![:D](http://forum-kulturystyka.pl/public/style_emoticons/default/biggrin.png)
pozdrawiam jak zwykle
piter pan
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
ewentualnie jakies problemy z ostrzeniem na ceramicznych kamieniach i V- ostrzalce??
Napisano Ponad rok temu
no ale o BM to zaraz Rybak Ci wyjasni wszystko :wink:
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
To bierz 710HS. Będzie Ci rdzewiał jak głupi, ale to całkiem fajna kosa. też mi się podoba.
Mam też wrażenie, że jako EDC lepiej się sprawdzi wersja ze 154CM. Różnica w trzymaniu ostrza pewnie nie będzie na codzień mocno przeszkadzać, a brak powłoki i nierdzewność, to ważne parametry noża EDC...
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
kup cos z 440C - najlepszy stosunek jakosc/cena
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
rybak nic nie bedzie wyjasnial, bo mu sie nie chce - pisal niedawno az do znudzenia
Napisano Ponad rok temu
a propos:
mam BM pika, 440C , jest OK jak najbardziej, ale ciagnie mnie do czegos lepszego, nieco ciezszego, mocniejszego, lepiej wykonanego, plynniejszego w dzialaniu ( chociaz pice ciezko cos zarzucic) po prostu taki lekki snobizm, spowodowany za duza iloscia artykulow w necie na temat nozy, stali itd, a ze przy okazji mam mozliwosc cos lepszego zakupic (...)
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
rybak: You're right...
![]()
Jak się n razy usłyszy, że M2 szybko rdzewieje, to potem człowiek pisze głupoty.
Wypowiedź swoją oparłem oczywiście na postach forumowiczów.
Przepraszam.
dzieki chlopaki za pomoc, a tak przy okazji znacie jakis dobry sklep za wielka woda? czy w usa dostarczaja przesylki za pobraniem jak u nas , czy tylko przelew wchodzi w gre? pytam bo moj kumpel bedzie w pln karolinie i moglby mi cos tam kupic ( czyt. 710 HS) ?
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu