SPECA OD REHABILITACJI!!!
Napisano Ponad rok temu
Troche sie rozwaliłem chodzi o kręgosłu i przpeukline L4!
Z góry dzięki!
ps najlepiej z Wawy!
Napisano Ponad rok temu
kurcze juz stracilem nadzieje
generalnie boli mnie gdy sie schylam i podnosze ciezsze rzeczy, jak siedze meczy! chodzilem na rehabilitacje i koles powiedzial ze nie mam typowych objawow dyskowych! boli mnie podczas rozciagania (np jak wisze na drazku lub jak mam wyciag krzyzwy) chodzilem na rehabilitacje (na razie musialem przerwac niestety) wzamcnialem miesnie krzyza i brzucha leciutko sie porawilo np moge dluzej siedziec bez dolegliwosci bolowych ale inne objawy nie minely!
zastanawiam sie czy da sie to naprawic bo szczerze mowiac nie wyobrazam sobie zycia bez sportu!
inna sprawa ze rehabilitant stwierdzil tez u mnie przewlekle zapenenie kaletki biodrowo krzyzowej nei wiem czy to moze miec zwiazek!!!
wielkie dzieki MP2
masz moze namiery na jakiegos speca?? bede bardzo wdzieczny!!!
pozdrawiam!!!!!!serdecznie!!!
Napisano Ponad rok temu
podam ci telefon do jednego z najlepszych specjalistów w warszawie od kręgosłupa
zadzwoń i powiedz mu że przysyła cię marek popławski to przyjmie cię szybko, będziesz musiał zrobić zdjęcia rtg aktualne i niestety wydać trochę kasy ale jeżeli nie masz wady wrodzonej to ten człowiek umie pomóc.
Jak podasz mi swoje namiary to powiem, że jesteśmy kumplami to będziesz miał taniej.
tel.603-257-244 Paweł Nawalany
mój numer 503-497-685
Napisano Ponad rok temu
niestety musialem wyjechac do szfabskiej republiki kiebasek na studia ale mozesz byc pewnien na 150% ze jak tylko wroce w zimie to zadzwonie do Ciebie i learza!!!
Kurcze NAPRAWDE WIELKIE DZIKEKI!!!!!!!!
Jezli mozesz napisz do mnie na [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników] odpisze Ci podam swoje namiary!!!
Pozdrawiam!!!!
rudolf
Napisano Ponad rok temu
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Cwiczenia na wyskok
- Ponad rok temu
-
pływanie i siłownia
- Ponad rok temu