Wyniki czwartej Konfrontacji Sztuk Walk - TU WRZUCAĆ!!!
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Czyli faule są OK? Byleby wygrać?...nie wiem co Wy ćwiczycie,ale dla mnie ważne żeby wygrać a nie siedzieć i liczyć faule..
Klimatu klatki?...nie ma to klimatu klatki...
Może lepiej następnym razem idź do zoo...
FaktKostek jako sędzia ringowy jak zwykle do kitu - refleks już ma za bardzo przytępiony :wink:
8O 8O 8O 8O 8O 8O 8O 8O 8O 8O 8O 8O 8O 8O 8O 8O 8O 8O 8O 8O 8O 8Oa... i ostatnie - mnie tam walka Jurasa sie średnio podobała.......... w jej trakcie zasnąłem
Napisano Ponad rok temu
No to pięknie zauważony przez organizatorów jak odtrącone skarpety. Mówisz przy wyjściu do klopa? może dlatego go nie zauważyłem, długo tam stał? z godzinę czy 10 minut?to chyba rozmawiałem z klonem ;O)
Napisano Ponad rok temu
to chyba rozmawiałem z klonem ;O)
No może ale skąd informacja że go tam nie było. Może nie siedział od początku ja go zobaczyłem tak mniej wiecej po 3, 4 walkach ale na pewno go widziałem (ewentualnie jego klona )
Napisano Ponad rok temu
No chłopie nastula to powinień wchodzić na prezentację jak saleta, w końcu w pride startował, jak on gdzieś staje pod klopem a organizatorzy nie zgotowali mu nawet vipa to nie dziw się że mówię nie było, trudno żebym każdemu w twarz patrzył.No może ale skąd informacja że go tam nie było.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
A kiedy pomylił??? 8Owiesz nie zebym sie chcial sprzeczac ale pan Janisz niema najmniejszego pojecia o tym co mowi bo ciezko jest np pomylic balache na kolano z balacha na reke ....
Napisano Ponad rok temu
No chłopie nastula to powinień wchodzić na prezentację jak saleta, w końcu w pride startował, jak on gdzieś staje pod klopem a organizatorzy nie zgotowali mu nawet vipa to nie dziw się że mówię nie było, trudno żebym każdemu w twarz patrzył....
Nie pierwsza wpadka organizatorów. :roll: ale dość dużo osób się zorientowało nawet ktoś brał od niego autograf.
Napisano Ponad rok temu
'Blurp', że nie chwilowe? Czy 'blurp', że niemożliwe, że pannę poderwał?eeeep... blurp 8)
Blurpuj jaśniej...
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Kolejna plama... :?
Napisano Ponad rok temu
Fajnie byc na takiej imprze z paru powodow:
- spotykasz znajomych,
- mozesz zahaczyc np Nastka,
- otrzec sie o Cro-copa - swoja droga myslalem ze jest wiekszy, a tu Nastek przy nim to goliat!
...juz nie mowiac ze Saleta cos zre chyba ciagle, bo sie chlopak niezle rozrosl.
- przybic pione z zawodnikami po walce,
czy
- po prostu uczestniczyc live na takiej imprezie - czujesz atmosfere kazdym zmyslem
Tyle klimat.
Organizacja to wiadomo, czesto jest podyktowana pod wymogi Tv, reklam itd, lecz ewidentnych bledow z czasem coraz mniej.
Zawodnicy...
Buczek - rewelka jesli chodzi o kondycje!, choc nie zauwazylem u niego zbyt wielu prob technik konczacych, za to pare niesamowitych numerow zapasniczych, szczegolnie w pierwszej walce. Poziom uderzania utrzymany - czyli tylko niezle.
Juras- podobnie jak Buczer musial walczyc z cieższym przeciwnikiem. dobrze sobie poradzil, lecz bardziej Chorwat nie wykazal sie stojka w stopniu dostateczym, niz Juras fajerwerkami. Zadziwil mnie natomiast brak róznic/postepow w parterze. Spodziewalem sie czego innego, coz Chorwat mogl to troche zneutralizowac, poniewaz byl nie tylko ciezszy ale zdecydowanie lepszy w parterze. Kondycyjnie trudno ocenic, moge tylko okreslic, ze mimo pojawiajacej sie oponki Jurasa to wygladal szczuplo
Antek - zero progresu jesli chodzi o uderzanie, myslalem, ze po ostatnich walkach wyciagnal wnioski, mocno popracowal nad budowa fizyczna - podsypanie mi to wyglada ale nie przewidzial, ze wydolnosc nie idzie w parze... niestety wieksza masa potrzebuje wiecej tlenu - rozczarowanie - zawiodl
Podobal mi sie Bulgar. Rowno przygotowany. Niestety w drugiej kolejce trafil na Buczka.
Podobal mi sie Chorwat jak zgasil brazylijczyka (nota bene byl... tragiczny w mma).
Moze Brazylijczyk i potrafi cos w bjj, ale wspominany Chorwat klepiac go lekko w gradzie zupelnie go dekoncetrowal, takze nic nie zrobil. Zero, null.
Amerykaniec, ten maly lobuz, bardzo nie wygodny zawodnik, nie czysto walczyl, ale mial troche pojecia szczegolnie zapasnicze przygotowanie - swietne wynoszenia, ale i liczne proby, ataki konczace. Buczer musial sie pomeczyc. Cchorwat dzieki lzejsze walce przeszedl go decyzja. moim zdaniem mial .. hymm farta.
