A oto i fotka tego maleństwa:

Napisano Ponad rok temu

Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu

Napisano Ponad rok temu

Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
 A tak serio, to na 99% jest to grzybiarski gadżecik. Sam zabieram na grzyby jakąś niedużą wysłużoną szczotkę o dłuższym i w miarę sztywnym włosiu, bo nie cierpię usuwania syfu z grzybów w domu. Niemniej w tym Opinelku ten pędzelek jest szczątkowy i chyba niezbyt przydatny.
  A tak serio, to na 99% jest to grzybiarski gadżecik. Sam zabieram na grzyby jakąś niedużą wysłużoną szczotkę o dłuższym i w miarę sztywnym włosiu, bo nie cierpię usuwania syfu z grzybów w domu. Niemniej w tym Opinelku ten pędzelek jest szczątkowy i chyba niezbyt przydatny.

Napisano Ponad rok temu
Ja bym się tam "wklęsłym" ostrzem nie golił, ale z tego co próbowałem każdym Opinelkiem się daTen Opinelek na bank ma ostrze które goli. W zestawie z pędzelkiem jest jak najbardziej trafionym zestawem kosmetycznym

W pierwszym poście pisałem że zakfalifikowali go jako grzybiarski. I też spodziewam się że do czyszczenia. Ale włosie którego nie się schować niszczyłoby się zastraszająco szybko...A tak serio, to na 99% jest to grzybiarski gadżecik. Sam zabieram na grzyby jakąś niedużą wysłużoną szczotkę o dłuższym i w miarę sztywnym włosiu, bo nie cierpię usuwania syfu z grzybów w domu. Niemniej w tym Opinelku ten pędzelek jest szczątkowy i chyba niezbyt przydatny.
Napisano Ponad rok temu

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
 FaceBook
 FaceBook 
- Ponad rok temu

- Ponad rok temu

- Ponad rok temu

- Ponad rok temu

- Ponad rok temu

- Ponad rok temu

- Ponad rok temu

- Ponad rok temu