Zwany potocznie Jurasem. :wink:i Łukasz Jurkowski
Gala MMA Sport Colosseum 15 - 15.10.2005
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
może to być całkiem ciekawa walka MT vs TKDw superwalce na zasadach K-1 mają walczyć Michał Wlazło (mistrz Polski MT) i Łukasz Jurkowski
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
To znaczy ze z Litwy nikogo ne bede?Zawodnicy z Czech, po kolei:
MMA
- Bohumil Lungrik
- Martin Kubeš
K-1
- Petr Brzobohatý
- Ladislav Pekárek
- Martin Karaivanov
- Tomáš Novák
Napisano Ponad rok temu
Voktor, będzie, czekam na nazwiska. To dopiero sześciu, a do turnieju potrzeba ośmiu. :wink:To znaczy ze z Litwy nikogo ne bede?
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Zmienił się skład załogi z Czech. :wink: Na razie mamy 4 Polaków i 2 Czechów.Z Polski w MMA juz sa szesciu + dwa z Czech, to juz osiem. Czy ja mylie sie. Mam nadzieje
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Ryota, pytanie co najmniej nie na miejscu...ile placicie czecha za walke? jest w tym hotel i dojazd?
Viktor, zawodnicy z Litwy:
Do MMA:
Sergej Razvadovskij
Danielius Razmus
Do K-1:
Kiril Pšonko
Marius Urbonas
Napisano Ponad rok temu
Wczoraj wpadł do mnie bliski kumpel i zaprosił na wesele, bądźcie ludzie przesuńcie galę
plaese
Skoro mnie nie będzie to w jakiej TV obejrzę ?
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Nie ma sprawy, podaj datę i godzinę kiedy ci będzie najwygodniej, ok? :wink:Czy istnieje możliwość przesunięcia gali o tydzień w dowolna stronę?
plaese
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
A ja Razvadovskij-RazmusJa tam nie mogę się doczekać finału Buczko-Khalidow :wink:
Napisano Ponad rok temu
tak przynamniej mowil przed chwila na Eurosporcie 2 wspolkomentujac gale Pancrase 2002 r.
za to w listopadzie ma sie zmierzyc z Pokrajacem w rewanzowej walce na chorwackim gruncie.
Napisano Ponad rok temu
Nie chce mi sie prorokowac.
BTW te plotki o walce wieczoru K-1 i Jurasie mam nadzieje, ze skoncza sie tylko niepotrzebnym zamieszaniem :?
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
wszystko zalezy od tego jak szybko zakoncze leczenie po ksw.Jestem juz po 3 zabiegach co by mi ucho zreperowali
czyzby jak na prawdziwego Taekwondo'ke bedziesz mial kalafiorki?
Gratulacje! i szybkiego powrotu do zdrowia!
Napisano Ponad rok temu
Juras, następym razem, zgłoś się do doktora Kimury, który gratisowo i prawie bezboleśnie usunie ci wszelkie ślady walk z uszu. Wśród moich pacjentów jest wielu znanych zawodników, których personaliów z racji ustawy o danych osobowych nie ujawnię. :wink: A sam jestem swoją żywą reklamą - kto widział moje ucho po obozie, wie o czym mówię. 8)wszystko zalezy od tego jak szybko zakoncze leczenie po ksw.Jestem juz po 3 zabiegach co by mi ucho zreperowali
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Wyniki czwartej Konfrontacji Sztuk Walk - TU WRZUCAĆ!!!
- Ponad rok temu
-
AST-AmstaffShop
- Ponad rok temu
-
Fedor i Vanderlei - fotki
- Ponad rok temu
-
Problem z Hubem na DC
- Ponad rok temu
-
Naprowadźcie mnie...
- Ponad rok temu
-
Seminarium BJJ z Carlsonem Gracie Jr.
- Ponad rok temu
-
O co chodziło w walce M. Barbosa vs Takaharu Murahama ?
- Ponad rok temu
-
Ujednolicenie wag w MMA Sport i ALMMA
- Ponad rok temu
-
HL Michal "Cipao" Materla
- Ponad rok temu
-
Akademia Walk No Limits Toruń
- Ponad rok temu