Trener judo skazany
Napisano Ponad rok temu
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Ależ dokładnie jest tak jak powiedział ten trener w oświadczeniu. Nie można pilnować wszystkiego. Wiele stadionów i obiektów to ruina. Jeszcze, (choć nie dotyczy to tego przypadku) wiele dzieciaków (pamiętam swoje dzieciństwo) ma za nic zamknięcia takich obiektów i przez bramki górą przeskakują żeby sobie pograć w piłe na stadionie albo pobiegać po bierzni - jak już nikogo nie ma.
Żal mi bardzo ojca tego dziecka ale moim zdaniem wina jest bardziej jego niż dyrektora obiektu... Taki mechanizm obronny człowieka (żeby nie zwariować) - wina wszystkich dookoła a nie moja... Pewnie tak samo bym robił - to bardzo silny mechanizm jest. Ale prawda jest taka że przecież to właśnie ojciec tego dziecka bezpośrednio w momencie zajścia opiekował się nim.
Może jeszcze zaczną skazywać trenerów SW za rozboje swoich podopiecznych - bo przecież to teżoni są odpowiedzialnie za wyszkolenie owych...
Pozdrowionka
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Tymczasem, w tym roku byłam na treningu piłkarzyków (chłopcy mieli może po 10 lat). Trener, aby zmniejszyć wymiar boiska nakazał tym chłopcom przenieść taką samą bramkę na linię środkową. Ośmiu chłopców podeszło do bramki, po 4 z każdej strony i ją .. dźwignęli! Zamarłam ...
Pytanie retoryczne - do kiedy będziemy oddawać własne dzieci pod opiekę trenerów bez wyobraźni?
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Ostatnio byłem świadkiem jak matka złamała dziecku łapę klapą od baganika w samochodzie? Czy to znaczy że producent samochodów powinien płacić dziecku odszkodowanie?
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Jestem już taki stary ?
- Ponad rok temu
-
Kimono ESPADA
- Ponad rok temu
-
do pyrek GI
- Ponad rok temu
-
El. do OTK Młodzieży makroregion pomorski...
- Ponad rok temu
-
dzieci
- Ponad rok temu
-
Szukam starych znajomych z Judo, heh.
- Ponad rok temu
-
Judo w Radomiu?
- Ponad rok temu
-
JUDO W ZIELONEJ GÓRZE