Gdzie kupić dobrą, tanią matę, najodpowiedniejszą do aikido?
Napisano Ponad rok temu
- najlepszej dla dzieci
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
rzecz jasna,ze wolalabym kupic wiecej maty za ta sama cene
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
dzieci bedziesz nianczyc na tej macie?
nie Aiki Ulubiony , bede je bic i dreczyc :twisted: i torturowac tez bede :roll:
Napisano Ponad rok temu
- nie terminowość wykonania
- niekompletność dostawy
- niedokładność wykonania
- nierzetelność w ustaleniach skutkujących poważnymi wydatkami finansowymi (np.: transport)
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Sugeruję ci wysłać do tych firm z netu zaoytanie ofertowe i żeby ci przysłali próbki materiałów. Zwróć też uwagę czy w cenie jest dostawa (co jest bardzo istotne) i upewnij się, że jest ona pod dom (dojo).
Napisano Ponad rok temu
Jetem idealym przykladem jak może firma SPORT SERWACH zrobić w tzw. balona
Firma ta jest nierzetelna, nieuczciwa, niesłowna, z brakiem szacunku do kupującego.
Nie polecam tej firmy i śmiem twierdzić, że firma ta również oszuka i was , jeżeli będziecie z nią prowadzić rozmowy handlowe.
NIE POLECAM, NIE POLECAM, NIE POLECAM Strzeżcie się firmy SPORT SERWACH
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
o rany, nie moge sobie pozwolic na taka sytuacje, moze ktos mi poleci dobra firme
Jeżeli interesuje Ciebie używana mata, to zadzwon pod numer 0608159659, i powiedz ze dostałaś go od Garrego.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Czyś Ty przeleżał pół wieku pod lodem? O prawnikach toś Waść słyszał?...(ciach)...
już nie raz słyszałem przy róznych okazjach w pół zdania odpowiedź "to niemożliwe bo..."
Najczęściej wystarczy powiedzieć że jak najbardziej, pytałem kolegę z prokuratury, powiedział że reguluje to artykuł XXx KC i że to nie tylko jest możliwe, ale to nawet zasrany obowiązek. Mało kto zdecyduje się rozmawiać z papugą.
Napisano Ponad rok temu
nie Aiki Ulubiony , bede je bic i dreczyc :twisted: i torturowac tez bede :roll:
ughy.. pasqudko.. ubierz sie w latexowa hakame.. ))
Napisano Ponad rok temu
Randall w kontaktach i rozliczeniach handlowych nie wszystko jest czarne i białe. Uwierz zarówno ja jak i mish jesteśmy w tej branży od ponad 12 lat i nie jest tak różowo jak się wydaje z boku. Chodzi tu jednak o pokazanie i napiętnowanie takich praktyk przez tą firmę, a raczej właściciela firmy. Być może to powinno się znaleźć na ogólnym forum ku przestrodze innym.Czyś Ty przeleżał pół wieku pod lodem? O prawnikach toś Waść słyszał?
już nie raz słyszałem przy róznych okazjach w pół zdania odpowiedź "to niemożliwe bo..."
Najczęściej wystarczy powiedzieć że jak najbardziej, pytałem kolegę z prokuratury, powiedział że reguluje to artykuł XXx KC i że to nie tylko jest możliwe, ale to nawet zasrany obowiązek. Mało kto zdecyduje się rozmawiać z papugą.
Napisano Ponad rok temu
Chodzi tu jednak o pokazanie i napiętnowanie takich praktyk przez tą firmę, a raczej właściciela firmy. Być może to powinno się znaleźć na ogólnym forum ku przestrodze innym.
To może faktycznie założyć temat na stałe, gdzie można by punktować nierzetelne firmy. I to nie koniecznie związane ze sprzętem do aikido - raczej do SW ogólnie. Co na to administracja?
Napisano Ponad rok temu
Uwież mi, że ja różowego oglądu na życie nie mam.Randall w kontaktach i rozliczeniach handlowych nie wszystko jest czarne i białe. Uwierz zarówno ja jak i mish jesteśmy w tej branży od ponad 12 lat i nie jest tak różowo jak się wydaje z boku.
Doniesienie trzeba złożyć, jak nie pomoże to przynajmniej krwi kutasowi napsuje. Zawsze można pójść sie dogadać - zwrot kasy = wycofanie zeznań. Donieść, że pracuje na nielegalnym oprogramowaniu, niech mu zablokują kompy w pracy i w domu na kilka dni/tygodni. Częste wizyty policji pod firmą tez w biznesie nie pomagają. Rozmowe nagrać bez pytania i wysłac do jakiejś tv czy innej gazety, choćby lokalnej. Zarysować śrubokrętem samochód od świateł do świateł /odstresowywacz/. I takie inne miłe zagrywki. Ogólnie trzeba byc większym bydlakiem niż ten co cię chce przekręcić. Acha, podstawa to brać umowy na piśmie na wszystko, nawet na paczkę wykałaczek /a umowy ma kontrolować prawnik, chyba że sam nim jesteś/, co by się nie dać sfrajerzyć jak pięciolatek, to chyba oczywiste. Drapieżny kapitalizm, albo Ty ich, albo oni ciebie, wszystko co nie zakazane jest dozwolone. Nie ma czegoś takiego jak nieuczciwa zagrywka, oszustwo nie istnieje jeśli nie reguluje tego właściwy paragraf. Widać te lata doświadczeń nic mischowi nie pomogły i dał się wycyckać. Bez urazy.
Napisano Ponad rok temu
ughy.. pasqudko.. ubierz sie w latexowa hakame.. ))
hmm... wolalabym rady na temat maty, jaka najlepsza itd...
a Tobie Aiki tylko glupstwa w glowie ... pobiegaj... nie pal tyle... idz na mate... pojedz za miasto rowerem... to pomaga w rozladowaniu emocji... :twisted:
Napisano Ponad rok temu
tja.. przesadzilem.. sorry za duzo pracuje ostatniohmm... wolalabym rady na temat maty, jaka najlepsza itd...
a Tobie Aiki tylko glupstwa w glowie ... pobiegaj... nie pal tyle... idz na mate... pojedz za miasto rowerem... to pomaga w rozladowaniu emocji... :twisted:
Użytkownicy przeglądający ten temat: 3
0 użytkowników, 3 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Aikido w Rzeszowie
- Ponad rok temu
-
Aikido w wyborach
- Ponad rok temu
-
drzewo genealogiczne sihanow
- Ponad rok temu