Judogi-cennik
Napisano Ponad rok temu
- jest taniej niz katalogowo i na wszytkich stronach oferujacych sprzet )-w ofercie glownie DAX i Mizuno ale o inne tez mozna pytac + karategi itp -pozdrawiam
PS -do ceny dojdzie przesylka ,transport itp-mozna sie starac we wlasnym zakresie
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
DO ADMINISTRATORA-BYLBY SUPER GDYBY MNIE ODBOKOWAL !!!!!
Napisano Ponad rok temu
DAX to niemiecka firma-wykonuje nastepujace modele GI-Moskito (biale i niebieskie ), Tori Gold (biale ,mozna czarne spodnie ),Europa (biale ,niebieskie )-modele dziecieco -mlodziezowe Fuji,Kids ,Bambini
MIZUNO-firma japonska (ale niektore modele sa wykonywane w chinach )-Modele GI-Super best (biale ),Mizuno Coach (biale ),Mizuno Europe (biale i niebieskie ),Ippon (biale i niebieskie) no i oczywiscie model Yawara
niebieskie sa drozsze od bialych,nie liczcie ,ze sie beda strasznie kurczyc przy praniu-raczej kupowac na wymiar a w przypadku DAX-a-znacznie mniejsze bo ich rozmiarowka jest duza ,cena jest zalezna od rozmiaru -mniejsze sa tansze -no i oczywiscie od modelu
oczywiscie mozecie pytac i o inne firmy -Adidas czy DAN-Rho pozdrawiam !!
Napisano Ponad rok temu
Judogi Espada (plecionki):
130 - 115 zł
140 - 117 zł
150 - 119 zł
160 - 122 zł
170 - 124 zł
180 - 126 zł
190 - 130 zł
200 - 135 zł
Napisano Ponad rok temu
Normalnie Judogi Espada w sklepach internetowych - wszystkie rozmiary są po 96 pln (:
Po za tym hmmmm... Espada ma się nijak do sprzętu który pomaga sprowadzać Speedy.
Pozdrowionka
Napisano Ponad rok temu
zeby bylo jasne o jakim sprzecie rozmawiamy -np DAX Moskito
Napisano Ponad rok temu
DAX Tori Gold
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
albo "rodzina Mizuno "+ tabela rozmiarow (tylko musicie przeliczyc na centymetry i kilogramy )-i bedzie pasowac jak ulal -pozdrawiam
Napisano Ponad rok temu
Wczoraj, dzięki Speedy62, dotarły do mnie z Niemiec 2 judogi Dax Tori Gold. Dla mnie i dla kumpla. Pierwsze wrażenie odbierając paczkę: "Kur...a, dlaczego to takie ciężkie?" Ano dlatego że to kawał porządnej, solidnej, grubej plecionki. Sama judogi uszyta jest z 2 rodzajów plecionki. Posiada wzmocnienia w bardziej narażonych miejcach. Kołnież jest bardzo gruby i sztywny. Ciężko przeciwnikowi złapać uchwyt o czym się przekonałem jużwczoraj na wieczornym randori kiedy to przeciwnicy strasznie się męczyli ze złapaniem mnie w duszenie wykorzystując kołnierz (:
Judogi choć jest uszyte z grubej plecionki nie jest bardzo sztywne (jedynie gruby właśnie kołnierz usztywnia "konstrukcję" ( Materiał jest miękki, nie szorstki, judogi jest bardzo wygodne i nie obciera ciała.
Spodnie są wzmocnione drugą warstwą od kolan do samego dołu a nie tylko "plackiem" w okolicach kolana.
Polecam gorąco!
Tylko mała uwaga - Speedy zresztą chyba już o tym wspominał - zamawiając należy brać rozmiar niższy niż swój aktualny. Np. Ja mam 187 cm wzrostu i ważę 95 kg. Zamówiłem za namową judogi na 180 cm. Pasuje jak ulał. Spodnie nawet za szerokie są - ale uszyte są tak że zupełnie to nie przeskadza - również doskonale leżą.
Kumpel ma 178 cm i waży 75 kg. I zamawiał na 170 cm. I też na niego rewelacyjnie pasuje.
Pozdrowionka
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
a gi adidasa do bjj podobno sie takie pojawilo... ????????
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
ile kosztowała by GI adidas dla człowieczka o wzroście 1.70 ao wadze 90 kg.pozdrawiam
a gi adidasa do bjj podobno sie takie pojawilo... ????????
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
p.s.
Mradu bierzesz się za judo?
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Użytkownicy przeglądający ten temat: 2
0 użytkowników, 2 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
MS Kair