweł po wygranej w Finlandii ma wielki apetyt na zwycięstwo w Polsce, powodzenia!!
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Telewizja rządzi i trzeb sie z tym pogodzic, daleko nie zajedzeicie jak nei bedziecie z nimi współpracowa....
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
bedzie to moze ktos nagrywał na kamerke (prywatna) ?:>
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Nieststy tak nie jest. To my płacimy za transmisję, realizację itd.kimura co jest z tv wydaje mi sie ze to oni powinni płacic za wstep na sale i mozliwosc nakrecenia czołówki polskiego MMA
Możesz spokojnie pomalutku przygotowywać ładunki. :wink:Jak sie nie zgodzą to ich na serio wysadze w powietrze
Napisano Ponad rok temu
Użytkownicy przeglądający ten temat: 4
0 użytkowników, 4 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Wyniki czwartej Konfrontacji Sztuk Walk - TU WRZUCAĆ!!!
- Ponad rok temu
-
AST-AmstaffShop
- Ponad rok temu
-
Fedor i Vanderlei - fotki
- Ponad rok temu
-
Problem z Hubem na DC
- Ponad rok temu
-
Naprowadźcie mnie...
- Ponad rok temu
-
Seminarium BJJ z Carlsonem Gracie Jr.
- Ponad rok temu
-
O co chodziło w walce M. Barbosa vs Takaharu Murahama ?
- Ponad rok temu
-
Ujednolicenie wag w MMA Sport i ALMMA
- Ponad rok temu
-
HL Michal "Cipao" Materla
- Ponad rok temu
-
Akademia Walk No Limits Toruń
- Ponad rok temu