Imie : Patryk
na silke smigam od prawie 2 miesiecy wczesniej 2 lata cwiczylem karate + mialem silownie u siebie w bloku <laweczka/sztanga/gryf ukosny/ hantle/ drazek do podciagania i worek do napie...

Ta strona używa cookies. Dowiedz się więcej o celu ich używania - przeczytaj naszą politykę cookies.
Korzystając ze strony akceptujesz nowy regulamin z 4 grudnia oraz wyrażasz zgodę na używanie cookies zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki.
Napisano Ponad rok temu
.R.E.V.O.L.T. ---> BuNtoWnik
... z wyboru
Napisano Ponad rok temu
Revu, dnia 08.07.2008 - 12:26 , napisał:
WitamyElo
Imie : Patryk
na silke smigam od prawie 2 miesiecy wczesniej 2 lata cwiczylem karate + mialem silownie u siebie w bloku <laweczka/sztanga/gryf ukosny/ hantle/ drazek do podciagania i worek do napie...> na silce cwicze 3 x w tygodniu biore proteiny od 2 tyg
Nie udzielam pomocy na PW / PM / Priv. Wszelkie pytania proszę pisać na forum, w temacie otrzymasz więcej opinii.
Napisano Ponad rok temu
.R.E.V.O.L.T. ---> BuNtoWnik
... z wyboru
Napisano Ponad rok temu
STORM, dnia 20.06.2008 - 02:38 , napisał:
mam 27 lat i jestem pojebany.
Napisano Ponad rok temu
Nie udzielam pomocy na PW / PM / Priv. Wszelkie pytania proszę pisać na forum, w temacie otrzymasz więcej opinii.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
marcin9732, dnia 06.02.2009 - 15:13 , napisał:
Spoko nic się nie stało BAN na 30 dni !Jestem tutaj od paru miesięcy ale zapomniałem się przywitać.
WITAJCIE!!!!!
Napisano Ponad rok temu
Użytkownik bezwniku edytował ten post Ponad rok temu
Temat | Forum | Autor | Podsumowanie | Ostatni post | |
---|---|---|---|---|---|
Rzeczy które musisz przestać robić! |
Treningi |
|
![]()
|
||
Czy JESTEŚ uzależniony od sportu? |
CROSS-BUDO |
|
![]()
|
||
Jakie mięśnie musisz wzmocnić aby trenować Street Workout i dla czego są one tak ważne? |
Treningi |
|
![]()
|
||
Eskalcja stopni czy jesteśmy coraz zdolniejsi? |
KARATE |
|
![]()
|
||
Wejście białego królika... |