O Zontku to nie piesze, chyba szkoda. Ok, tylko tyle, że jedyne co mial do zaoferowania to straszenie swymi dziarami przeciwnikow (ma je na plecach ), zreszta to chyba jedyny powod dlaczego go wzieli, innego nie dopatruje. Przepraszam, poprawiam sie - straszyl tylko jednego przeciwnika...
Zawody dobrze ulozone pod naszych, lecz niestety, tylko jeden dal rade. Dobre i to.
Gratulacje dla Buczera i Jurasa za wygrane!
Oby poziom naszych wzrastal, albo walczyli najlepsi z najlepszych jak komentujcy w przerwach Ciapo.. tylko z kim on mialby w kraju walczyc?
Respect wszystkim zawodnikom za wlozona prace.
No ofence i pozdro!
Napisano Ponad rok temu
8O 8O 8O 8O 8O 8O 8O 8OZawodnicy...
Buczek - ... tylko niezle.
Raaaanyyyy...
8O 8O 8O 8O 8OJuras- ...bardziej Chorwat nie wykazal sie stojka w stopniu dostateczym, niz Juras fajerwerkami. Zadziwil mnie natomiast brak róznic/postepow w parterze. ... moge tylko okreslic, ze mimo pojawiajacej sie oponki Jurasa to wygladal szczuplo
'Brak postępów w parterze'?????? 8O 8O 8O 8O 8O 8O 8O
Oponka???? 8O 8O
Pewnie zawiódł bardziej Siebie, niż Ciebie...Antek -... rozczarowanie - zawiodl
Tak, czy siak, taki zawodnik zasługuje chyba raczej na słowa wparcia i otuchy!
Zawiodła kondycja. Fakt. Może się źle czuł, był chory, czy co?
W każdym razie na początku walki wyraźnie dominował i pokazywał się bardzo ładnie.
A potem, choć blady jak ściana i słaniający się na nogach, nie poddawał się, tylko walczył...
Zatem (pomimo przegranej) za powyższe - wyrazy uznania!
A nie kurcze, tylko jakieś takie plucie żółcią...
8O 8O 8O 8O 8O 8O 8O 8O 8O 8OPodobal mi sie Bulgar...
A mnie Eskimosi...
Napisano Ponad rok temu
Co ten gośc trenował (pewnie wszystko po trochu ale z jakiejś bazy zaczął)
Człowiek coś chciałby się dowiedzieć o człowieku który wygrywa z 90 kg, gośćmi.
Napisano Ponad rok temu
Robi czasem błędy. Fakt. Ale z regóły nie powtarza dwa razy tego samego błedu. Szybko i dużo się uczy (choćby od współprowadzących trenerów i zawodników). Robi postępy w wiedzy i to widać.
Na teraz nie ma lepszego komentatora K1 ani MMa w Polsce...[/quote]
Te postepy są straaaaasznie wolne. Od czasu kiedy komentuje walki MMA na eurosprcie i w Polsacie (a trwa to już jakiś czaś) nauczył się tylko co to jest garda i namietnie tłumaczy to widzom. Zenujące są pomyłki dotyczace technik kończących. Zawodnik zakłada dźwignię łokciową o on widzi dzwignię na stopę itp. Zdarza się to bardz czesto. Denerwuje mnie też gdy się tak bardzo podnieca przy próbach zakładani technik kończących. Wystarczy że zawodnik położy nogę na barku przciwnika i sytacja nie jest groźna a Janisz widzi już zapietego trójka itp.
Lepiej gdy takie walki komentuja zawodnicy MMA, którzy mają o tym pojęcie.
Jedynym plusem Janisza jest to że komentuje w sposób emocjonujący.
Ale merytorycznie do bani.
Gratulację dla zwycięzców
pozdrawiam
Napisano Ponad rok temu
Kiedy to było?...Zawodnik zakłada dźwignię łokciową o on widzi dzwignię na stopę...
Przegapiłem to?
A może się przejęzyczył...
Czasem zaprasza takowych...Lepiej gdy takie walki komentuja zawodnicy MMA, którzy mają o tym pojęcie.
Przesada. Wiele już się nauczył i nadal się uczy. A K1 komentuje b. dobrze...Jedynym plusem Janisza jest to że komentuje w sposób emocjonujący.
Ale merytorycznie do bani.
Napisano Ponad rok temu
MAM PROŚBE MACIE GDZIEŚ COŚ WIECEJ O Buczku , może jakąś walkę.
Co ten gośc trenował (pewnie wszystko po trochu ale z jakiejś bazy zaczął)
Człowiek coś chciałby się dowiedzieć o człowieku który wygrywa z 90 kg, gośćmi.
jestes chyba ewenementem na tym forum... wez uruchom przegladarke bo wstyd.
Napisano Ponad rok temu
Użytkownicy przeglądający ten temat: 2
0 użytkowników, 2 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
AST-AmstaffShop
- Ponad rok temu
-
Fedor i Vanderlei - fotki
- Ponad rok temu
-
Problem z Hubem na DC
- Ponad rok temu
-
Naprowadźcie mnie...
- Ponad rok temu
-
Seminarium BJJ z Carlsonem Gracie Jr.
- Ponad rok temu
-
O co chodziło w walce M. Barbosa vs Takaharu Murahama ?
- Ponad rok temu
-
Ujednolicenie wag w MMA Sport i ALMMA
- Ponad rok temu
-
HL Michal "Cipao" Materla
- Ponad rok temu
-
Akademia Walk No Limits Toruń
- Ponad rok temu
-
Hero's III - wyniki na żywo i fotki