Bardzo ładny nóż, ale nie widzę w nim nic falloutowego ... :roll:
a jaki by mial byc falloutowy
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Powiedz to reszcie. Samo ostrze to nic. Caly noz musi byc w klimacie, a rekojesc nie jest.No co Ty Liczmistrz przyjżyj się uważniej.
Świelny ten falloucik.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
mosiądz bym wrzucił w wode utleniną na pare dni i był by klimat .... efekt okucia średniwiecznego noża
Napisano Ponad rok temu
Na przykład tak : wycięty na chama z resora, w ordynarnymi śrubami mocującymi okładzinę rękojeści, albo po prostu obwiązany kablem. Ten nóż wygląda po prostu zbyt elegancko, tak mógłby wyglądać nóż czyjegoś dziadka, po przeleżeniu 50 lat na strychu.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Na przykład tak : wycięty na chama z resora, w ordynarnymi śrubami mocującymi okładzinę rękojeści, albo po prostu obwiązany kablem. Ten nóż wygląda po prostu zbyt elegancko, tak mógłby wyglądać nóż czyjegoś dziadka, po przeleżeniu 50 lat na strychu.
A czy nie pasowałby do jakiegoś kasyna w New Reno? Na stole obok tali kart? Nie musi przecież to być zaraz nóż straszliwie prymitywny, nóż kanibali, czy ludów pustyni, ale np. nóż mieszkańca miasta, błąkającego się po zaułkach, kradnącego samochody, ochroniarza czy małomiasteczkowego dilera broni
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
jelec: ale zauwaz ze tu sie juz nie krytykuje wykonania jako takiego tylko sam dezajn. a to juz inny poziom rozmowy.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Ponadto niespecjalnie pasują mi Twoje zdjęcia - wszystkie na książce w jednym klimacie. Wolalbym w dziennym świetle, w jakimś innym otoczeniu.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Aaa... zakochałem się!!... strasznie podobają mi się takie "niedopieszczone" ostrza... jedyne do czego się mogę przyczepić to te złote bolstery (?)... a co do kształtu ostrza to myślę że szerokie kanciaste bowie byłoby idealne...
Mnie też gryzą te bolstery, a im więcej piszecie tym bardziej, spróbuje je jakoś nadtrawić, zmatowić.
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu