Jestem tu pierwszy raz i szukałem odpowiedzi na swoje pytanie w opcji Szukaj ale jakoś nic nie znalazłem

Chodzi o to, że mam 23 lata, ok. 175 cm wzrostu i ważę 54,5 kg

snello
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Nie udzielam pomocy na PW / PM / Priv. Wszelkie pytania proszę pisać na forum, w temacie otrzymasz więcej opinii.
Napisano Ponad rok temu
http://www.allegro.pl/item764886169_trec_dibencozide_100kap_witamina_b12.htmlOdżywki Sobie możesz na początek odpuścić, Tobie trzeba witamin - szczególnie witaminy b12 w zawyżonej dawce.
Napisano Ponad rok temu
Nie udzielam pomocy na PW / PM / Priv. Wszelkie pytania proszę pisać na forum, w temacie otrzymasz więcej opinii.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Witamina ta odgrywa ważną rolę z przyswajaniu białek, węglowodanów i tłuszczy. Jej nadmiar jest usuwany z moczem, tak więc nie masz czego Się badźWitam ponownie,
te vitaminz Olimp Vita+min multiple Sport mają potężne dawki witamin, np. B12 2000% dziennego zapotrzebowania. czy takie dawki są w ogóle bezpieczne dla zdrowia konkretnie mojego, skoro nie jestem sportowcem, nie mam wielkiego wysiłku fizycznego?
Temat | Forum | Autor | Podsumowanie | Ostatni post | |
---|---|---|---|---|---|
Jak trenować |
Trening dla początkujących |
|
![]()
|
||
Co w jakie dni w emersie-katowice |
MIXED-MA |
|
![]()