Ból pleców
Napisano Ponad rok temu
Złapała mnie taka dziwna przypadłość. Mianowicie po mniej wiecej 6 godzinach spania (+/- 1 godzina) budzi mnie ból dolnej parti pleców w okolicach kręgosłupa. Nie potrafie określić czy to mnie sam kręgosłup boli czy mięśnie w jego okolicach. Jak wstanę i zaczynam chodzić to ból znika praktycznie po kilkunastu minutach. Zauważyłem też że jak wywalę poduszkę i położe się płasko na brzuchu to też pomaga.
Mam to już ze 3 tygodnie - przyszło nagle - ale nie po jakimś szarpnięciu czy przeciążeniu.
Może to być powikłanie jakieś spowodowane znieczuleniem zewnątrz oponowym? Bo mniej wiecej okolica pleców by się zgadzała. Tyle że takie znieczulenie miałem jakieś 4-5 miesiąców temu...
Pozdrowionka
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
I czym ten nerwoból leczyć? Czy wogóle leczyć - czy samo przejdzie?
Nie. Na te partię nic nie ćwiczę - chociaż przed zabiegiem dawałem ostro na treniegach - te takie odgięcia do tyłu - robiłem je ostatnio kilka dni też w dużych (dla mnie (: ) ilościach i nic się nie zmieniło. Ani lepiej ani gorzej...
Pozdrowionka
Napisano Ponad rok temu
Zdrówka :-)
Napisano Ponad rok temu
i masc rozgrzewajacą jeszcze kazał kupic jakąs ( kupiłem Ben-gay'a). Mascia codziennie byłem smarowany i po paru dniach przeszło.
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Kondycja vs Slabosc?
- Ponad rok temu
-
Schizofrenie
- Ponad rok temu
-
Treningi
- Ponad rok temu
-
siwienie włosów
- Ponad rok temu
-
masc dla koni!!
- Ponad rok temu
-
Pęknięcie kości stopy ?
- Ponad rok temu
-
Kondycja
- Ponad rok temu
-
pytanie o równowagę
- Ponad rok temu
-
Stanie na rekach
- Ponad rok temu
-
Czy przerwa w trenignu na siłowni jest dobra?
- Ponad rok temu